Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Горанов: Средната класа са Маргинали, да не чакат помощ от държавата!

Една изпусната реплика, а колко много значи тя! „Маргинали“ така днес финансовият министър Владислав Горанов нарече самоосигуряващите се българи и отсече, че тази група няма да получи никаква помощ от държавата по повод корона-кризата.

„Социално слабите ще продължат да получават помощи от държавата, на държавна помощ могат да разчитат и собствениците на големи предприятия и фирми, за да продължат да изплащат заплати на работниците си, а тези граждани, които се самоосигуряват – тe ca coциaлнo изoлирaни, маргинали, и за тях няма какво да направим”, кaзa финaнcoвият миниcтър Влaдиcлaв Гoрaнoв във втoрник.

Я да видим кого по-точно обижда Горанов с презрителното „маргинали“ – 800 хил. самоосигуряващи се българи – архитекти, адвокати, занаятчии, интелигенция, дребни селски стопани и малки производители, целият дребен и среден бизнес, цялата все по-свиваща се средна класа на България. Все хора, които се борят с тежкия живот, без да разчитат на подаяния от държавата и не са се цанили все още за роби в големите мултинационални заводи. Независимата средна класа на България, която с всички сили от години ГЕРБ се стреми да вкара в „Червената книга“ на изчезващите видове.

Геноцидът срещу малцинството останали свободни и независими тече от 10 години. Само три години след като Хунтата взе властта, половината от малките фирми фалираха или спряха дейност, а собствениците им масово емигрираха на Запад. И едва днес Горанов направи най-страшното признание- че е било умишлено, а правителството ги мрази… защото самоосигуряващите се „маргинали“ не са нито безработни просяци, нито работещи, зависими от властта им роби. Мрази ги точно защото са независими и неподвластни. А на хунтата са й нужни безкритични роби!  Една изпусната реплика, а колко много значи тя. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Горанов: Средната класа са Маргинали, да не чакат помощ от държавата!

 1. Пиниза Отговор

  25.03.2020 в 22:59

  На бас с всеки който желае на каквото пожелае ,че за тези думи на Горанов ще се замълчи.Няма да се раздухва както се случи с Иво Христов за 80-те процента дебили.

 2. Анонимен Отговор

  25.03.2020 в 23:11

  ВРЕМЕ. Е. НАРОДА. ДА. ЗАПОЧНЕ. Д АЙЙ. СЕ. СНАБДЯВА. С. ОРЪЖИЕ. И. ДА. СЕ. ОРГАНИЗИРА.

 3. Иванов Отговор

  26.03.2020 в 1:21

  А холядите чиновници от министри и депутати до последния чистач, те ни са ли маргинали? Държат ги, ласкаят ги, ухажват ги, защото те осигурянат гласове за прогнилата от корупция партия ГРОБ.

 4. postradal pasi Отговор

  26.03.2020 в 4:03

  Абе няма ли затвор за тази бокова подлога как не го е срам да съсипва бизнеса на българите и да унищожава малкото останала надежда за младите семейства . Грабвайте оръжието братя смачкайте гнидите дошло е време за РАЗПЛАТА!!!!!!!

 5. Анонимен Отговор

  26.03.2020 в 13:47

  СЛЕД. 30. ГОДИНИ. СТИГНАХМЕ. ДО. КРАЯ. РЕВОЛЮЦИЯ. ИЛИ. ГЛАДНА. СМЪРТ. КОРОНОВИРУСА. Е. САМО. МАСКА. НА. ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО. НА. БЪЛГАРИЯ. ОТ. ПРЕДАТЕЛИТЕ. БЪЛГАРОУБИЙЦИ. ГЕРБ. ВЪСТАВАЙ. НАРОДЕ.

 6. Мария Илиева Отговор

  26.03.2020 в 16:24

  Маргинали са група от хора , които отхвърлят определени ценности. Следва , че ние отхвърляме техните „ценности“ на кражби , корупция , лъжи. Е затова народе няма да получаваш нищо а те и без да работят ще си получават заплатите и то увеличени.

 7. Справедли анализатор Отговор

  27.03.2020 в 16:31

  Нормално е измет и интелектуални запъртъци да мразят свободните хора, защото искат само робе около себе си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *