Годеницата на Тошо Тошев Избяга! Шеста Сватба Няма да има!

0

Тошо ТошевТошо Тошев остана без кандидат- булка и шестата му  сватба няма да се състои.

Годеницата му  Цвета Маркова, която е с 40 години по-млада от него, се изнесла от общото им жилище и даже не му вдигала телефона. Бившият главен редактор на „Труд“ и  издател на вече фалиралия вестник „Преса“ бил в потрес, понеже имал навика той да изоставя жените, а не те него. И издирвал Цвета под дърво и камък, но тя напуснала сайта, в който двамата работят и явно си е сменила телефонния номер.

Тошев пуснал репортери по петите й и те му докладвали, че Маркова се върнала при съпруга си.

За сватбата между младата репортерка и доста старичкия доайен на журналистиката се заговори през декември. Тогава те заживяха заедно, а той обяви, че тя е жената на живота му.  Двамата не криеха връзката и любовта си и непрекъснато бяха повод за одумване. Цвета памперсите му ли ще сменя, питаха се колеги и шушукаха, че напористата им колежка е хвърлила око не на него, а на имотите и голямата му банкова сметка.

Точно този факт смутил петте деца на Тошев и внуците му. Те нямали нищо против баща им и дядо им да се влюби, но не и да ги остави без наследство. На разширен семеен съвет рожбите посъветвали баща си да направи предбрачен договор, в който оставя прилична сума на Цвета при евентуален развод или смърт, но така, че да няма право да претендира за имуществото му, придобито преди брака.

Журналистът послушал наследниците си и накарал адвокати да изготвят споразумението.

Тошев обаче не очаквал реакцията на поредната младоженка. Цвета му вдигнала як скандал, обвинила го, че не я обича, че се съмнява в нейната любов, че е сметкаджия, използвач и прелъстител на млади жени! След което блъснала вратата зад гърба си и си заминала. В същия ден напуснала и сайта, в който работели заедно.

Тошо Тошев е в потрес и страда, но децата му са много доволни от развитието на събитията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Tx7r265rq3g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *