Главният Прокурор ИЗБУХНА: ГЕРБ РУШАТ ДЪРЖАВАТА! Налагат ДИКТАТУРА чрез частните си „Охранителни“ фирми! Виж Тук:

2

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви за анти-конституционни и незаконни промените в Закона за частната охранителна дейност, които ГЕРБ истерично се опитват да прокарат през парламента. Партията на Бойко Борисов настоява функциите на МВР, свързани с осигуряване сигурността на малките градчета и селата, да бъдат прехвърлени на частните охранителни фирми (коитомасово се държат от бивши мутри-б.р.). А жителите да плащат месечна такса в размер от 5 лева на човек, на фирмата, която ще извършва тази дейност.

Ето обаче каква е позицията на Главна прокуратура по скандалните промени, за които настояват ГЕРБ:

„В Конституцията е записано, че осигуряването на обществения ред, е задължение на Министерски съвет. А държавната политика в тази област се осъществява от МВР.

Прехвърлянето на тези задължения на частни субекти създава риск да се стигне до разпад на държавността. С тези разпоредби се нарушават правата на българските граждани. Исканите промени предоставят на частни лица специални права, каквито законът е предвидил само за служителите на МВР.

Българските граждани плащат за охрана чрез данъците си. Недопустимо е да се изисква от тях и втори път да си плащат за същата услуга“.

Това са само част от аргументите на главния прокурор Сотир Цацаров, с които Той настоява скандалните текстове да бъдат обявени за противоконституционни. Президентът Румен Радев също обяви, че ще наложи вето върху абсурдния гербаджийски закон.

Ключовата фраза от изявлението на главния прокурор е „разпад на държавността“. Да, точно към това вече 10-та година ни тласкат ГЕРБ. Но нека погледнем под лупа какво ще се случи, ако частните охранителни фирми (наследници на СИК и ВИС) получат права, като тези на служителите на МВР.

Ще имат право да носят оръжие и да го използват по свое усмотрение.

Ще имат право да задържат и проверяват лица по свое усмотрение.

Никой няма да може да следи и контролира дали превишават правомощията си.

Ако частните охранители нарушат гражданските ви права, няма на има държавна институция, на която да се оплачете.

А сега познайте, според този закон, кой ще избира фирмата, която да охранява малкото населено място – Кметът!!!

След като феодализираха страната и я разпределиха между верните им васали, сега ГЕРБ им дават възможност да се снаряжат и със свои частни армии!

Мутрите вече са закона в държавата ни

Нека сега си представим какво ще се случи, ако ти читателю живееш в малко населено място, не си съгласен с политиката на ГЕРБ и открито я критикуваш в селското кафене. Частните охранители на ГЕРБаджийския кмет ще имат възможността най-законно да те проверяват, арестуват и дори да употребят физическо насилие над теб. А ти – просто няма да има на кого да се оплачеш!

А какво ще ти се случи по време на предизборна кампания, ако агитираш за друга партия?

По закон именно Дебеловратите момчета на кмета от ГЕРБ ще охраняват и изборните секции, както и броенето на бюлетините.

Ето това наистина е разпад на държавността! И установяване на най-примитивна диктатура!

А ако, уважаеми читатели, се надявате, че от Брюксел или Вашингтон ще се намесят, за да ви спасят от мутрите, дълбоко се лъжете! Именно западните господари на ГЕРБ налагат това безумие, защото… не ни искат тук, на тази земя! И работят за това да ни прогонят… и да настанят на наше място всевъзможна близкоизточна арабска измет – био-маса от поданици без каквато и да е духовна и кръвна връзка с големия враг Русия.

Истина е, че Западът се интересува от България само териториално. А понятия като българска нация и държавност пречат на плановете им. Сащ и Западна Европа имат нужда само от нашите военни бази. Западът съвсем сериозно се подготвя за война срещу Русия… Въпреки предупреждението на Путин, че ако ударят страната му с ядрено оръжие, ще отвърне със същото. Дори най- новите оръжия на руската армия, които могат да поразят противоракетния щит на НАТО, явно не стряскат побеснелите западняци, които отчаяно се нуждаят да плячскосат нови земи и ресурси. И се държат като обезумели камикадзета.

Лошото е, че принесоха саморазрушителната си политика и у нас! Благодарение на слугинажа на ГЕРБ! Разграждането на българската държавност продължава с пълна сила. А дали и в тази новоразразила се световна месомелачка, българите пак ще оцелеем като нация – не е много сигурно. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Да викаме братска русия на помощ друго спасение нямаме въставай народе ако искаш да запазиш родината си само русия е спасението ни

    • Освен дядо Иван никой друг няма да ни помогне да се отървем от поредното робство. Всички които плюят по братска Русия са си продали душата на дявола срещу лично облагодетелстване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *