Гергов издаде: Договорихме се с ГЕРБ да ни даде изборите, но някой ни предаде! Още за предателството само тук:

2

ГЕРБ подари изборите за Народно събрание на БСП,  обаче  левицата неочаквано за мен ги загуби.

Това заяви скандалният бизнесмен  Георги Гергов, който е председател на Областния Съвет на БСП-Пловдив и член на Националния съвет на столетницата.

Той призна, че се е срещал с Бойко Борисов и са говорили за изборите и Борисов казал, че знаел, че ще ги изгуби. В последния момент обаче нещо се объркало. Корнелия Нинова разбрала за разговора и се ядосала, а след това ГЕРБ внезапно обърнали резултата и спечелили.

Гергов стигна и по-далеч. На въпрос на Беновска организирал ли е друга среща, в която да договаря свалянето на Нинова като председател на БСП, отговори уклончиво, че  в партията всеки си има собствено мнение и трябва да си го отстоява. Необходим е бил анализ защо левите са изгубили битката и е трябвало да има оставки. Особено след въвеждането на предел колко пъти може да става човек депутат и колко мандата да изкара в НС.

Сега парламентарната група била оголена след изваждането от нея на  Янаки Стоилов, Михаил Миков, Атанас Мерджанов и Ангел Найденов. Станала е по-беззъба, новите не били обиграни политици, твърди Гергов.

Ами тогава да ги застопорят за цял живот! Защо не и децата им, така по-демократично ли ще е?.

Мен се опитаха да ме използват и да очернят името на един толкова уважаван човек като главния прокурор Сотир Цацаров, каза пловдивският бизнесмен по повод ЦУМ гейт. Но истината ще излезе наяве рано или късно, заплаши олигархът.

Тя излезе, господин Гергов.

С това ваше интервю направо изпълзя като въшка на чело.

Многоуважаемият Сотир Цацаров и още по-уважаемият Борисов сигурно са доволни от изказването ви.

Народът обаче, тази част, която поиска да смени управлението на Винету, не е доволна.

Не е доволна да я яхат олигарси, без значение какъв цвят са и къде членуват и е изумена, че някой говори, че избори се договаряли.

Предпочитаме ние да си избираме управниците, а не да ни ги договарят на тайни срещи.

Иначе защо изобщо си играете на избори?

Автор Станислава Славова  Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. гергов ти си една мижитурка която мърси редовете на БСП махни се от това свято място мръстнико ти си долен колкото борисов мафиота и цацаров дебелото прасе

  2. Струва ми се че, на този ГЕРГОВ му се отделя излишно много време за коментари …

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *