Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ГЕРБ ни превърнаха в СЪУЧАСТНИЦИ на КЪРВАВИЯ Порошенко: България Лекува Безплатно стотици УКРАИНСКИ Главорези!

България приема за лечение и рехабилитация 300 украински войници като част от програмата на Тръстовия фонд на НАТО за подпомагане на армията на Украйна. Военнослужещите, пострадали в сраженията в Източна Украйна, ще бъдат настанени и лекувани в санаториум на Министерство на отбраната в гр. Хисар. А разходите по лечението и престоя на украинските войници у нас, ще са изцяло за сметка на държавата.

Още през 2015 г., правителството на ГЕРБ, по собствена инициатива, е включило страната в програмата на НАТО за подпомагане на украинската армия, която тероризира и избива етническите руснаци в Източна Украйна (Донбас). Страната ни се е ангажирала изцяло да плати лечението и рехабилитацията на 300 украински военнослужещи, които ще пристигат на порции у нас в продължение на 2 години. А преди 2 дни, в санаториума на МО в Хисар бяха приети първите 10 войници.

Това означава, че България вече съвсем официално е съучастник на ЕС и САЩ в изтребването на цивилното руско население (вкл. много жени, деца и старци) в Източна Украйна от армията на фашисткото правителство в Киев, както и от ордите им наемници. А това означава едно – скъсване на връзките с Русия.

В края на май т.г. премиерът Бойко Борисов бе на официално посещение в Украйна, където заяви, че страната ни изцяло подкрепя превратаджийското правителство на фашиста Петро Порошенко, което от няколко години методично и хладнокръвно избива разбунтувалите се срещу властта му етнически руснаци от Донецката и Луганска народни републики.

За да угоди на господарите си в ЕС и НАТО, Бойко Борисов за пореден път предава българския национален интерес. Вместо да търси затопляне на отношенията с братска Русия, Борисов отново поставя България в услуга на 100 % незаконното превратаджийско правителство на фашисткия сатрап Петро Порошенко, което на всичко отгоре тероризира и българското малцинство в Украйна. Което неминуемо ще рефлектира и върху отношението на Москва към нас.

Неслучайно Борисов и министрите му се прибраха от срещата с Путин в Москва с подвити опашки. България предава Русия – не за първи път. Но този път ще е за последно. Очевидно е, че Путин вече няма никаква търпимост към джендърското поведение на държавници като Борисов. И го демонстрира особено ярко вчера с отказа на Русия да се завърне в Г-8. А какво остава за търпимост към безгръбначни и нагли недоразумения като Борисов, които по най-долен и гнусен начин се натягат да платят лечението на главорезите, които избиват цивилни руснаци.

Три дни след показните селфита с кървавия Порошенко в Украйна, Борисов и петима от министрите му заминаха на посещение в Русия… което претърпя пълно фиаско. Правителствената делегация се срещна с руския президент Владимир Путин, като срещата продължи едва 40 минути. След което Борисов с цялото си кралско войнство скоропостижно се измете от Москва, с ден по- рано от предвиденото.

С посещението си в Русия, Борисов всъщност се прицели да покаже, че България е верен съюзник на Запада и на НАТО. Както и че усилията на президента Румен Радев за общи енергийни проекти между България и Русия ще бъдат смазани от про-американското правителство на ГЕРБ. Но Владимир Путин със сигурност е бил наясно с това.

Неслучайно руският президент отхвърли всички предложения на Бойко Борисов – както за отклонение от „Турски поток“ към България, така и за строежа на газов хъб „Балкан“ във Варна. Но и Борисов със сигурност е знаел, че това ще се случи. Защото двете държави не за първи път обсъждат въпросните проекти. И през 2015, и през 2016 г. е имало няколко конфиденциални и безплодни разговора между правителствени лица от двете страни по тези енергийни въпроси.

Очевидно е, че про-американското правителство на ГЕРБ няма никакви реални намерения дори да се опита да работи в посока подобряване на отношенията с Русия. Москва сякаш също вече няма желание да полага усилия в тази посока. Приоритетите на Руската федерация вече са различни и добрите отношения с бедната западна колония България вече не са сред тях.

С визитата си в Русия и особено по време на 4 часовата си среща с Владимир Путин, Президентът Румен Радев успя да постигне значителен пробив. И много правилно отбеляза, че първо трябва да възстановим доверието между двете страни. Но това сближаване няма как да се случи, докато американските агенти и колониални администратори от ГЕРБ саботират всеки опит на държавния ни глава да работи в тази посока. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за ГЕРБ ни превърнаха в СЪУЧАСТНИЦИ на КЪРВАВИЯ Порошенко: България Лекува Безплатно стотици УКРАИНСКИ Главорези!

 1. Нищо не е успял Румен Радев! И двамата с Борисов са креатури на САЩ и играят един театър, режисиран от САЩ. Всичко се прави, за да се ЗАБЛУДИ наивния български народ! Този номер, обаче, при Путин НЕ минава!

 2. до ради чухлев Отговор

  11.06.2018 в 18:53

  Често споменаваш,че Радев и Борисов са креатури на САЩ и играят един театър.Напротив,Радев с ограничените си пъномощия прави каквото може в полза на Бг.Борисов с почти неограничените си пълномощия,прави всичко срещу интересите на Бг.
  Освен това Радев и Борисов са много различни.Радев е един достоен президент,интелигентен,възпитан.Борисов е сервилен и прост.

 3. Бай Иван Отговор

  12.06.2018 в 0:38

  Амеруканските началници на Б. Борисов се притесниха да не би Радев да е уредил втората тръба на газопровода по дъното на Черно море да стигне до Варна и веднага изпратиха нашия бащица и велик диплпмат няколко дни преди визитата си в Русия да прескочи до Украйна за да раздразни достатъчно руснаците и те никога да не се съгласят да минат с газопровода през наша територия! Така за пореден път Борисов предаде нашия национален интерес в полза на отаването си още на власт! За съжаление това е грубата реалност! България е колония на САЩ, както стана Украйна и естествено руснаците да не желаят техния газопровод да минава през страна като Украйна! (те всъщност това правят съз заобикалянето на Украйна! Докато Борисов е на власт няма да има нито АЕЦ Беляне нито Български поток, така, че радвайте се българи-„диверсификацията“ на енергийните ни доставки е обезпечена! До 1 година цената на газа най вероятно ще е скочила двойно, като изчезнат транзитните такси от газа за Турция, а малко по-късно и газа за Гърция и Македония! Така ние ще счупим всички световни рекорди по сервилност и самоунищожение!

 4. Алонсио Отговор

  15.08.2018 в 20:40

  Народен съд за националните предатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *