ГЕРБ Мобилизира Социолози, Врачки и Ходжи да им Вещаят МОЩНА ИЗБОРНА ПОБЕДА! Виж Резултатите Тук:

4

Тактиката на ГЕРБ за предстоящите избори на 2 април не се различава кой знае колко от досегашната.

Първо пускат Борисов да отреже някоя и друга лентичка и да си направи селфи с хванати от улицата благодарни граждани със смирени овчи физиономии. Пред тях той заклеймява „лъжливите комунисти“ от БСП… и ги лъже в очите колко много е направил самият той! Удря се яко в гърдите (нищо, че кънти на кухо-б.а.) и обещава на поразия светли бъднини.

След воаяжа на Бащицата, тутакси по телевизиите изскачат верните му глашатаи- я Цецко, я Лилито, я Десито, дето се пънеше да се прави на здравен министър, я новата звезда Цвета Караянчева, на която явно й е обещан министерски пост… Те започват да хвърлят огън и жупел, та чак плюнки хвърчат по камерите… и се виждат на екрана! Без майтап!

Лайтмотивът на ГЕРБ винаги е един и същ:

БСП ви лъжат! „Комунистите“ ще бутнат страната в пропастта. Камъни ще падат от небето! Червен и страшен апокалипсис иде да ни изхрупа всичките за закуска…!

БСП ще раздадат всички пари на пенсионерите и инвалидите, ще нахранят с тях бедните и гладните и ще оголят бюджета. След което ни очаква такава криза, че единствено Бойко Борисов ще може да спаси страната, ако не е вече късно.

Ще се върнем на нулата. Ще започнем всичко отначало. А лошите комунисти ще окрадат всички еврофондове.

Като стигнат до темата с фондовете, атаката на гербаджиите се раздвоява. Едните твърдят, че Брюксел ще ни спре фондовете, а другите, че комунистите ще ги изпапкат.

Въобще, откъдето и да го погледнеш – без ГЕРБ на власт, ни чака Содом и Гомор!

Очевидно е, че ГЕРБ изобщо не си дават сметка, че иначе наивният ни народец е крайно уморен от лъжите им. Затова и дежурните им глашатаи продължават с небивал ентусиазъм да се плюнчат по телевизиите. Сред тях са и платените им социолози (разбирай- всички социолози в държавата-б.р.), които разчитат, че народът вярва на цифри и графики.

Ето какво например съчиниха днес от герберските подлоги от изследователския социологически център „Тренд“, а Боковите медии тутакси разпространиха:

ГЕРБ печели изборите! Е, с 3 %, но бие БСП. Който не вярва- да провери, както се казва!

Пет формации със сигурност ще влязат в следващото Народно събрание. Това са ГЕРБ, БСП, патриотите, ако останат обединени,  ДПС и „Воля“ на Марешки.

Останалите остават далеч под критичните 4 процента, ако не броим Реформаторите, които аха да ги приближат. Българите гледат с несекващ оптимизъм на 2017 година, твърдят още от социологическата агенция. 63% смятали, че това ще е една добра година. Но никъде въпросните социолози не споменават, че ще е добра точно защото няма да ни управлява ГЕРБ.

Обединените патриоти и ДПС са с близки проценти, а Веселин Марешки влиза в парламента с 6 % подкрепа.

Сред политиците най-голямо одобрение има президентът Румен Радев. НО…, Бойко Борисов запазва добри нива, подчертават дебело от „Трейд“. Невероятно добри били нивата на Боко, щом  30 % от всички анкетирани имали положително отношение към него. А останалите 70, които изобщо не могат да го понасят и искат оставката му и пълното му изхвърляне от политиката? Те явно не се броят и не се смятат за фактор.

Опитът за манипулация е жалък: Веселин Марешки имал 24 процента одобрение, но от тях само 6 щели да гласуват за него. По тази логика колко ще гласуват за ГЕРБ? Това вече е пълна загадка!

Според изследването на „Тренд“ народът ни е обхванат от масова шизофрения. Няма какво друго да е щом харесва един, но гласува за друг!

Или стъкмистиката не е доизкусурена съвсем, или ни имат за пълни балъци!

И тъй като очевидно електората масово вече не вярва на социолозите, които вещаеха грандиозна победа на Цецка, а тя получи едва 38 процента, ние от Skandalno.net ще се опитаме да разгадаем бъдещите пи-ар ходове на ГЕРБ! Та логиката подсказва, че сега са наред врачките.

След тях ГЕРБ ще повикат и ходжите, а накрая може да се намесят и извънземните!

Но и Господ да слезе, силно се съмняваме, че ще може да повлияе на изборните резултати. Освен това БОГ няма да слезе, защото Борисов не иска конкуренция!

И наистина Баце е Бог.

Бог на лъжите и манипулациите, Бог на безпардонната дебелашка наглост! Бог на схемите, измамите и кражбите, на заплахите и вербалния тормоз. И не на последно място – Бог на глупците!

Аман!

За Бога, Боже, махни се!

Казват ти го 70 % от българите! Skandalno.netВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. нека всички тъпи гербери си гласуват за мръсната си партия а останалите ДА ГЛЗСУВАТ ЗА МЕН !!!!! ДА ВИДИМ ТОГАВА ЧУМАТА ГЕРБ ДАЛИ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ДОРИ СЕДМИЦА ЗАШОТО 5 МЛН. МИСЛЯ ЧЕ , СА ПО – ВЕЧЕ ОТ ЕДИН !?“!?!? И ТОГАВА ДА ВИДИМ ТОЯ МУТРОСКОП КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧЕ !!???5

  2. След като ГЕРБ казвят че са свалили безработицата под 8%, защо 37% от интервюираните посочват че искат работни откриване на нови работни места?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *