ГЕРБ закриха 420 училища, а построиха 431 джамии!

По времето на ГЕРБ са закрити 420 училища и са построени 431 джамии !

Това, за съжаление на цяла България, са цифрите, и ако си мислите, че нещата не са чак толкова сериозни, не забравяйте, че на всеки час 8 българи напускат родината. Тъжно, но факт. Това е реалността в България, която от 3 месеца е ротационен председател на Европа.

Какво точно председателства най – бедната, най – корумпираната и най – обезлюдената страна в Европа, все още на българите не им е ясно. Но управляващите от ГЕРБ отчаяно и най-вече на думи се опитват да покажат на европейците една истинска европейска държава. Държава, в която правосъдието отдавна е станало подвластно на властта, а медиите всяка година тъжно отчитат факта, че България все повече пропада по индекса „Свобода на Словото“.

Само на 200 км от София, в посока Румъния и Сърбия, се намира най – бедният регион на Европа, в който ако не работиш като общински чиновник, няма начин да получиш заплата по-голяма от 350 лв. Всичко това можеше и да не е толкова плачевно, стига националните предатели от ГЕРБ и техните коалиционни съучастници в престъплението, наречено „Унищожение на България“  (Реформаторите от предишното правителство и сега – Обединените Патриоти) да мислеха поне малко за хората в България, а не как да нахранят  своите икономически кръгове и да изпълнят безропотно волята на евроатлантическите си господари.

От цяла Европа, единствено в България 65 % от населението е на ръба на оцеляването ( 1,5 млн. работещи бедни и 2,3 млн. пенсионери, едва преживяващи с пенсия от 200 лв.-  много под сумата, нужна, за оцеляване, която според данните към момента е 537 лв. Хич да не отваряме дума пък, че според последните изследвания 5.4 млн. българи живеят под прага за бедността и не могат да си позволят неща от първа необходимост.

Как оцеляват хората в България е въпросът, който трябва да бъде поставен от всички Европейски медии. Вторият въпрос е защо в страна – членка на ЕС кражбата от Еврофондовете е национален спорт за малцина „богоизбрани“ управници?

През последната една година над 100 000 българи са Емигрирали от България, а раждаемостта е по – ниска дори от времето на Втората Световна война.

През последните 10 години, откакто ГЕРБ са на власт, в обезлюдяваща и умираща България са закрити ни повече, ни по-малко от 421 училища. Но пък са построени 430 джамии.

Това е тъжната истина за България – страната която вече три месеца е председател на „перспективния“ Европейски съюз. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. До: VENEVA SNEJANA

    Снежанке, страшна Простакеса си, а акъла ти е колкото на една кокошка. Не се обаждай.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *