Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ГЕРБ Загубиха и последния си Шанс за оставане на ВЛАСТ! БИТКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДО ПОБЕДА! Ето какво се случи:

След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност и на целия български народ, че корумпираното правителство, ръководено от Бойко Борисов, трябва да подаде оставка, днес по-умният от съдружниците във властта лиши Бойко Методиев Борисов от последното му алиби за оставане на власт. Така част от лидерите на протеста, по- известни като „Отровното трио“, коментираха новината, че ДПС отказа да осигури мнозинство на ГЕРБ за свикване на ВНС и смяна на Конституцията.

След смяната на министри, безпринципното раздаване на пари, опитите за насилие върху гражданите, последният шанс за задържане във властта след изявлението на ДПС, вече не съществува. Ние не се доверяваме на мафиотското управление до окончателната и бърза оставка на правителството и съставянето на служебен кабинет, гарантиращ честно и прозрачно провеждане на изборите.

Протестите продължават, както и всенароднoто въстание на 02.09 остава. Това е чудесна дата, на която самотният диктатор може да се оттегли, за да можем на 06.09 да празнуваме Съединението на България.

Не се отказваме от нито едно наше искане. Битката продължава. Ние гражданите сме новото начало в обществения живот на България.

Междувременно, ето как проф. Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултат в СУ, коментира инициативата на ГЕРБ за промяна на Конституцията:

С внасянето на проект за нова Конституцията, най- после разбрахме, че Бойко Борисов все пак знае, че съществува такъв документ! Досега Борисов я нарушаваше по всякакъв начин, като нито се появяваше в Парламента, за да отчете дейността на правителсството, а законопроектите на партията му много често са в разрез с основния закон в държавата. ГЕРБ нямат легитимност, за да предизвикат такава промяна. А проектът им за Конституцията е откровено нескопосан. Реално в България нищо не се е променило кой знае колко, че да се налага пренаписване на основния закон.

Skandalno.net призовава: Всеки честен българин с юнашко сърце (мъж или жена) да се яви лично на 2 септември в София пред сградата на новото Народно събрание в Триъгълника на властта в 8 сутринта! Каним ви на революция! В името на България и нейния изстрадал народ! Оставка!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за ГЕРБ Загубиха и последния си Шанс за оставане на ВЛАСТ! БИТКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДО ПОБЕДА! Ето какво се случи:

 1. Тимелиян Бобев Отговор

  31.08.2020 в 22:28

  Много добра и обмислена статия.

 2. Тимелиян Бобев Отговор

  31.08.2020 в 22:30

  Страхотна статия това е истината. Браво.

 3. ЗА ПИСАНЕ НА НОВА КОСТИТУЦИЯ ИМА МНОГО ДА СЕ ПРЕМЕНЯ И МНОГО КАПИ ЩЕ ОПУСТЕЯТ, А НОВА КОНСТИТУЦИЯ ОЗНАЧАВА КРАЙ НА СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ И ВСИЧКИ МИРНИ И ВОЕННИ ДОГОВОРИ СЪС ЗАПАДА ……………….. НАТО ПАДА НА ПЪРВИ ПРОЧЕТ, ЗАЩОТО Е ПРИЕТ ОТ ЮДЕЙСКИ СВИНИ, ПОСЛЕ ЗАПАДНИТЕ ЦЕНОСТИ ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ГИ МЕРИМ СЪС САНТИМЕТЪР НА ВСЯКО ЧЕЛО ПОДВЕЛО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И МНОГО КАПИ ЩЕ ОПУСТЕЯТ ……….. СЪЩО СЕ ОТНАСЯ И ДО ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ОБРАТНО ВВСИЧКО НА НАРОДА И ОСТАВАТ С ГОЛ ХУЙ ВСИЧКИ ОЛИ-ГИ-АРСИ, ВИДОВЕТЕ ПЕДЕРАСИ,ДЖЕНДАРИ НА КОЙТО ЩЕ ИМ ГО НАБУТВАТ В ЗАТВОРА ––––––- КОФТИ РАБОТА СЕ ЗАДАВА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *