Георги Марков: САЩ, НПО-та на Сорос, заедно с камерите на CNN и УкроФашистите от „Десен сектор“ Свалиха с Преврат (2014 г.) законно избраното украинско правителство

5

Бившият конституционен съдия и депутат Георги Марков написа интересна историческа интерпретация за случващото се в Украйна в момента.

Ако някой не знае от кога датира проблемът и кой „прелъсти и изостави“ Украйна,  Георги Марков ще обясни:

Украйна – прелъстена и изоставена

1. Голямото прелъстяване бе 2014 г. САЩ и НПО-та на Сорос, заедно с камерите на CNN и и укрофашистите от „Десен сектор“, свалиха чрез преврат законно избраното украинско правителство, което беше демократично и проруско.

Главни действащи лица по този мръсен преврат са вицепрезидентът тогава Джо Байдън, Виктория Нюланд и Джордж Сорос. Нюланд заповядва на американския посланик премиер на новоскалъпеното марионетно правителство да не е Кличко, а Яценюк.

Сорос пък му казва, че Обама е много мек и не може да се оправи с Путин.

На помощ идва Саакашвили, който води снайперисти в черни дрехи и от хълма започва стрелба, която CNN предава на живо. За ужас на министърката на външните работи на Естония, която е на площада, те убиват и протестиращи, и полицаи.

В резултат в Украйна идва проамерикански режим, но страната губи Крим. Най-намазва синът на Байдън, който влиза в борда на голяма украинска компания и слага ръка на газовите тръби през територията на Украйна за 50 000 долара на месец. Същият в книгата си признава, че ги харчи за наркотици, мацки и алкохол.

2. В 2022 г. Байдън, вече президент на САЩ, отново подхвана Украйна и насъска васалната на Вашингтон Европа срещу Путин. След геноцид в Домбас и още хиляди убити руснаци и други рускоговорящи в цяла Югоизточна Украйна преди 8 години, днес руснаците нанесоха ответен военен удар, след който Украйна понася жертви, щети и ще загуби още много територии.

Байдън се отказа от военна защита на украинците.

Украйна бе прелъстена и изоставена.

3. Какво да кажем на децата си за днешната война в Украйна? Същото, което бихме им казали за бомбардировките на САЩ над Сърбия 1999 г., войните в Ирак, Либия, Сирия и пр. Международното право е едно – и за Русия, и за САЩ, и за Китай.

Щеше ли да има война в Украйна, ако президент бе Тръмп? Според самия Доналд Тръмп – не. Той вече направи изявление, че би се разбрал с Путин.

Щеше ли да има война, ако САЩ и ЕС не бяха овладени и управлявани от днешния неолиберален фашистки политически елит – вероятно не!

Байдън успя да противопостави васалния си ЕС на Русия, но така съюзи Русия с Китай, Индия, Иран и при гарантиран неутралитет на Турция.

Това са фактите – имало едно време една Украйна.

P. S.: Стана ясно, че Западът не може да спаси Украйна с военна сила, а чрез санкции срещу Русия. Но НАТО е военен съюз, а не Сметна палата, нали? Съвсем друг е въпросът дали е правилно тази Украйна да бъде спасявана. Това е държава, в която живеят два напълно различни един от друг народа. Югоизточният задължително трябва да си ходи при Русия.“, написа Марков във Фейсбук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. …е най после ,бивш политик , настоящ конституционен съдия, да каже нещо вярно, с факти и аргументи ,…да си правят изводи днешните фашизирани диктатори политици,всяка диктатура е обречена на провал,така се провали диктатурата на Борисов,диктаторите в днешна Европа също са обречени на капитулация важното е дали всички диктатори ще получат заслуженото, защото в този небалансиран политически свят нещата се мерят с двоен аршин, в случая войната на Путин евронацистите „санкционират“,няма да коментирам санкцийте ,а защо същите тези нацисти не санкционираха американската агресия в Югославия,тогаво дори българските политици лакеи на янките не осъдиха американската агресия,а ракетите с уран на престъпните янки падаха в дворовете ни , това за мен е цинизъм …

  2. Едва ли,тези писания са на този гербопитек,и ако си ги приписва са плагиятство!

  3. Колко много материали в независимите западни медии, които се припокриват с казаното по-горе. Само един -Кризата в Укрина не е за нея ,а за Германия.Причината за втората световна война беше абсолютно същата, да се съсипят Русия и Германия, че и Европа, за да могат Англия и отрочето и да запазят сегашния монопол над света. У нас не само геополитици, няма нищо. Дванадесет години начело с един безпросветник, без обща, без политическа или историческа култура без езикова, абсолютен рапон. Сега с помощта на Радев ни натресаха двама послушници, които се чувстват като лисици в кокошкарник.

  4. ДА ЖИВЕЕ И БРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ А ДАНО СТИГНЕТЕ И ДО БЪЛГАРИЯ АМИН

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *