Георги Марков: България се Разпада! НАТО ще влезе в Украйна. Войната за Руснаците ще стане Отечествена, а те такива Войни Не Губят!

7

Във връзка с динамичната геополитическа ситуация в света и предстоящите парламентарни избори у нас се свързахме с бившия конституционен съдия и екс депутат Георги Марков.

Преди година конституционалистът с дясно-консервативни убеждения предрече избори до дупка и пълен колапс на държавността у нас… и позна! Днес смята, че България е страна с неправителствено американско управление, която се разпада пред очите ни. Защо? Вижте в следващите редове.

– На 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам.

– Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира.

– Прав е Орбан, че със санкциите срещу Русия Европа се простреля в белия дроб.

– Един евроидиот ни призовава да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем

– Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц.

– „Продължаваме промяната“ е НПО на „Америка за България“.

– В България НПО-та на Сорос се съюзиха с юмрука на президента Радев.

– Обладани сме от примитивна русофобия, а по-големи русофили в света от нас нямаше

– Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си.

– Държавата България се разпада пред очите ни!

– България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени ни от Запада.

– Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

– Г-н Марков, няколко пъти намекнахте в публикации, че събитията в Европа тази есен силно ще напомнят есента на 1989 г. и разпадането на социалистическия лагер. Какво имате предвид?

– От 1 септември тази година светът няма да е същия. На тази дата ще стане очевидно, че е налице военен съюз Русия, Китай, Индия. Започва мащабно отдавна подготвяно учение на територията на Индия от войски на Китай, Русия и домакините Индия. Ще има участие и на още страни: Беларус, Таджикистан, Монголия и пр. Това е анти-американски съюз от много могъщи икономически страни с чудовищно огромно население. Към този съюз гравитират Иран, Пакистан, Южна Африка, Бразилия, Арабският свят и още и още държави. Русия не бе изолирана, както се очакваше, а новият могъщ военен съюз е създаден за да сложи край на американския монопол върху световните дела.

Ще отбележа, че на 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам. Това ще е тежък удар за глобалистите. Тръмп е ярък патриот, християнин, антиглобалист, противник на войните, цветните революции и износа на демокрация, той е срещу третия пол и всички политики на идентичността. Байдън и синът му Хънтър ще бъдат разследвани за бизнес далаверите им в Украйна и Румъния. На Зеленски ще се направи одит и дотогава ще му спрат парите. За това в прав текст призова Тъкър Карлсън, който е гласът на Тръмп по Fox News.

– Koи са драматичните събития в Европа, за които намеквате?

– В Европа ще има големи бунтове срещу безумните анти-руски санкции, които на практика санкционираха вече европейските граждани. Правителствата ще падат като зрели круши.

Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб. Според Лисабонския договор, който е на практика Конституцията на ЕС, е абсурдно органите на съюза да налагат санкции на трети държави, с които драстично да влошат живота, благосъстоянието и здравето на гражданите на Европа. Европа не е държава, не е и федерация… и Брюксел няма законово право да налага тези санкции. Цените и инфлацията са до небето. От сега има призиви на правителствени ръководители да спим на студено, да не се къпем и перем, да няма улично осветление. Един евроидиот ни призова да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем. Затова в Източна Германия освиркваха Олаф Шолц и го замеряха с бутилки от минерална вода. Индустриалната камара в Хале в прав текст го попита дали иска да е канцлерът, съсипал Германия и го призова да спре санкциите, като подчерта, че украинската война не е тяхна война.

– Но това е Източна Германия, а не Западна?

– Това е Германията, която преди 33 години събори Берлинската стена. Източните, а не западните немци я събориха. Кол и Геншер заминаха на вечеря в Полша и имаше стена, а по време на вечерята, тя падна. Стотици хиляди излязоха и в Лайпциг, и в Дрезден и казаха: „Ние сме народа!“. Наложи се канцлерът да зареже десерта си и да се върне да види, че стената я няма. Ако се чакаше на западно-германците, Берлинската стена щеше да си стои. Вярно е, че и стана възможно понеже Русия отстъпи.  Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц. Опитът да се попречи със сила ще доведе до небивали кръвопролития като от Втората световна война.

Имаше голямо напрежение между Полша и ЕК, за което вие дори написахте пост във Фейсбук.

– Полша въстана срещу ЕК, която им спря парите от възстановителния фонд по чисто идеологически причини. ЕК брани одъртелите съдии- прогресисти на Туск, отдавна минали 65-годишна възраст. И ние така ги пенсионираме, но неолибералите от Брюксел ги боли, че полското правителство е консервативно и християнско. Полша е голяма лъжица за Урсула, 40-милионна, с най-добрата сухопътна армия и силна икономика. В момента ги управлява правителство наложено им от Брюксел и неизбрано от никого. Но няма да е за дълго. Поляците са непокорни. Качински и Моравецки обвиниха Германия и Франция в империализъм.

 

– Да се върнем на наш терен. В началото на лятото на 2020 г. в интервю казахте, че България я чакат избори до дупка и политическа кома. Познахте! А сега накъде след изборите на 2 октомври?

– Още през 2017 г. в първото си изказване в 44-то Народно събрание, прието емоционално от залата, изразих опасение, че от парламентарна република С ПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ, ЩЕ СТАНЕМ ДЪРЖАВА С НЕПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ. Предупредих, че НПО-тата нямат право да извършват политическа дейност. Конституцията не позволява. В последните 10-12 години „Америка за България“ и Сорос изградиха цяла мрежа от стотици НПО-та, в които наляха милиарди. Направиха си медии, превзеха телевизии и подмениха партиите. Назначиха ни премиер без партия – „Продължаваме промяната“ е НПО на „Америка за България“. 

Сорос навлезе дълбоко в три държави: Украйна, където през 2014 г. направи майдана, който е предвестник и причина за настоящата война; Македония, където постави Заев и набута сина си Сашко за главен инвеститор; и България, където неговите НПО-та се съюзиха с юмрука на президента Радев. Затова България днес е без суверенитет, колония на радикалната американска левица на Байдън и Нюланд, която е известна с фразата: „Майната му на ЕС!“.

Клекнахме на Македония. Заменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира. Хиляди по площадите в Скопие ни викаха, че сме въшки и фашисти. Не се намери дървжавник на часа да осъди езика на омразата.

Изнасяме оръжие чрез трети страни за Украйна с риск да ни ударят руснаците с някоя ракета я някой завод, я летище или пристанище. Обладани сме от примитивна русофобия. Ние, българите, които сме освободени от ген. Гурко, ген. Скобелев и ген. Столетов. Руснаците ни освободиха, а не Байдън, Сорос или Блинкен. Конгресите цели 45 години кънтяха с „КПСС/БКП“. По-големи русофили от нас в света нямаше.

Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си. До Конституционен съд и ВСС с непълни състави. Скъсахме се от избори до дупка, както предрекох. Подменихме де факто парламентарната република с президентска. Държавата България се разпада пред очите ни! Не можем да си опазим границата. Мигранти минават на талази, утрепаха млади полицаи. България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени отвън. Та, ние се върнахме в навечерието на 9 септември, 1944 г. Да не се чудят хич на предстоящите събития.

– Има ли изход? Предстояшите избори ще решат ли политическата криза чрез коалиционно правителство на евроатлантическите ценности?

– Ами, то досегашното си беше представител на тези ценности. Прочее, всички правителства без Виденовото бяха про-ЕС и НАТО.

Кои са обаче тези евроатлантически ценности? Бомбардировките над Сърбия, без санкции от ООН, при които загинаха деца, а мостове и заводи бяха разгромени; бомбардировките и войната в Ирак, довела до милиони жертви; възходът на американското отроче Ислямска държава и лъжата на лъжеца Блеър, че Саддам има химическо оръжие; разрушаването на традиционното семейство и третия пол, ислямизацията на Европа и ликвидирането на християнския й характер?

– И накрая. Половин година след началото на руската СВО, имате ли прогноза как и кога ще завърши украинската война?

– Това е война между САЩ и Русия и тя само се води на украинска земя. В момента Украйна се идентифицира със Зеленски. Не говори дори външният им министър, а Кличко е в немилост. Всичко там е виртуално. Украинските граждани са изключени от ефир, не знаем дори искат ли мирни преговори, които така или иначе САЩ не дават на протежето си Зеленски да води. Считам, че до изборите в САЩ НАТО ще влезе в Украйна. Просто демократите и спотайващият се зад гърба им глобалистки елит нямат друг избор. За тях това е въпрос на оцеляване. И влезе ли НАТО в Украйна, войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. ГОСПОДИ БДИ И ДАЙ СИЛА И ПОБЕДА НА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ А М И Н

 2. Доживях да прочета написаното, с което съм абсолютно съгласен. Очевидно господин Георги Марков е прозрял истината за американските налагащи се с кръв навсякъде говедари! Дано се случи у нас това, което се случи итдавна в Унгария и станем също толкова горди и патриоти като Орбан! Колкото до ЕС ще кажа, че той бе замислен като политически съюз на суверенни държави и никой не си помисляше, че подлога на щатските говедари и специалистка по женски полови органи, практикуваща редовен секс, довел до няколко дечица, да са и живи и здрави, ще си позволи да казва коя суверенна страна как да постъпва, дори в ущърб на своите държавни интереси! БРАВО, ГОСПОДИН ГЕОРГИ МАРКОВ, И ВИ БЛАГОДАРЯ!!!

 3. Марков има правилни разсъждения, но е заблуден само за едно – че харесва Борисов. В същото време е привърженик и на Орбан. А разликата между тези две личности е от земята до небето. Харесваш или единия, или другия. Не бива да се смесва личното приятелство с политиката, защото това прави човек необективен!

 4. Невероятните приключения на сътрудника на посолството на САЩ в Москва
  https://colonelcassad.livejournal.com/7822830.html
  Видео
  Метки: Москва, Россия, США, алкоголь, пьянство, юмор
  „bellingcat“ подозират, че е бил отровен с „Новичок“ от двамата неизвестни Петров и Баширов.

 5. Ей ти бре серсемино кога търчеше като идиот по площадите за какво беше там? Нали за това да погребете колкото се може по-бързо България и да я продадете на един малоумен краварски народ?
  Преди да разрушаваш нещо трябва да имаш друго построено!
  А пък вие какво-давайте сега ще съдим комунистите щото те ви тютюрисаха такива като теб некадърници “родения в дантели“.Сякаш бяхте нещо повече от обикновените хора,допринесли с труда си за живота преди 89г,който вие засрахте защото нямате и грам мозък и акъл в празните ви картуни!
  Сега няма да изброявам хубавите неща които изгубихме и спокойния живот ,който имахме!Всеки живял преди 89г и сега знае за какво пиша.
  Но има Господ и възмездие за такива като теб и рано или късно ще бъдете наказани за причинените страдания и мъки на българите.

 6. След като никой от управляващите не мисли за държавата и народа, т.е. за общото благоденствие, а мисли егоистично и хищнически, то такава държава е обречена да изчезне.Не мислят как да изградят печеливша икономика и да напълнят бюджета без заеми, прекалено много се подчиняват на чуждите си господари,което им пречи да работят за интересите на държавата.

 7. Статията е много хубава ,много истинска ,но г-н Марков забрави каква песен пееше след 1989 год. Той заедно с много други бяха причина в последствие да се настанят НПО тата в България. Явно осъзнал се и вижда как благодарение на Орбан Унгария тръгна напред , а България потъва.Жалко за хубавата ни държава. Докато не прогоним НПО тата няма да се оправим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *