Ген. Мутафчийски: Потвърждавам, че Много Хора ще Измрат! Имам СЕКРЕТНА ЗАПОВЕД ОТ НАТО! Иде втора Смъртоносна Вълна от Ковид-19!

8

България е получила заповед от щаб-квартирата на НАТО да подготви всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус. В документа се казва, че очакваната втора вълна ще е много по-силна и смъртоносна от първата. Това стана ясно днес от думите на председателя на Националния щаб за борба с коронавируса проф. Венцислав Мутафчийски на брифинг в Министерски съвет. Това признание, той направи сякаш неволно, докато се опитваше да отговори на въпроса: как ВМА ще лекува пациенти с коронавирус след съобщението на НОЩ, че заразени вече ще се приемат само в 7 болници. Но така обясни и думите си от интервюто с Миролюба Бенатова, където Мутафчийски каза: „много хора ще измрат, яко ще измрат“.

„Много е важно при разхлабването на мерките да преценяваме рисковете внимателно и всяка мярка да е с премерен риск. Виждате, че това се случва постепенно и след внимателно и подробно обсъждане на ситуацията“, каза Мутафчийски по повод изречените от него думи. След което заяви, че днес е „уникален за България ден“, защото за първи път оздравелите са повече от новозаразените. „Това е чудесна тенденция. Но каквото и разхлабване на мерки да предприемем, спазването на физическа дистанция ще остане още дълго време. Каквото искате си говорете и коментирайте, аз и колегите ми изхождаме от презумпцията, че този вирус Ковид-19 съществува, че има такава епидемия и че тя е смъртоносна. Такава е нагласата и на всички правителства по света, както и на куп международни организации“, заяви той.

Генералът посъветва да не се нарушава физическата дистанция, да не се събират големи групи хора на едно място, защото е съвсем реална опасността да се стигне до взрив от заболели. Затова всички здравни служби трябва да са нащрек.

В тази връзка Мутафчийски започна да обяснява как ВМА ще лекува пациенти с коронавирус след заповедта тази функция да поемат само 7 болници. Той каза, че ВМА ще поеме всички пациенти и ще помага в борбата с коронавируса и занапред, но „имало известни предписания, поискани от НАТО, за военните болници“. „Затова ще се намери необходимият баланс – част от инфекциозните клиники, като тези в Сливен и София, ще са за граждани, а друга част преминават във военния резерв“, обясни директорът на ВМА.

След което шефът на НОЩ Венцислав Мутафчийски обяви, без заобикалки: „Вчера зам.-директор на СЗО ми каза: Не празнувайте, а се организирайте! В този дух е и заповедта от Алианса: „да се подготвят военните здравни формирования за следващ удар“, цитира Мутафчийски част от документа. След което заяви, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.
Че коронавирусът е безобиден, а пандемията е световна измама, вече стана ясно и на малките деца. Въпросът е какво се случва!?! Skandalno.net
Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

 1. Дааам… Точно така се е случило: зам.-директор на СЗО се обадил лично на нашия Погребален агент, /щото той е от световна величина/, за да му каже важната новина, че яко ще мрем. /Ирон./ За да ни затворят пак за нищо! Страхуват се от народната обич!

 2. Лицето продължава да кандидатства за разказвач на страшни истории, като сега е вкарал и малко мистика и конспирация. НАТО винаги е било заплаха за България и това признание може да бъде прието като опит за купуване на индулгенция. Войната все повече ще се разгаря, а горещата фаза винаги е през лятото. Нормално е да търсят всички способи, за да държат населението изолирано. Животните не трябва да знаят, че ги чака заколение, за да не се влошат характеристиките на месото.

 3. Ей и този гад стана голям натовец,като нашата мутра-комунист!Абе,кого лъжеш бе?Заповедта ти е от МУТРАТА и ГЕРБ!Страх вие за властта и заплатите,това е ИСТИНАТА!!!

 4. Годжи, гръмни се. Ако знаеш как изобщо се борави с оръжие, макар, че уж си генерал.
  Много бързо загуби връзка с реалността и си повярва, но хората хич не ти вярват. Ако можеш да се видиш отстрани веднага ще се скриеш в миша дупка. Каква компетентност по вирусология имаш ти, като си коремен хирург.
  Единственото което успя е да докажеш, че никога не е късно да станеш за резил.

 5. ….България е вкарана в обора на НАТО насила с подписите на нелегитимно правителство. Никой не е питал народа дали е съгласен! НАТО няма никакво право да нарежда на суверенна държава каквото и да е! Нима тия измекяри не се сещат, че България никога няма да воюва срещу Русия,!
  НАТО вън!
  Да живее България!
  Да живее Русия!

 6. До Данимо. За твое сведение в НАТО ни вкара Г.Първанов, бивш председател на БСП и бивш президент. В борбета със СерГЕЙ СТАНИ ШЕФ/в кой да управлява БСП той отцепи от БСП част от хората и си спретна едно недоносче АБВ. Нещо повече АБВ влезе в коалиция ГЕРБ. Неговият човек в кабинета на Борисов Й.Калфин в качеството си на социален министър наобеща сума глупости на пенсионерите и нещо не стана. Пенсионерите си останаха с мизерни пенсии.
  До ген. Мутавчийски. Защо на баламосвеш, генерале. Кой ти даде генералски пагони? Така ли се издават СЕКРЕТНИ заповеди на НАТО. Как ти търпи Тиквата – най-големият слагач на НАТО.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *