Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ген. Димитър Шивиков: ВНИМАНИЕ, Готви се Масова Мобилизация на Българското Население, Властта Трескаво Актуализира Списъците със Запасняците (С ВИДЕО)

 – Убеден съм, че ние българите ще бъдем вкарани във войната срещу Русия, иначе НАТО трябва да развее белия байрак

– По магистралите ни в момента преминават огромни колони от западна тежка бойна техника на Север, пазени от Военна полиция

„Ако хронологично проследим взетите решения от 48 НС, правителството на Кирил Петков и служебното правителство – изводът за готвен майдан у нас идва от само себе си. Първа стъпка – в края на миналата година, 48-то НС с мнозинство прие решение да даде безвъзмездно военна и военнотехническа помощ на Украйна. Има се предвид не само оръжие и боеприпаси, но и жива сила. Това каза в предаване на Поглед инфо пред Валентин Кардамски, ген. Димитър Шивиков – бригаден генерал, национален командир на българския контингент в Афганистан и командир на батальон в Ирак.

„Втората стъпка – в последния ден на 48-то НС, на 1 февруари на закрито заседание, без публично да бъде оповестено бе приета поправка в Закона за отбраната и въоръжените сили на България. От седемте парламентарни групи, само тази на БСП са били против. Всички присъствали депутати от Възраждане са подкрепили промените. В поправката има две променени думи от предходния текст – „военни формирования“ и „съюзнически сили“. Досега формата на участие на наши войски в мисии на НАТО беше доброволна, но вече става задължителна с решение на парламента“, поясни ген. Шивиков.

„Третата стъпка – служебният военен министър засекрети, какво дарихме на Украйна, като оръжие. Ние сваляме военна техника, снаряди, противотанкови оръжия на българската армия без да сме осигурили заместващи аналози. Няма как да очакваме, че армията ни ще може в тази ситуация да защити националната ни сигурност, суверенитет и цялост.“

„Четвъртата стъпка – когато президентът Румен Радев беше на среща във Варшава, американският президент Джо Байдън му каза в прав текст – Вие сте първата отбранителна линия – страните от Източния фланг на НАТО, като се започне от Балтийските републики, Полша, Румъния и България.“

„Петата стъпка – втора седмица на пристанищата на Гърция и на север в Полша, пристигат огромни кораби, които разтоварват бойна техника и тежко въоръжение. Защо? В България се движат по магистралите колони от чужда тежка бойна техника на Север, ескортирани от Военна полиция. Това са стъпки на бъдещи военни действия в сборни изчаквателни райони на бойна техника. Убеден съм, че ще бъдем вкарани във войната. Иначе, НАТО трябва да вдигне белия флаг. Америка губи по всички флангове“, каза ген. Шивиков.

„Последната стъпка е свързана с това, че Военно-отчетните бюра /военни окръжия/ по общините  у нас са получили вече трета заповед да актуализират в спешен порядък списъците на лицата, имащи запасно предназначение. Въпреки, че това така или иначе си е тяхна рутинна дейност, военните ни окръжия са получили три пъти изрични указания“, каза още ген. Шивиков.

Цялото интервю с ген. Шивиков, вижте във видеото:

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за Ген. Димитър Шивиков: ВНИМАНИЕ, Готви се Масова Мобилизация на Българското Население, Властта Трескаво Актуализира Списъците със Запасняците (С ВИДЕО)

 1. Рени Отговор

  11.03.2023 в 19:04

  Утре всички на шествието 12.03 от 14.00 часа. от пилоните на НДК.

 2. Марков Отговор

  11.03.2023 в 19:16

  Продажни „политици“!
  Не съм отгледал 40-годишен син, че да го пращам да се бие срещу Русия!
  Тия побъркаха ли се, какво?
  Нека да обявят мобилизация, пък да видим!

 3. Ppp Отговор

  11.03.2023 в 20:20

  А защо не привикат 20-годишните, които са обучени на НИЩО от самите евроатлантически политици

  • FuckEU Отговор

   11.03.2023 в 21:33

   Щото вЕрват в дедо ви коледа и мрази Русия. Тях няма нужда да ги избиват, достатъчно тъпи са за манипулация. Смяна на пола, любов към негри и цигани ….. въобще са възпитани в робският толерантен ред на сатаната.

  • Хм Отговор

   12.03.2023 в 5:43

   Ще привикат и тях защото на „привиквачите“ им е все едно дали са обучени или не. Важното е да изпълнят пуснатата им отгоре – а „горе“ е ФАЩ – бройка и да рапортуват, че са изпратили толкова хиляди „войници“ в помощ на Украйна. Ама това, че тези „войници“ не са никакви войници и не знаят от кой край стреля автомата, няма значение. Това, че ще ги изтрепят до крак още при първия бой, също няма значение. Важното е колониалната администрация да отрапортува, че е изпълнила заповедта и си е заслужила подаянията, които ѝ дава големия брадър. Обаче има едно такова биологическо правило, че когато самците не могат да защитят самките и малките, популацията загива. Народ ние явно отдавна не сме, щом позволяваме американците да ни въртят на оная си работа както им скимне, да видим биологически на какво дередже сме. За тези, дето знаят само английски – дередже означава положение, подготвяйте се, учете новия език, който ще ви трябва. Тука ми идва да добавя ваш’та м.ма, ама ще се въздържа.

 4. Ник-17 Отговор

  12.03.2023 в 0:18

  Масови протести, не масова мобилизация! Ако и така не става… Пушката и шумкари да ставаме. На там сме тръгнали

  • Анонимен Отговор

   12.03.2023 в 16:08

   Имаме пушки да действаме !!!

   • FuckEU

    12.03.2023 в 17:43

    Ако имаш в повече – свиркай :)

 5. Анонимен Отговор

  12.03.2023 в 1:02

  Господин Шивиков, разбирам че сте родолюбец…. Мисля че човек с вашето положение може да намери изход…. Малък военен преврат… 240 изрода в парламента… Водачите на предателските партии… Кирчовци, Ристьовци, Тикви, гномове и всякаква джендърска паплач до стената и…. Но, първо да си платят куршумите че, не са изработили през своя си живот дори за един куршум

  • Ива Стаменова Отговор

   12.03.2023 в 1:49

   А къде сме ние,Останалите?Ще гледаме и ръкопляскане?!Вместо всички Заедно,ние ще чакаме да ни се поднесе на тепсия! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ,ДРУГИ ДА СВЪРШАТ НАШАТА РАБОТА?!

 6. българка Отговор

  12.03.2023 в 11:14

  Чудесно! Всички „големи мъже“ от пп,дб,герб,сдс ще са достатъчни, те непрекъснато напират, но искам да видя водачите им най-отпред! Пример трябва, пример…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *