Гена Трайкова Съдира Кожи в Бтв! Вижте Каква й е Заплатата:

Гена ТрайковаНай-голямата заплата от всички работещи дами на екран в bTV получава Гена Трайкова.

Основната й заплата като шеф на емисия „Новини” е  4 800 лева месечно, издават нейни колеги.

Но това не било всичко.

Гена  редовно получавала допълнителни  хонорари и бонуси за останалите си прояви и проекти. За репортажи, за участие в различни предавания, за собствени разследвания и други журналистически дейности.

Така месечната сума в джоба на тв. водещата набъбвала до 7 бона.

Предишната рекордьорка в това отношение беше Ани Салич. Галеницата на телевизията взимаше огромна заплата и доста сериозни бонуси, защото непрекъснато й даваха допълнителна работа. Когато обаче Ани се почувства недооценена заради проект, който така и не се излъчи и се премести в Нова тв. Трайкова съзря своя звезден миг и веднага зае мястото й.

Гена е едно от първите лица на bTV,  което се е задържало на екран над 10 години и продължава да изглежда добре и да се справя отлично с работата си. В един момент шефовете оценили подобаващо лоялността й и сега я затрупват с пари и хонорари. Освен това тя разполага със служебна кола и шофьор, които ползва, когато ходи по горещи събития. .

Месечното възнаграждение на Трайкова обаче често ставало повод за одумки, коментари и дори кавги в нюзрума на телевизията.

Гена обаче е работохик и даже няма време да си изхарчи заработените средства.

Шушука се, че за 10 години, тя  успяла да спести близо 100 000 лв., които държи на депозит в сигурна банка и ги стиска за черни дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *