ГЕЙ ЛИ Е ХРИСТО ЖИВКОВ и какви Комплекси крие талантливия актьор! Виж Тук:

Хрито унижениеНеобяснимото инатене на актьора Христо Живков да изиграе ролята на влюбен мъж в пиеската на ВИП Брадър, предизвика у съквартирантите съмнения, че е гей.

И още по-лошо – мъжка държанка на някой италиански филмов продуцент. Те просто не можаха и не могат да разберат защо не иска да целуне на сцената красавица като Емануела. В началото помислиха, че причината е в това, че Емануела е фолк певица, но после се оказа, че той не иска да докосне която и да било жена, дори колежката си Надя. И категорично отказа с нелепото обяснение, че бил влюбен в друга и това щяло да я нарани. Въпреки че „хипотетичната американка“ е зад Океана и едва ли гледа Биг Брадър.

След като ние от Skandalno.net прочетохме едно негово интервю, си изяснихме донякъде какви стихии бушуват в главата на Христо Живков:

Във въпросното интервю актьорът разказва, как докато снимал „Страстите Христови“, спял с Библия и не се разделял с нея, че даже и започнал да пости! От тук отсъдихме, че Христо просто е заразен от болестта на Холивуд и има някои съвсем реални психологически проблеми с егото и със самия себе си.

Той издига в култ необходимостта от създаване на оптимални условия за артиста, за да може да се слее с образа, за пълно идентифициране с героя – с цел да постигне съвършенство в изграждане на ролята…

И понеже видимо е леко инфантилен и фанатичен, явно Христо си е втълпил, че играейки роля на влюбен в момент, в който наистина е влюбен или си въобразява, че е влюбен, това ще попречи както на ролята, така и на истинската му любов.
Христо държанкаАко си играе добре ролята, рискува любовта си, а за да не рискува любовта си, трябва да измени на творческите си принципи и да изиграе умишлено зле ролята си.

Христо не го е страх за самия себе си, той е сигурен че ще може да разграничава докрай ролята от действителността, но не е сигурен в другата страна, поради собствен ирационален, недействителен, неосноваващ се на реални доказателства страх, че може да я загуби.

Страхът на Христо Живков от изоставяне идва от ранното му детство, когато действително е бил изоставян без подготовка, рязко, жестоко и за сравнително дълго време. Това разказва самият той в интервюто си. Това се е отразило на психиката му и той развил елементарния комплекс „Ти ли ще ми кажеш на мен, ти знаеш ли кой съм аз!?“

А кой е той, е друг въпрос…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *