Гей Брошури заляха българските училища! Учат малолетни момчета как да правят хомо-орална любов! Ето ги организаторите на акцията! С ВИДЕО

2

Шокиращи гей- наръчници за сексуално ограмотяване на тийнейджъри заляха гимназиите в област Ямбол. Скандалните брошури са издадени от Министерство на здравеопазването, а илюстрациите представят мъжка гей двойка в различни интимни пози.

Гей- наръчникът е озаглавен „Любов без последствия“ и всъщност в него са описани полово предаваните болести със съвети как младежите да се предпазят от тях. Но не само това.

„В брошурата има раздел, озаглавен „Игра за напреднали“ и в него се дават най-подробни указания как момчета да правят орална любов на момчета“, разказва шокираният директор на Математическата гимназия в Ямбол, който собственоръчно изгорил гей- наръчниците, преди да достигнат до възпитаниците му.

Друго училища в Ямбол и областта обаче не са имали късмета да се управляват от благоразумен директор и гей-наръчниците са попаднали в ръцете на хиляди от учениците им.

По-късно стана ясно, че скандалните брошури са отпечатани и разпространени от РЗИ- Ямбол. „Не мисля, че има нещо скандално. Децата знаят много и дори на малка възраст си позволяват много неща. Съдържанието на брошурата е като на всички, които разпространявам“, заявява най-безочливо д-р Румяна Русева, служителка в РЗИ- Ямбол, която признава, че лично участвала в раздаването им.

Защо обаче е разпространявала гей- наръчниците в училищата, при действаща изрична забрана за това от Министерство на образованието, госпожата не коментира. С коментара на мотивите й се наемаме ние, от Skandalno.net. Най-вероятно дамата е една от хилядите грантово финансирани от НПО-тата на Сорос служителки по ведомствата.

Директорът на РЗИ- Ямбол д-р Лиляна Генчева пък разкри, че скандалните брошури им били изпратени от Министерство на здравеопазването, заедно с много други агитационни материали. (Както се досещате, уважаеми читатели, НПО-тата на Сорос са проникнали нависоко в държавните ни институции-б.р.) Д-р Генчева призна, че на нея лично снимките й се видели крайно неподходящи за ученици. Но отново не обясни защо, в крайна сметка, е позволила разпространението им сред непълнолетни.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев пък гузно се измъкна, като заяви, че гей- книжките не били предназначени за училищата, а за кабинетите по венерически болести. А РЗИ- Ямбол само взело решението да разпространява материалите по школата. Освен ямболското обаче, още четири РЗИ- та започнали да раздават брошурите – Монтана, Видин, Хасково и Кърджали. Това призна самият министър Ананиев. За гафа той хвърли вината върху медицинските работници в училищните кабинети.

„Разпространението на този наръчник е част от здравна образователна програма, която се финансира от ООН“, призна здравният министър. Но раздаването на гей- наръчниците по училищата той определи като „провокация“… и се закани да накаже виновните. (Както казахме по-горе, Сорос е стигнал високо и далече. А преформатирането на българския и европейския културен код върви със страшна сила и нескончаема серия от подли атаки. Независимо, че страната ни официално заклейми Истанбулската конвенция.)

А ето как потребители в социалната мрежа посрещнаха абсурдната новина:

Нина Тошева:

„Тия нахални джендърски изпълнения атакуват непрестанно най-уязвимата част от населението-децата и младежите. На тия коварни сороски изпълнения трябва да се даде яростен отпор от всякъде.И гражданите и прокуратурата и всички институции. Иначе България загива.“

Васко-1:

„Браво на директора на МГ-Ямбол!!!! Със сигурност е мъж! Мит се оказа мантрата за това колко разумни и неподкупни са жените. Жениците стипендиантки на всякакви либерални, еврогейски и соросоидни РабФак-ове, които се въртят из инспектората, из министерството на Образованието, из общинските образователни институции и кой знае още къде, попиляха средното ни образование и от такова за пример го направиха за присмех. Но рибата се вмирисва не откъм тия шунди, а откъм главата- демек – продажния ни Министерски съвет начело с национален предател № 1 Бойко Борисов, който ни хариза на Америка срещу 10 сребърника.“

Свети Марко:

„Гейропо, че сме роби- знаехме. Ама явно искаш да ни правиш и гей-роби? „Любов без последствия“ = презумпция за безотговорност. Уважаеми граждани, разпространява се официално и с височайше държавно и политическо разрешение визитната картичка на сатаната. Предлагам Църквата да открие процедура по екзорсизъм, а родителите бързо да припомнят на себе си и на децата си основни морални понятия и етически категории, които правят възможен изобщо здравия обществен живот! А ако джендърите от ГЕРБ се противят на това- да ги свалим.“ Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. БОКО И ЦВЪКО БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ЕВРОГЕЙСЪЮЗА И ДЖЕНДЪРДЕМОКРАЦИЯТА ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ ЩЕ СЕ СТРЕЛЯ

  2. ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА ПЕДАЛСКО БЕЗОБРАЗИЕ ВЕДНАГА В ЗАТВОРА.ТАМ ВЕЧЕ ГИ ЧАКАТ И НЯМА ДА ИМАТ НУЖДА ОТ БРОШУРИ.ЧАКА ГИ БАЙ СТАВРИ.СТРОГ НА СПРАВЕДЛИВ.КАКВОТО СА ДРОБИЛИ,ТОВА ЩЕ СЪРБАТ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *