Гавра с народа! Реформаторите се коалираха със Светльо Витков! Издигнаха го ЗА ДЕПУТАТ! Озъртат се и за Джорджано и Луна! Коментарът, който Разтресе Фейсбук! Виж Тук:

2

Лидерът на „Глас Народен“ Светльо Витков се кандидатира за депутат от Реформаторския блок.

Споразумението за обща листа на парламентарните избори между Коалиция „Реформаторски блок “ и ПП „Глас народен“ бе подписано днес официално.

Случайно или не, Витков е сложен да се бори в 25-ти МИР, където в листата на „БСП за България“ води лидерът на партията Корнелия Нинова, а срещу нея е Бойко Борисов.

В надпреварата за депутатско кресло в 25-ти МИР липсва само Митьо Пищова и то не за друго, а защото се разсея и пропусна да се кандидатира.

Пънкарят Светльо Витков – Хиподилски, който е известен с песента си „Скакауец“ и заниманията си с бойни изкуства няма нищо общо с политиката, но през последните 6 годипи непрекъснато се вре в нея и помпа самочувствието си, разчитайки на протестния вот на българите и прословутото им черно чувство за хумор. Което обаче не им пречи после да реват, че управниците им били лоши и некомпетентни.

Дори след крилатата фраза на пишман-певеца „Аз искам да бъда държавен глава, първо – защото държа на държавата, и второ – имам хубава глава.“, което изказване си беше върховна подигравка с електората, същият този електорат се юрна и гласува за една обръсната глава, която няма нито опит в управлението, нито пък представи някаква що годе свястна програма… Но пък Главата подробно беше проучила какви субсидии може да получи, ако мине единия процент подкрепа.

Така, без да развива никаква политическа дейност, без да взима отношение по нито един парлив за държавата въпрос и със спорадични, често комични изказвания по телевизията, солистът на „Хиподил“ започна да си докарва прилични доходи от джоба на данъкоплатците. Същите тези, които роптаят срещу политиците-изедници и гласуват напук, за да не им пълнят гушите. В резултат на което напълниха джобовете на Светльо Хиподилски с 2.5 млн. лв.

Сега обаче възниква закономерният въпрос: Кой толкова я е окъсал за гласове, та да се коалира с дугия – Витков или реформаторите? Десните сноби от жълтите павета РБ са формация със затихващи фунции и имат всички шансове да не помиришат следващия парламент. Цепиха се, разцепваха се, разчленяваха се, отхапаха си и главата и опашката… и сега отчаяно се нуждаят от прословутия процент на плешивия Хиподил. От своя страна мъжът, който възпява скакалците и селяните с колела, усеща, че килимчето и процентчето му се изплъзват изпод краката, защото част от хората най-после узряха и се усетиха, че дори протестният им вот облагодетелства някой, който изобщо не заслужава.

Сделката между „Глас народен“ /каква ирония, че точно Витков е народният глас- б.а./ и отчаяните реформатори е взаимно изгодна и е последната надежда на РБ да влезе в парламента, а Скалалецът да се добере и до депутатска заплата, и да си чопли носа в някое червено кресло.

Слабо казано безпринципната коалиция обаче е и поредната подигравка с народа, който очаква мъдри управници, а получава схемаджии и пишман-политици.

Какво общо има между платформите на Витков, който уж се бореше със старите муцуни в парламента и същите тези стари муцуни, та сключват предизборно споразумение?

Или принципът е: Давай да минем четирите процента, а народът да го духа!

Драги реформатори, късно се усетихте!

За да си гарантирате 4-те % подкрепа не стига само трубадурът на пернишките селяни и автор на рефрена „Криско педе*аст/ – Светльо Витков.

На следващите избори очакваме начело на листите ви да застанат Денди (ако изтрезнее), Луна, (ако не се чалне съвсем) Мон Дьо (по причина, че е известен човек, дават го по телевизията, нищо, че от време на време ходи с рокля), Азис, (я колко фенове има), Иван Ласкин, който плюе като ла*но на вентилатор, Джулиана Гани (я какъв потенциал има отпред) , няколко голи плеймейтки, три-четири гея и Кончита Вурст, взета временно назаем от Европейския съюз като наблюдател на процесите.

Така влизате в парламента от раз, а кой ще гласува там, няма значение, тя залата и без това е винаги наполовина празна.

Въпросът кой ще краде отпада. В останките на РБ има достатъчно хора за тази работа. Като се започне от Москов, та до последния верен член, отъркал се във властта.

Така че… Гласувай, народе!

Снегът се стопи и най-отгоре изплуваха фекалиите.

А с тях и част от бъдещите ни депутати!

Да живее България! Skandalno.net

СВЕТЛЬО ХИПОДИЛСКИ ВЪЗПЯ КОАЛИЦИЯТА СИ С РЕФОРМАТОРИТЕ В ПЕСЕН! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. на снимката едно недоразумение и трима за затвора неочаквано добра коалиция

  2. Идиот до идиота, мила моя майно льо! Ние парламент ли ще избираме, или за ходим на конкурс за малоумници?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *