Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

В САЩ готвят ВОЕНЕН ПРЕВРАТ! Пентагонът може да ПОЕМЕ властта! Идва нещо УЖАСНО за цялото ЧОВЕЧЕСТВО! Вижте ТУК!

Джеймс Матис/вляво/ и Джоузеф Дънфорд/вдясно/

Още с влизането на Доналд Тръмп в Белия дом, върху него се нахвърлиха единодушно почти всички представители на двете основни партии в САЩ – републиканци и демократи.

В Капитолия, зданието, в което заседава Конгресът на САЩ, непрекъснато наричаха Тръмп „руски агент“.  Към тази непонятна истерия, малко по-късно, се присъединиха и директорите на ЦРУ и ФБР. Само Пентагонът не беше проявявал желание да скочи върху Тръмп. Но напоследък и това се случи.

Само преди няколко дни, президентът на САЩ и неговия руски колега Владимир Путин, на икономически форум във Виетнам, приеха съвместна резолюция. Основен акцент в нея бе запазване суверенитета и териториалната цялост на Сирия. Нещо повече. Доналд Тръмп тогава заяви, че руско-американските споразумения, засягащи конфликта в Сирия „ще спасят живота на много хора“.

Само че такъв развой на събитията явно не се харесва на влиятелните групировки в САЩ. Затова в играта най-накрая бе включен американският министър на отбраната Джеймс Матис, когото в Щатите наричат „Бясното куче“. Два дни след резолюцията на двамата президенти, директорът на Пентагона Матис, чиято работа е да изпълнява нарежданията на Белия дом, нахално заяви, че войските на САЩ ще останат в Сирия толкова, колкото Пентагонът сметне за необходимо.

ВОЙНА В СИРИЯ! РАЗРУШЕНИЯТА И ЖЕРТВИТЕ СА ОГРОМНИ!

При това, Бясното куче изобщо не се интересува от факта, че никой не е канил в Сирия щатски военен контингент, и че янките се намират абсолютно незаконно на територията на една суверенна държава. Без да говорим, че те водят военни действия там и заради техните прищевки умират десетки хиляди невинни и мирни жители на Сирия и околните държави.

На всичко отгоре, директорът на Пентагона прояви пълно пренебрежение към своя президент и най-безочливо започна да му поставя условия, при които било възможно войските на САЩ да напуснат Сирия. Самоволно действащият генерал в прав текст заяви, че първо, Пентагонът ще остане със своите войски в Сирия, докато „не бъдели осигурени условия за дипломатическо уреждане на конфликта“. И второ, военните щели да останат в Сирия, докато „женевският процес не донесял някакъв резултат“.

С тези условия, Джеймс Матис и политико-икономическите и военни групировки, които стоят зад него, казват, че всъщност САЩ никога няма да напуснат Сирия. Защо смятаме така? Ами причината е проста.

Дипломатическото уреждане на конфликта вече започна. И то от Русия, чиито войски, заедно със сирийската армия, ликвидираха терористите на Ислямска държава. В Астана бяха проведени два кръга преговори, които постигнаха завидни резултати. Достигнати бяха редица мирни споразумения между правителството и опозицията в Сирия, които даваха възможност да се започне мирното възстановяване на страната.

Но, това изобщо не хареса на Щатите. Защото на практика, те бяха изхвърлени от следвоенните преговори за мирното развитие на страната. САЩ нямаше да контролират нищо в Сирия. Никой не искаше да се съобразява с „великата“ демокрация на янките. Затова те насила се натрапиха на Сирия и Русия. И сега претендират да участват в мирното уреждане на конфликта, без да са допринесли нищо за постигането на крехкия мирен процес в страната. Точно обратното. Янките създадоха, въоръжиха и обучиха главорезите от ДАЕШ и стовариха нечувани бедствия върху плещите на мирния сирийски народ. При това положение трябва да си изключително безочлив, за да се натрапваш като арбитър в мирния процес.

Второто условие на щатския военен министър бе  да се постигне някакъв резултат в мирните преговори в Женева. Само че участниците в женевските преговори от сирийска страна са членове на така наречената „въоръжена“ опозиция. А те, подтиквани от САЩ, нямат никакво намерение да приемат каквито и да било мирни споразумения. Което означава, че САЩ изобщо нямат намерение да напускат Сирия. И не искат да позволят да започне следвоенно възстановяване на страната.

Тези две условия показват, че директорът на Пентагона Джеймс Матис е започнал да действа през главата на Тръмп. Без да се съобразява с действащия американски президент. И въпреки мирните споразумения, които той и държавния департамент вече са приели и подписали с руската страна.

Как може да се нарече такъв начин на действие, когато военният министър започне да поставя условия на своя президент? Ами няма как другояче да се нарече, освен „военен преврат“.

Ето това е, което става в действителност в САЩ. И това е нещо, което трябва да плаши и народа на САЩ, и народите по цялата земя. Защото власт на военните в най-мощната все още държава на света, означава нещо наистина много страшно за цялото човечество.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за В САЩ готвят ВОЕНЕН ПРЕВРАТ! Пентагонът може да ПОЕМЕ властта! Идва нещо УЖАСНО за цялото ЧОВЕЧЕСТВО! Вижте ТУК!

 1. Анонимен 1 Отговор

  17.11.2017 в 23:35

  Това което е писано в библията явно се сбъдва. Първо ще се появи антихристът с белега на челото – Горбачов. След това ще настъпят бунтове, войни, глад и мизерия и накрая ще пада огън и жупел от небето, т.е. 3-та Световна Война. И така както е тръгнало, войната като че ли е неизбежна.

 2. ДЕСА ТЪПОТО ОТ ДУЛОВО !

  Цъфнал-УЙ,“ГЕПБ“, цвекье шарено
  на момините гърди на Деса тъпото от Дулово
  Срем не срам, ще питам хората от „БЛИЦ“
  На онази „путка“ ДЕСИТО още ли съмрди … ?

  МИИТЕ ГИ, МА ВААА … !
  Защо мирише „путката“ на Десито сега
  и защо трябва да я мие пак …?
  подпичкват ли се в „БЛИЦ“ и сигурно говорят !

  това ДЕСИТО била острото перо на „ГЕРБ“
  злъчна с усмивка, мръсна
  да плюне пепелянка ще отрови
  щом срещу „ГЕРБ“ се про-говори !

  Мистър беше тази простакеса
  и врачаните забърска със строежа ,
  може би с ЕВРО-ФОНДОВЕ строий
  не-нурмални-ТЕ да устрой !

  Пенсиите взамат да са на социал
  както в Швеция на пансионат
  равенството влезнало е там
  парите в каса на наш нови фео-ДАЛ !

  ЖИВОТА ШАШАВ Е ЗА ТЕЗ
  ЩО НАРОДА ГО ВЪРТЯТ НА ШЕШТ
  ШИШ НА ШЕСТ, Е ПО-ДОБРО ОТ
  ПО ПЕТ НА НОЩ – ДА МРЕМ… !
  .
  За -двека малка от войната
  живота е КУР-ова забава !

  Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
  3 септември 2020 – Враца
  .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *