В Деня за Прошка: Драги Политици, Простете ни, но Иде Видовден! Идваме с Камъни!

3

Днес е Сирни Заговезни.

Днес е Ден за прошка!

И понеже нито един управляващ политик не преодоля дебелокожието си и не се извини за нищо на народа си, то ние, хората от народа, решихме да спазим традицията и да се извиним.

Простете ни, драги политици от ГЕРБ!

Простете ни, че сме се родили в тази страна и сме толкова смачкани, че даже нямаме сили да скочим и да ви изметем!

Простете, че гледаме банковите ви сметки, разкошните вили, харемите от любовници, които обсипвате с бижута, бутикови тоалети и луксозни коли, водите ги на Карибите и Канарите… а ние си мълчим!

Простете, че виждаме и осъзнаваме как продавате България на парче, как продавате историята й, миналото й и бъдещето й… а ние безропотно мълчим с наведени глави, като оная рая, каквато сме били по време на „съжителството с османлиите“ и каквато очевидно сме си останали!

Простете, господа Гербери, че се разболяваме и вместо да тръгнем директно към погребаната агенция, преди това отиваме на лекар… И най-безотговорно точим безценните ресурси на Здравната ви каса, вместо да ви ги оставим да си ги крадете!

Простете ни, че понякога оживяваме и се пенсионираме – и най-нагло висваме на врата на хазната, взимайки по 200 лева пенсия!
бедни1
Простете ни, че понякога се изкушаваме да четем и руски книги, с което нарушаваме ембаргото срещу братята московци и показваме неевропейско мислене!

Простете ни, че като не ни издържат нервите от глад, мъка, бирници и безработица, започваме да скачаме от мостове и покриви, да се палим и да се стреляме… вместо да застреляме вас!

Простете ни, че гледаме как децата ни стават наркомани и умират от дизайнерска дрога, внесена с вашата благословия, а понякога и с активното ви участие!

Простете ни, че се оставяме да ни лъжат, бият, ограбват, убиват и така създаваме напрегната криминогенна обстановка, която срива политическия ви рейтинг!

Простете ни и че пътуваме по новите магистрали и търкаме скъпоценния асфалт, заради което само след месеци се налагат спешни ремонти.

Простете ни, че нямаме сили да сме народ и гражданско общество! Което цивилизовано и легитимно да ви отстрани от властта!

Затова очаквайте скоро бесните тълпи от скотове и роби да ви поискат прошка… С КАМЪНИ!

И ще бъде ден… Ден Първи! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Те са безгрешни, те са богове, няма за какво да ни искат прошка, те са свръхчовеци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *