„Възраждане“ обяви нов ПРОТЕСТ срещу Зелените Сертификати! (С ВИДЕО)

4

„Възраждане“ излизат на протест другата сряда. Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов  днес на брифинг в Народното събрание. Костадинов заяви, че протестът ще се проведе от 11.00 ч. пред Министерски съвет. Той призова всеки, който е против зеления сертификат и срещу фалшивата пандемия да дойде на протеста.

При предходния протест на партията, митингуващите се опитаха да щурмуват сградата на парламента.

Лидерът на „Възраждане“ критикува работата на групата, която бе създадена след предходния им протест за зеления сертификат.Работната група не достигана до решение за премахване на зеления сертификат, въпреки предоставените документи, цифри и факти. А експертите на групата от страна на правителството се държаха гузно. Те прекрасно си дават сметка, че лъжат, че манипулират населението, за да угодят на геополитическите интереси на външни за България сили. Смятаме, че нашите доводи и нашите аргументи в посока на това, че сертификатите са ненужни, а пандемия няма, бяха достатъчно добре мотивирани. От другата страна доминира политическо, а не експертно-медицинско мислене. Затова ние сме принудени да предприемем съответните политически ходове“, заяви още Костадинов.

Той посочи, че протестът няма да е единствено и само за зеления сертификат, а и за ценовия шок, както и за ситуацията около Украйна. Костадинов коментира и вчерашният КСНС. Той попита къде е ролята на България в тази ситуация. „Шест часа коментирахме, че армията ни е зле и после какво – една декларация, изпразнена от съдържание. Какъв беше смисълът?“, попита още Костадинов. Според него заплаха за българската национална сигурност няма, няма да има и война.

Лидерът на „Възраждане“ попита дали медиите са чули някой да се интересува от малцинството ни в Украйна.

„Ние реално погледнато в момента не определяме собствената си политика. Страната ни е колонизирана от САЩ и безсрамно слугува на имперските й интереси. За всички тези неща ще протестираме и зеленият сертификат е само върхът на айсберга“, каза още Костадинов. Лидерът на „Възраждане“ подчерта, че партията им иска нормализация и хората да живеят в една нормална държава. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2KQJ-vLkN4o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *