„Възраждане“ мина в Нападение! К. Костадинов РАЗМАЗА ГЕШЕВ, ПРОКУРАТУРАТА И ДАНС В СЪДА! (С ВИДЕО)

4

Спечелихме много тежка и важна битка срещу мафията, следва да спечелим и войната!, заяви днес в специално видео лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов. ВИДЕО с обръщението му можете да видите под статията.

През последната година престъпните групировки на Гешев, Каракачанов, Борисов, ДАНС и прокуратурата използваха всички мръсни средства в своя арсенал за да заличат името и да забранят ПП „Възраждане“. В началото на тази седмица Софийски градски съд отхвърли искането на Прокуратурата и ДАНС партията ни да бъде забранена! Законът и правото победиха мутрите в прокуратурата, службите и колониалното правителство на ГЕРБ. Съдът показа, че има надежда за България и българския народ!

Искам да благодаря на хилядите наши привърженици, на моите съратници Пламен Пасков, Елена Гунчева и стотиците изявени личности, които бяха заедно с нас по време на съдебните заседания. Най-вече благодаря на хилядите възрожденци от България и целия свят, които не спряха да ни подкрепят, дори и в най-тежките периоди на бруталната комбинирана агресия на прокурори, медии, полицаи и агенти на ДАНС.

Благодаря ви от сърце, това беше наша обща битка и е обща победа! Тази битка я спечелихме, следва да спечелим и войната! 🔥А датата е 04.04.2021! 🔥 Бюлетина номер 5! 🔥 Време е за Възраждане! 🇧🇬

Ние от „Възраждане“ сме във война с американските подлоги – ГЕРБ и присъдружни национални предатели, с Прокуратурата на Гешев и с всички врагове на суверенна и независима България. И искам да ви кажа, че ние ще ПОБЕДИМ? ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Костадин Костадинов, председател на ПП „Възраждане“

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/es2nPHOxBkg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. От всички партии и партийки, Възраждане и Костадинов са единствените, които посочват жестоката ни колониална зависимост. Не я посочва и БСП, защото не иска да рискува, тъй като е на ясно с лостовете на козяк и скандалната продажност на останалите. Що се отнася до другите, те са повече от жалки, начело с подлогата ШЕБЕК първи, който се налага по ТВ каналите с такава наглост, както никой никога не го е правил. Всяко сравнение с премиерите на други срани показва колко ниско стоим като народ, не от колониална Африка , а от Европа.Срам и позор са и другите, начело с нескрития копой, когото вчера признаха за светец Цветан велики.

  • Абсолютно!
   ЦЦ и ББ ебаха майката на държавата ни,колко народ разплакаха,а как предадоха и българските интереси,но най-вече гражданите на България, Лойко за да си запази жалкия живот, разсипа маса хора и животи и извърши куп предателства и престъпления не само срещу България,но и срещу населението и не защити по никакъв начин здравето и живота на населението, извършиха геноцид над народа,но Бог гледа и се надявам да раздаде правосъдие!

 2. С какво право се назначават турци в ДАНС?
  Те ли ще ни пазят националната сигурност?
  Че те са агресивни и се изпокараха с всички свои съдеди и мислят злото на България!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *