Във ВИП Къщата Става Страшно! Ути Бъчваров Реве Стръвно като Мечка! Вижте Защо:

0

Ути1Ути Бъчваров заспа за пръв път в Къщата на ВИП Брадър и изправи цялата випаджийска тълпа на крак.

Хъркането му  успя да залепи по стената дори мушичките, а от звуковата вълна завивките започнаха да се надигат и да падат.

В началото дамите се разхихикаха по леглата, опитваха да се завият презглава, запушваха ушите си… Но нищо не успя да спре свирепата звукова канонада! Една по една, те наскачаха по нощници в хола, а Алек Сандър направо се изнесе на шезлонг на двора.

Все още будният спортен шеф Валентин Михов, който спи в кралската спалня, се смили над всички и реши да прибере хъркащият готвач при себе си. По-добре да не спя само аз, отколкото всички вие, каза мъдро героят от САЩ 1994. Ути бе събуден и помолен да се премести. Той сънено и със завивка на гърба прекоси двора, мърморейки: „Аз не съм виновен, нали ви предупредих!“

Истината е, че още с влизането си в Къщата, готвач номер 1 на България съобщи за ужасното си хъркане и раздаде цял плик тапи за уши на всички, за да успеят да го изтърпят. Съквартирантите ги награбиха като топъл хляб, но Големият брат съобщи по микрофона да ги върнат, защото шумоизолиращите средства са забранени в Къщата.

Продуцентите обаче едва ли са знаели какво природно бедствие е Ути. Няколко нощи с него в една спалня са равни на мъчение в нацистка килия. А как го е изтърпял Вальо Михов – сам си знае!

„Горкичкият, въздъхна Ирина Тенчева. Сигурно не му е лесно, сигурно отвсякъде го гонят с това хъркане! Направо го съжалих, като се влачеше полузаспал из двора“.

„По-добре да спим, отколкото да го съжаляваме“, измърмори пък Деси Цонева.  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *