Всички, които се съмняват в ТЯХНАТА Пропаганда са Предатели!

4

Лъжата е признато и изключително полезно оръжие по време на война и всяка страна го използва напълно съзнателно, за да заблуди своя собствен народ, да привлече неутралните и да заблуди враговете.

В своята книга „Лъжите през военно време“ (1928) Артур Понсоби пише накратко следното:

„Лъжата е признато и изключително полезно оръжие по време на война и всяка страна го използва напълно съзнателно, за да заблуди своя собствен народ, да привлече неутралните и да заблуди враговете. Невежите и невинни маси във всяка страна не осъзнават в този момент, че биват заблуждавани и когато всичко свърши, лъжите излизат наяве само частично и то на отделни места.

Тъй като това вече е минала история, а желаният ефект е бил постигнат с различните истории и изявления, никой не си прави труда да разследва фактите и да установи истината.

Накратко книгата му може да се обобщи в следните няколко точки:

1. Ние не искаме война
2. Противника е единствено виновен за тази война.
3. Противника по своето същество е лош и дяволско изчадие.
4. Ние защитаваме благородна кауза, а не нашите собствени интереси.
5. Врагът умишлено извършва престъпления, нашите грешки са неволни.
6. Врагът използва забранени оръжия.
7. Ние търпим малки загуби, загубите на врага са огромни.
8. Известни творци и интелектуалци подкрепят нашата кауза.
9. Нашата кауза е свята.
10. Всички, които се съмняват в нашата пропаганда са предатели.

Ако нещо от горното ви накара да се замислите, веднага спрете, защото ще попаднете в презумпцията на т. 10, а както съобщиха вчера в „цивилизованите“ Чехия и Словакия, за такива неща вече ще се влиза в затвора. А до седмица-две законът ще важи за целия ЕС. Такива се европейските „либерални“ „ценности“. Чухте ли някой от „развития“ Западен свят да осъжда това?

Кой разбрал – разбрал! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. Днес по обед през Дунав мост – Русе посока Украйна пет тира с надпис „Взривоопасно“ са напуснали България, информира за АФЕРА наш брилянтен източник.

  Корнелия Нинова, която отговаря за ВПК, както авера и Простото/Киро/ незабавно да дадат обяснения какви оръжия изнася България към Украйна, каква взривоопасна „хуманитарна помощ“, защо ни вкараха във войната и да не лъжат! Защото рано или късно продажните им задници ще лъснат.

  Така наречената „опозиция“, която на практика липсва, да не мълчи като наакана, а да поиска сметка от управляващото правителство!

  Afera.bg

 2. Новите неолиберални американски фашистки.лагери ще надминат по жестокост фашистките и комунистически такива такава ще бъде формата на демокрация.Честито

 3. Уж великата терористична държава сЪщ, се управлява от сатанинска секта.
  Войната е между цивилизациите. Православна и богоборци.
  Като гледам колко милиона пауаси – родени като българи си наслагаха фашистките флагове на укронацитата, очевидно и ние ще сме с богоборците.
  Парите са просто цел за постигане на власт, за налагане религията на сатаната.
  Но изглежда българските родители, няма да имат нищо против да отрежат пениса на сина си и да го превърнат в либерал-феминистки кuрва, за да обслужва краварските негри, терористи и главорези.

 4. Войната е неизбежна.

  „Два свята. Единият е излишен“ – Смирненски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *