Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Врачка измамила Сесил Каратанчева

sesilСесил Каратанчева дала клетва да не ходи при повече на врачки никога до края на живота. Тенисистката изрекла тези тежки думи,  след като нашенска прехвалена ясновидка я одрала с трицифрена сума, за да й разлали направената магия.

Малко след това Сесил се убедила, че този вид дами, които говорят с отвъдното,  са чисто и просто шарлатанки и нищо друго. Те грабели безсрамно клиентите си и не им пукало за проблемите им.

Каратанчева си била втълпила, че има направена магия, защото имала лични проблеми и защото  няколко пъти удряла колата си на едно и също място и затова си помислила, че някой и желае злото. В спортните среди се носели слухове за няколко нашенски врачки, които помагали при подобни случаи и Сесил без много да му мисил си записала час при една от тях.

Жената я посрещнала много радушно, казала й, че иа магия, но ще я развали  започнала да прави някакви заклинания.

Представяте ли си, тази жена ми поиска два бона и в замяна на това ми даде бучка захар, която щяла да ме пази от зли очи, уроки и магии. Бях доста учудена и се чудех дали да й повярвам, но все пак взех бучката и я поставих там, където ми каза. Няколко дни по-късно пак блъснах колата си и пак на същото място, оплаква се тенесисткета. Тя хвърлила възмутено захарта и се зарекла повече да се стъпва при такива мошенички.

Освен със спортните си постижения Сесил стана известна и с смс-ите, които Бойко Борисов й изпращал. Те имали откровено свалячаски характер, а баща й ги разпространи в медийното пространство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *