Волен Сидеров: Скоро Западът ще се Оттегли от България!

6

Това управление беше наложено отвън с две-три максимум цели и те бяха почти изпълнени. Това заяви в интервю за БНР лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров.

„Едната беше България да се превърне във фронтова линия срещу Русия – това е изпълнено идеално, стопроцентово. Другата е да скъсаме всички отношения с Русия, колкото можем – икономически, дипломатически, всякакви – това също беше изпълнено. Макар че руската страна прие мъдрия подход да не къса отношенията, тоест тук не успяха.

Това беше експеримент от страна на американците – да видим какво ще стане, ако най-русофилската страна България скъса рязко, брутално, по един груб начин отношенията си с Русия. Третата цел беше да свалим ветото за Македония, което беше изпълнено с конституционно мнозинство.“

В България няма истински елит, който да държи на националния интерес, смята Сидеров. Целият ни елит е поставен в услуга на американското посолство и така е от десетилетия. Малцината достойни, които отказваха да им служат, просто бяха отстранявани.

По думите му „френското предложение беше една фигура от пластилин, предназначена да бъде мачкана и допълвана като форма от западните куратори много след като я подписахме“.

„Българският народ не се вдига никога. Когато честваме и празнуваме въстания, съпротиви – тия събития не са били вдигане на народа. Имало е отделни хора, отделни луди глави. И сега българите не искат да се съпротивляват.

Това през лятото на 2020 г., което беше обявено като протест на народа, беше мероприятие на „Америка за България“, соросоидните фондации, които трябваше да обявят, че Борисов и Гешев са лоши и трябва да ги свалим. За да може САЩ да ги замени с други свои пионки, по-подходящи за новите геополитически реалности“, коментира Волен Сидеров в предаването „Политически НЕкоректно“.

Лидерът на „Атака“ посочи, че досегашното управление, водено от ПП, е било формирано като „смесица от аматьори, случайно попаднали хора“.

„Възраждане“ са ментето на оригинала, подчерта Волен Сидеров.

„Възраждане“ дойде на място, което беше преди това напръскано с пестицидите на евроатлантизма. Моите тези сега се говорят от всички политически лидери, но само се говорят. „Възраждане“ стъпиха на тази писта, но никога не казаха – това е пистата, която беше утъпкана, прокарана, утвърдена от Сидеров, от „Атака“, от неговите съратници.

Костадинов повтаря моите неща и какво ще бъде неговото разочарование, когато разбере, че съм ги казал 15 години преди него.“

Разместването, което предстои, дава шанс на България да намери повече независимост и самостоятелност, отбеляза Волен Сидеров в анализа си на геополитическата ситуация.

На територията на днешна Украйна според него се води война на целия Запад начело със САЩ срещу Руската федерация, защото „Западът изяде себе си, турбокапитализмът погълна всичко, каквото можеше и вече няма какво да поглъща – остана Руската федерация, остана Китай“.

„Предстои такова гигантско разместване, че тук нашите коментаторски папагали ми е ужасно жалко като ги гледам. Ще има нов световен ред, най-нов световен ред. Турбокапитализмът приключва. Ще видим как светът ще се пренареди. Това, което сега представят като войната в Украйна, всъщност е война на целия англосаксонски Запад срещу цивилизационния център Русия, който ще бъде спасението за света.“

„В България като здрава мая има доста хора, които разсъждават разумно, въпреки елита, който иска да направи евроатлантическо мнозинство“, изтъкна още Волен Сидеров.

Той не очаква след изборите да се получи правителство.

„Защото няма да могат да се сглобят помежду си, макар че ще има натиск отвън – най-вече ГЕРБ, ПП, десните жълтопаветници да се съберат и да направят правителство, което да продължи потапянето на България в блатото.“

Според лидера на „Атака“ олигархичните кръгове на Запад вече виждат, че губят от санкциите. Но не само това – те вече разбират, че губят голямата геополитическа игра срещу солидарна Азия – Русия, Китай, Индия, Арабските държави и Иран

Той прогнозира, че скоро НАТО ще се прибере до старите си граници от 1997 г. , а „България ще остане както при отлив – от морето излизат суша, камъни, някакъв плаж“, и тогава елитът ни ще се преориентира от запад на изток.

„Тази надпревара кой да е по-любим на американците ще приключи, тя впрочем вече започва да затихва. Започва да се търси плавен преход към някакъв друг завой.“

Цялото интервю на Петър Волгин с Волен Сидеров може да чуете тук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

 1. ДОБРЕ ГОВОРИ СИДЕРОВ, САМО ДЕТО не спира язвително срещу Възраждане, отново претенции за водачество. Абе Волене, като виждаш приликата подай им ръка на Възраждане, не си ли даваш сметка за неговия капацитет. Колко пъти се изложи досега в сервиза си на Борисов.Един мъдър политик ще подаде щтафетата без коментар и вместо критики ще даде рамо, нещо , което винаги е липсвало, всеки се натиска да води дружината, че и ленчето Гунчева и тя.

 2. А ДАНО ПО СКОРО ПОСРЕЩНЕМ БРАТУШКИТЕ СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ

 3. От твоите уста в Божиите уши, Волене. Но какво значение има,че Възраждане говорели това, което ти си казал преди 15 г. Важното е дали ще могат да го приложат на практика.

 4. Не заслужаваме държава и бай Тошо знаеше това, затова предложи да се включим в СССР. Няма български елит, има някакви претенциозни хюмнета без сърца без чест без род без нищо. Сега въпросът е дали ще се включим в Османската или Российская империя.

 5. Dolen Siderov mraziate bezplatno…
  SCANDALNO.net golemi ste licemeri,kak moje Tova ,ne sashestvo a sashtestvuvanie da go pokazvate , pri uslovie che toia bokluk zaedno s obedinenite patrioti biaha dolna paterica boiko balgaroubieca..
  Kvo kazal li? Mongo vajno..
  Ne dumi a delata sa vajno..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *