Войната в кухнята даде жертви! Спукаха гумите на шеф Петров! Той съди Злосторника! Виж Тук:

0

Шеф Петров стана жертва на разбеснял се гражданин и то послед бял ден в центъра на София.

Докато кулинарят се вихрел в кухнята и творял чудеса, неизвестен засега негов враг издебнал празничното затишие и най-башибозушки спукал и четирите гуми на скъпарската му кола, така че тя увиснала по джанти.

„Аз не мога да разбера що за хора има и в каква държава живеем, пенел се готвачът. Да направиш това в центъра на София точно на жълтите павета и то между офис на банка и посолство, трябва да не си наред с главата и много да мразиш някого“, беснеел Петров.

„Трябва да си пълен глупак! Олигофрен!

Не се ли сеща този, че наоколо е бъкано с камери? Не му ли идва на ум, че компетентните органи вече гледат записите?

Ще му стъжня живота на този мизерник, ще го направя известен“, пени се баш майсторът, който се кани да съди за хулиганство неизвестния си засега враг. И се зарича да го накара да си плати за варварския акт.

„Това е война между две телевизии, не могат да си разделят готвачите и вече доскучалите на всички техни предавания“, шегуват се зрители.

Нека припомним, че шеф Петров наскоро оплю публично шеф Манчев за това, че кухнята му е мръсна. А Манчев пък не му остана длъжен с репликата: „Не зная какъв шеф е Петров, но определено не може да готви!“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *