Водещата от Бтв Лиляна Боянова правила се*с в телевизията!

7

Лиляна БояноваСексапилната водеща Лиляна Боянова  се похвалила сама пред приятелки, че е много чувствена, трудно се сдържа и на няколко пъти й се е случвало да прави се*с, докато е на работа. Така разтоварвала напрежението.

Според нейни колеги Лили си  вдигала краката в телевизията  не пред случайни хора, а пред  бившия си приятел – неотразимия оператор Добри, когото тв. водещите в Бтв не могат да разделят. Славата му на нежен любовник се носи по коридорите и извън тях. Преди време Добромир  бе женен за Виктория Петрова, но не издържа на нервните й изблици и големите й изисквания и двамата се разделиха. Дълго време двамата се разминаваха като товарни влакове по коридорите на Би Ти Ви, докато Вики най-после миряса в обятията на министър Красен Кралев. В същото време, докато болката от раздялата беше още прясна, Лиляна и Добри изкараха бурен флирт пред очите на Виктория.

Точно тогава той и Боянова се усамотявали в гримьорните за едно бързо „успокоение“, а Петрова фучала и изнервяла всички с откритата си омраза към съперничката си.

Лиляна Боянова може да си позволи всичко, защото е свободна жена и  самотна майка. Новинарката гледа сама малкия си син Камен, а татко му от дъжд на вятър се вясва да й помогне.

„Живея сама с детето, то посещава  частна детска градина. Имам бавачка, която много  ми помага, иначе няма да мога да се справя с отглеждането му и с професионалните си ангажименти едновременно“,  заяви в свое интервю  красавицата, която отгоре на това намира и време да изглежда добре.

https://youtu.be/KrAMritB7LE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Не е правила с.кс,а е срала в устата на автора на тази помиярска измислица !

  2. Аз също бих я дънил в анууусчето тази красавица с тези елегантни костюмчета като водеща

    • Сигурно защото си у дупе правен бобчо,имаш мисли подобни. Мечтай и барай спареняка мекичък,защото твърд няма как да стане,освен ако не ти го избутат изотзад с твърд ! Не е лесно да си швестер…

  3. Сигурно защото си у дупе правен бобчо,имаш мисли подобни. Мечтай и барай спареняка мекичък,защото твърд няма как да стане,освен ако не ти го избутат изотзад с твърд ! Не е лесно да си швестер…

  4. И какъв е проблемът??? Тя е красива като фея и може да си го позволи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *