Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Разкритие от последната минута! Борисов готви нещо СТРАШНО за България! Истината ще ви ШОКИРА! Вижте ТУК!

Тези дни сивият кардинал на ГЕРБ Цветанов, обяви на всеослушание, че неговата партийка, която се крепи само на изборни машинации, манипулации и чисто изнудване на българските граждани, щяла да действа „демократично“, „открито“ и „прозрачно“,  и да внесе в парламента проект за нов изборен закон.

ГЕРБ щели да се съобразят с „волята“ на „електората“ и в парламента да отстояват тезата за  напълно мажоритарни избори.

За толкова години герберо-демокрация, обаче,  ние не сме видели никой от тази партия да се съобразява по какъвто и да било начин с волята на народа.

Напротив. Свидетели сме на най-грубо погазване на въпросната „воля“. И то от най-високото равнище на герберската партокрация.

Така например несменяемият гуру Борисов грубо погази народната воля, която от протестите през 2013, та до ден днешен е категорична. Народът отдавна не иска  ГЕРБ и Борисов във властта.

Но колкото повече обикновени хора смятат, че  Борисов и ГЕРБ трябва да се махат от властта, толкова повече проценти и депутати печели тази „партия“.

Парадокс нали! И то парадокс, който няма аналог почти никъде по света.

Но щом народният глас се пренебрегва така брутално, за това сигурно има много сериозни причини. Интересното е какви са те?!

Простата логика показва, че най-напред ГЕРБ искат да покрият с булото на невинност,  престъпните си далавери с това, което е останало от народното богатство.

Другата им цел е по-интересна. Сега всички експерти вият в един глас, че мажоритарните избори в чистия си вид са пълна глупост, защото те дават възможност на 30 процента от хората да се разпореждат със съдбата на останалите 70%.

Има и още много аргументи против мажоритарните избори. Въпросът е защо тези аргументи не бяха изложени ясно пред хората  ПРЕДИ  така наречения референдум, от който се искаше да променя един от най-важните закони във всяка демокрация – Изборният кодекс??Ако някой все още не се досеща, нека му кажем. Първата цел на герберските „демократи“ бе да  ДИСКРЕДИТИРАТ  референдумите като форма на пряко народно управление. Защото ако ще говорим за демокрация, то в много държави референдумите са просто част от обществения живот. И никой управляващ не би си и помислил да взема каквото и да било важно за обществото решение без допитване до народа.

Само че това е в държави, в които премиерите са РОДОЛЮБЦИ.

Но този референдум имаше и друга, много  ПО-ЗЛОВЕЩА  цел. Много хора видяха, това което беше на повърхността. Борисов си послужи с референдума, не за да променя нещо, а за да застави патриотите да му се подчинят. И да изпълняват заповедите му.

Понеже референдумът за мажоритарните избори бе използван за натиск върху Патриотичния фронт. Ако те не влязат в правителството и не подкрепят безусловно прищевките на Борисов, той се заканваше да приеме мажоритарния вот и да изхвърли патриотите от парламентарния живот.

Желанието на Борисов да направи патриотите свои пудели, обаче,  бе само един бонус към истинската, главната цел на референдума за така наречения „чист“ мажоритарен вот.

Защото главната цел бе овладяване на всички властови структури в държавата. И то не само за един ден или за един мандат. Защото ако говорим само за един или няколко мандата, то Борисов вече отдавна е постигнал тази цел.

Главното бе да се овладеят всички властови структури  ЗАВИНАГИ. Защото чрез „мажоритарния“ вот ГЕРБ щеше да получава по 160 – 180 мандата на всички избори.

С други думи Борисов и неговите западни господари, готвят една неприкрита  ДИКТАТУРА над целия народ. Диктатура на малцинството. Такава, каквато тя е винаги при КАПИТАЛИЗМА.

Дали ще успеят Борисовците в България да върнат мрачните сенки от едно тъмно Бай Ганьовско минало, зависи само от нас. Защото днес само Русия се бори със силите на мрака. И ако не искаме той да ни погълне, трябва да застанем до нея. И да се борим заедно. Брат до брата.  Завинаги.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Внимание! Разкритие от последната минута! Борисов готви нещо СТРАШНО за България! Истината ще ви ШОКИРА! Вижте ТУК!

  1. Волен Минета Отговор

    17.05.2017 в 22:12

    Искам в гъза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *