Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! МОН връща РОМИТЕ от чужбина?! Вижте причината! Истината ще ви ШОКИРА! Вижте ТУК!

Само преди година, тогавашната еврокомисарка Кристалина Георгиева, ни даваше „съвети“ как да се справим с убийствения демографски срив в България. Тя искаше да пуснем свободно в страната, всякакви мигранти-мюсюлмани от арабските страни, които да „подобрят“ българския генофонд.

Тази безумна „идея“ тогава бе категорично отхвърлена от българското общество. Но тя все още намира корени и си търси път в средите на управляващите. Лошото е, че не могат да се намерят никакви мигранти, които имат желание да останат в България.

Никой не иска да рискува да се озове насред въпиющата бедност в страната. И то при положение, че министерството на образованието не може да си позволи да купи дори свестни масички и столчета за децата до трети – четвърти клас. Да не говорим за окаяното състояние на учебната база, която не може и да претендира за някакво съвременно обучение. Както и за столовото хранене, където сутрешната или следобедната закуска на учениците от началната училищна степен е в рамките на 50 стотинки.

Тази огромна бедност, която ощетява и унижава нашите деца, си имаше и една „положителна“ страна. За момента бяхме пощадени от масовото нахлуване на мигранти от ислямските страни. Защото истината е, че огромната мигрантска вълна не ни заля, не заради „приятелството“ на Борисов с Ердоган. Горчивата истина е, че дори така наречените бежанци, не поискаха да останат в България, където мизерията е стиснала в костеливата си прегръдка държавата на Борисов и по-голямата част от населението.

Но, не щеш ли, министерството на образованието в лицето на образователния министър Красимир Вълчев, реши да въведе една „епохална“ новост. Като няма деца в България, ще се наложи, заяви Вълчев, да издирваме всички деца на български роми, които са в чужбина. И понеже мнозинството от тях не учат, ще ги връщаме с европейски заповеди в България и в българските училища.

Обучението на децата от ромски семейства си е наша отговорност, продължава министърът. Още повече, че от Брюксел искали те да получат  поне начално и по възможност и основно образование, за да можело по-ефективно да се осъществява по-нататък, процесът на тяхната интеграция в българското общество.

Според брюкселските чиновници, сега децата на ромите били оставени на произвола на съдбата от българското образователно министерство. А това трябвало  да се промени бързо и в спешен порядък. Понеже Брюксел много държал на образователната интеграция, която трябвало да предшества социалната им интеграция.

Такива ми ти работи, драги съграждани. Като няма мигранти, които да останат в страната, министерството на образованието ще се погрижи за вас. Ще ви докара ромски деца от чужбина. Щото децата тук били малко.

И лошото е, че не са го направили още, само защото досега не са се сетили. Иначе отдавна щяхме да се радваме на поредната благинка, осигурена ни от кабинета „Борисов 3“.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Внимание! МОН връща РОМИТЕ от чужбина?! Вижте причината! Истината ще ви ШОКИРА! Вижте ТУК!

 1. КИРО ФАКИРО Отговор

  07.11.2017 в 18:39

  ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ГЕРБЕРСКА ! АКО ИСКАТЕ РАЖДАЕМОСТ , НЕ ТРЯБВА МНОГО АКЪЛ , УВЕЛИЧЕТЕ ОТПУСКИТЕ КАКТО БЕШЕ ПРИ СОЦИАЛИЗМА , УВЕЛИЧЕТЕ ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ ЗА УЧЕЩИ ДЕЦА , НАПРАВЕТЕ ДО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕТО БЕЗПЛАТНО , СЪЗДАЙТЕ РАБОТНИ МЕСТА И ГОТОВО ! НО ВИЕ НЯМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ТОВА ДА СТАНЕ !

 2. Елена Отговор

  07.11.2017 в 20:03

  КОГАТО СЕ РОДИ ДЪЩЕРЯ МИ МАЙЧИНСТШОТО БЕШЕ 3 ГОДИНИ !ПЛАЩАХА МИ ГО 100 %!ГЛЕДАХ СИ Я Ш КЪЩИ И ИЗРАСТНА МНОГО ЗДРАВО И УМНО ДЕТЕ ДЕЦА СЕ ГЛЕДАТ С ПАРИ !ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ ТРЯБВА ДА СА СПОРЕД НУЖДИТЕ И ВЪЗРАСТА НА ДЕТЕТО !

 3. Анонимен Отговор

  07.11.2017 в 21:33

  БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ТОТАЛНО ЦИГАНИЗИРА БЪЛГАРИЯ И ЕЖЕДНЕВНО УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЩЕ ГО ОСТАВИМ ЛИ ДА Я СРИНЕ ОКОНЧАТЕЛНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЕЗДАРНИЦИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ КОЙТО Е ИЗЛЯЗАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ТЕ УПРАВЛЯВАТ ТАКА КАКТО ХОРА КОИТО СЪЩО НЯМА ДА ОСТАНАТ НАКРАДОХА СЪСТОЯНИЕ ДА ЖИВЕЯТ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЯТ СТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗРИТВАМЕ

 4. Анонимен 1 Отговор

  09.11.2017 в 2:57

  Не съм 100% съгласен с коментарите за циганите. Във връзка с това мога да приведа следния пример. Когато бях ученик в гимназията, това беше в Плевен 55 та, 56-та година, циганите живееха предимно в градовете. Живееха в ламаринени, или дървени бараки. Единствената полезна работа която вършеха, беше правене на вретена които продаваха по селата. В по-голямата си част се занимаваха с кражби. Милицията в един момент ги изпрати всички по селата да работят в ТКЗС-та. Бяха им подсигурили квартири и всичко необходимо. Те обаче не бяха научени на работа и следващия ден се връщат обратно в града. Втория път обаче полицията ги изгонва с военни кучета и им събаря бараките. И така те повече не се върнаха в града и се научиха да работят земята както и другите селяни. А за това, че сега за циганите няма работа, виновни са тези които смениха системата и им подариха свободата и демокрацията. Между друго всички циганчета ходеха на училище, че имаше и много цигани в университетите.

 5. H.Dereli Отговор

  09.11.2017 в 8:00

  ….и защо само цигански деца ще проверяват ? Та нали законът трябва да важи за всички еднакво ? Пак дискриминационен елемент, колкото и каквото ще да е ! Фикс идеи на болни шизофрени….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *