Внимание: Масирани Протести в Германия срещу Американско Военно Нашествие: На руската граница СТАВА НЕЩО СТРАШНО:

2

От края на 2017 г. американска механизирана бригада се е долепила плътно до руската граница откъм Полша и Прибалтийските държави. Официалното обяснение за местонахождението на янките току пред портите на Русия е провеждането на военни учения в рамките на операция „Атлантическа решимост“.

Американските окупационни части по руската граница се сменят на всеки девет месеца. Става въпрос за 3300 войници и над 2500 бойни единици техника. На всеки 9 месеца в рамките на учението 3300 US-войници и въоръжението им акостират с кораби в пристанището на град Антверпен, Холандия и пресичат на абордаж цяла северна Европа, докато достигнат Прибалтика и Полша.

Досега преминаването на американските военни и техниката им през Германия винаги е било съпроводено от протести, организирани от немските левичари. „Това не е просто смяна на караула, а тестване на възможностите на НАТО да прехвърля възможно най- бързо и най-много войници и техника до руската граница“. А всички държави по маршрута са длъжни да подпомагат с всички възможни средства придвижването на янките. До момента Германия не е участвала със свои войници в ученията по руската граница, но тази година се очаква да се включи с малка военна част.

„Опитът от Виетнам и Сирия ни е показал, че там, където се появят войските на САЩ, скоро започва война. И когато US-танкове минават през Германия на Изток, това напълно противоречи на историческата отговорност“, коментират протестиращите.

По всичко личи, че САЩ са твърдо решени тепърва да бетонират позициите си в Европа във военно отношение. Наскоро стана ясно, че Полша е „поискала“ нови американски военни бази на територията си, за които е готова да заплати колосалната сума от 2 млрд. евро.

Американски танкове акостират в Европа

После пък НАТО обяви, че отваря нов команден център на Алианса в Германия – в град Улм.
Преди седмица, руският президент Владимир Путин изрично предупреди Запада да не прекрачва „тънката червена линия“. Но американците продължават да я доближават все повече, а провокациите им спрямо Русия стават все по- дръзки и нагли.

Германия твърдо заяви, че няма намерение да участва в реални военни действия срещу Русия. Но е очевидно, че никой няма да я пита какво иска и какво не. Колкото и да демонстрират подобряване на отношенията с Москва, немците всъщност са здраво в притиснати в клещите на САЩ и безропотно им слугуват, и помагат на US-армията да окупира руската граница.

Но не са само немците. В подобно положение е цяла Европа. Стария континент е в тотална военна и политическа зависимост от САЩ. А Вашингтон, въпреки икономическия си колапс, категорично показва, че няма никакво намерение да се оттегли от тук. Което вещае само нови проблеми и конфликти.

През последния месец най- влиятелните европейски лидери – Ангела Меркел и Еманюел Макрон, заявиха, че е крайно време Европа да скъса с васалната си роля спрямо Вашингтон. Но дали това е възможно, при положение, че континентът гъмжи от американско военно присъствие?! По-скоро – не! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Всичко което става в последните 10-ина години е предсказано с точност в Библията. Дали ще се случи и последното предсказано събитие, 3-та Световна Война(огънят и жупел който ще пада от небето), предстои да видим.

  2. Нещата не са толкова мрачни. В Европа набира сили политиката срещу либерализма, провеждан от европейската агентура на финансовия елит на САЩ. Още идущата година след „европейските избори“ ще се сформира ЕП с друг състав и лидерите ще бъдат сменени.
    Основната задача за сега пред Европа е спешно формиране на собствени бойни единици, които да послужат като повод за намаляване присъствието на англоезичните армейски части, които реално извършват окупацията на континента. Така те прокарват собствените си имперски мераци за сметка на икономическите затруднения на Европа и излагането на континента на рисковете да бъде основен театър на евентуални военни действия, далече от техните територии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *