Внимание: ЕС ГОТВИ ГЕНОЦИД ЗА БЪЛГАРИЯ Наесен! Вижте какво ще се случи на 21 септември… Виж Тук:

14

Споразумението за свободна търговия между Европейския съюз и Канада – СЕТА, влиза в сила от 21 септември тази година!

Новината бе съобщена само по БНТ и то в ултракъс репортаж, умишлено смотан между останалите новини.

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер и премиерът на Канада Джъстин Трюдо са се срещнали на четири очи и са постигнали съгласие от септември да започне вносът на канадски (разбирай американски-б.р.) стоки в Евросъюза. В началото разпространението на ГМО-боклуците ще бъде ограничено и ще се прилага в няколко държави. А разпоредбите на договора ще влязат в сила изцяло, след като всички парламенти на държавите членки на ЕС ги гласуват и одобрят.

Излишно е да уточняваме, че една от първите „няколко държави“, която ще участва в експеримента, или на така нареченото ограничено разпространение на „канадски“ стоки, ще е България. Юнкер вече е взел решението вместо нас, а родното ни правителство е изкозирувало, пък Борисов може и да е целунал Меркел от благодарност.

Тази новина, разбира се, няма да я прочетете никъде. А ако в даден момент все пак се наложи да се сведе до знанието на народа, тя ще бъде добре редактирана, напудрена и парфюмирана. За да внуши, че ние, българите, сме извадили огромния късмет да сме сред първите избрани да опитат прословутите канадски стоки и вкуса на ГМО-то. За което даже трябва да викаме ура!

Въпреки че опозицията, в лицето на БСП, беше против, ГЕРБ и пионките му гласуваха и приеха СЕТА още преди месеци. Какво им пука на прескъпите ни депутати? Те не тичат с колички из хипермаркетите да дебнат промоциите, а канадска ГМО-кайма за направа на прословутите им кюфтета, няма да влезе в парламента.

Родният политически елит се храни само в подбрани ресторанти, купува храна от избрани био и еко магазини на цени, които биха довели половината пенсионери до инфаркт. Няма защо да ги мислим избраниците ни. Те имат бомбастични заплати, участват в по четири комисии, фирмите им се управляват от подставени лица и отвсякъде в джобовете им капе. Да не кажем, че направо си тече! Пък комисионните и парите под масата, които прибират въобще да не ги споменаваме – те са непреброими.

Със сигурност комисионна са взели и депутатите, гласували правилно за вкарването на тези отровни боклуци в България.

В ЕС ГМО-храните са забранени. В САЩ и Канада не са. Тогава кой ще контролира какво внасяме и какво ще ни продават американо-канадците?

И защо България е една от първите избрани страни, която да експериментира договора и да се нагълта с боклуци? Защо не Франция, Белгия или Германия например?

Защо, господа управляващи?

И защо пазите новината в тайна?

ЕС ни сложи във втората писта, тази на бавноразвиващите се страни. В нея е и Унгария. Но допускате ли, че Орбан ще се съгласи да вземе поминъка от ръцете на народа си, като му внесе домати и чушки от Канада? Или гордите поляци ще го сторят?

Не, ролята на опитни зайчета ще изиграем ние и румънците – безгласните колониални поданици, които винаги се съгласяват с всичко.

А родното производство? А селското ни стопанство, което едва крета? А хранителната промишленост, която все още създава работни места?

На кого му пука, че в бюрата по труда ще се наредят още тълпи безработни! Да вървят в Слънчев бряг и да перат гащите на туристите! Или на запад – пак да правят същото…

На кого му пука, че икономиката ни виси на косъм, който всеки момент ще се скъса?

Или че полетата със зеленчуци, слънчоглед и масивите с овошки все повече опустяват и буренясват?

Току виж ни отпуснали пари да ги асфалтираме и окончателно да се отървем от земята си.

Дръж се, народе!

А от 21 септември – юруш на боклуците по магазините!

Само се питаме боклуците в правителството и парламента кога ще изметем.

Септември е месец за въстания.

Ще съберем ли сили и смелост да направим още едно?

Развръзката тепърва предстои… Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

14 КОМЕНТАРИ

 1. ЗНАМ САМО ЕДНО ЧЕ ИМА 2 000 АМЕРИКАНСКИ ФИРМИ КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО ПРОДУКТИ И ГИ ВНАСЯТ В ЕВРОПА !

 2. А Меркел подновява преговорите и за ТППИ. Значи за Коледа американски пуйки с канадски картофи и ГМО пуканки на китайската изкуствена елха.

 3. А тия драскачи как разбраха за какво са си говорили като срещата е била на четири очи.

 4. И ако някой си мисли, че канадци ще произвеждат за нас… Италианците информираха, че фирми на Ндрагетата(мафията) вече са започнали производство там за Европа…

 5. Н
  Не купувайте драги Българи самопроизводство и самозадоволяване с наше родно производство.всичо става в домашни условия.Има много рецепти за хранене.

 6. Всички искаме да работим висококвалифициран труд в луксозни офиси и да получаваме естествено големи заплати.Тези ,които работят по полето винаги /чували сте за сеенето на картофи/ са се смятали за по ниско качество хора.Те са с най ниски доходи и най ниско жизнено равнище.Защо ,вие образованите,вие висококвалифицираните не искате да се храните с ГМО продукти,та те са резултат точно на високо образовани и високо квалифицирани научни работници? Всеки ще се храни с резултатите на своя труд.Който умее да цени истинския , ползотворен,ниско платен, изискващ много физически усилия труд и не го мързи ще намери начин да си произвежда здравословна храна.

 7. Досега дали не сме консумирали ГМО?!!
  И защо МОнсанто да не ни пробутва отровите си?!!Та ние много добре знаем и наши производители какви ги спретват , кисело мляко неподлежащо на вкисване, хляб мухлясал на втория ден, сирене съдържащо всякакви неща,далече от сиренето, колбаси без месо, пълни с вносен пълнеж, състоящ се от човки, перушина,копита, отпадъчни материали,бои, консерванти , само не и месо (за сведение фирмата внасяща тази гадост се намира в Горубляне и вероятно е доста печеливша-отпадъците са евтини, далаверата-пълна).
  Ако подхванем и топлите витрини в супермаркетите…Всичко негодно и с изтекъл срок се маринова и готви, пече и т.н.
  Хапвай, народе, да ти е сладко!
  Та думата ми беше за Монсанто, че какъв ни е Монсанто на нас?!!
  Български производители ни пробутват боклуци,(вкл.биопроизводители), ние се жалваме заради ГМО….

 8. Всичко мога да простя, но предателството на ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ, Ду….ВЦИ НИКОГА. Особено съжалявам за ВМРО и Каракачанов. Смятах ги за сериозни хора, държащи на принципи и програми. ЗА ТЯХ НЕ ЖЕЛАЯ И ДА ЧУВАМ

 9. Отровни храни се продават не само в България. В Щатите не само храните са отровни но и лекарствата. Всяко едно лекарство има по 10-на странични ефекта. И най-интересното е, че тези които се дават само с рецепти и са много по-скъпи от другите, но се дават безплатно на бедните са най-отровните. Другите, билковите лекарства които не са толкова вредни се дават без рецепти, не са толкова скъпи, но все пак недостъпни за най-бедните.

 10. Предполагам,че първите години всичко с качеството на продуктите ще бъде ОК-за да се успокоим,да загубим чувство за самосъхранение,за да повярваме в благоденствието.Но има една такава опасност:ако се появи някакъв влиятелен малоумник,който да реши да освободи европейските територии от техните обитатели-без куршуми,без атом.Използвайки биотехнологиите не е трудно да се манипулират здравеопазването,възпроизводството,демографията.За няколко десетилетия населението може да се редуцира до „оптимално“ ниво.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *