Внимание: ГЕРБ се СРИНА! До октомври „Борисов-3“ ПАДА, а ГЕРБ се РАЗПАДА! Вижте Разгромната Истина Тук:

4

Никому неизвестната социологическа агенция „Барометър България“ в последното си проучване твърди, че дейността на Кабинета „Борисов 3“ за първите 100 дни, се одобрявала от 42 % от избирателите в страната.

Нека се опитаме да анализираме обаче това, меко казано, манипулативно твърдение през призмата на обективните данни. Около 6 810 000 са хората, които имаха право да гласуват на извънредните парламентарни избори през март 2017 г. От тях, по официални данни, гласуваха половината. Сигурно са били и по-малко, но да приемем, че действително половината са упражнили правото си на глас. Защо обаче другата половина не гласува? Може би гражданите са отишли за гъби? Или за нещо друго?

Както и да го усукваме, фактът е един – единствен. И твърде категоричен: Другата половина от българските избиратели не пожелаха да отидат до урните. Отказаха да гласуват, въпреки герберските заплахи с уж „задължителни“ избори, санкции и т.н. Това говори, че около 3 400 000 души не вярват, че ГЕРБ ще допуснат някаква промяна на статуквото в страната чрез избори.

С други думи- 3 400 000 български граждани НЕ ВЯРВАТ на ГЕРБ. Остават другите около 50%, които гласуваха. Според несменяемият щатен правителствен и гербоугоден брояч на гласовете, Мишо Константинов, около 33% от тях, тоест 1 160 000 души, са гласували за ГЕРБ. Ако включим в сметката фактът, че изборите се организират от ГЕРБ, и се изчисляват пак от ГЕРБ – защото няма как няколкото души в ЦИК да са напълно независими от продължилата вече 10 години герберска власт в България и да покажат реални данни за изборите – то ще трябва да приспаднем от числото 1 160 000 души поне още 200 000 гласа. И ще получим една ориентировъчна бройка от около 960 000, които са гласували за ГЕРБ.

Сметнато в проценти от общата бройка гласоподаватели, която беше 6 810 000, тези около 960 000 са малко над 14 %. Ако сега извадим от тези 14% – манипулациите, купуването на гласове и корпоративния вот, то ще останат някъде около 8 – 9%, които са реалните убедени гласоподаватели на ГЕРБ.

Това е картинката. С около 9% от всички гласове ГЕРБ пак се намърдаха във властта. И нека сега се върнем към агенцията, именуваща се гръмко „Барометър България“ и нейното твърдение, че 42% от българите одобрявали Кабинета „Борисов-3“.

Веднага възникват маса неудобни въпроси: Как за ГЕРБ на последните избори са гласували реално около 9 %, а дейността на гербаджиите се одобрява от цели 42 %? И то при положение, че за тези първи 100 дни на правителството не видяхме нищо друго освен разни гейтове. Най-напред беше скандалът „ромгейт“, при който медиите масирано и платено писнаха как цигани пребиват и ограбват невинни хора. После гръмна НДК-гейт. Единственото обаче, което се разбра в цялата шумотевица около НДК беше, че е имало разхищения на държавни пари в особено големи размери. И то от хора, близки до премиера. Като Мирослав Боршош. Иначе защо Борисов ще го назначава отново на поста – директор на НДК, след като Лилито Павлова го е уволнила? И то за корупция?!

После се появи Суджукгейт. След това излязоха на светло членове на партията на Валери Симеонов, които организирали нелегален трафик на мигранти. После се появи в целия си блясък и самият Симеонов, който се хвърли да затваря заведенията в Слънчев бряг и да разгонва чуждестранните туристи. После САЩ стартираха следствено дело срещу българското правителство, което според ЦРУ, фалирало КТБ. Накрая тресна и атаката срещу Доган.

С една дума: През първите 100 дни на „Борисов 3“ видяхме само скандали. И нищо градивно.

Дори прехваления от платените герберски медии договор на Борисов с Македония не можа да заличи тези негативи на първите 100 дни на кабинета. Защото за този „договор“, скоро македонците ще ни проклинат. По простата причина, че той дава основания на Вашингтон и Брюксел да вкарат Македония в ЕС и НАТО. И да унищожат икономиката на страната, за да могат единствено да използват нейната територия за война с Русия.

Но да оставим тези 100 дни гафове на Борисов. Нека зададем въпроса защо на изборите за президент, огромното мнозинство от българите гласува за Румен Радев? И защо загубата на гербаджийския претендент Цачева беше толкова разгромна? Защо сега рейтингът на президента Радев е около 80 %, а одобрението към Борисов социолозите дори не искат да обявят?

Нека припомним, че българските граждани показаха червен картон на Борисов още през февруари 2013 г., когато грамадни маси от хора излязоха на улицата с искане Борисов да се маха. Другият огромен червен картон за Борисов бе пълното фиаско на президентските избори.

Иначе казано, хората в България от години показват пълното си нежелание да търпят управлението на Борисов и ГЕРБ, а някаква неизвестна и силно заплатена социологическа агенция (не че е само тя- б.р.) се опитва да ни убеди, че цели 42 % от хората одобрявали дейността на третото Борисово правителство.

С какви други думи можем да наречем такава гигантска манипулация на масовото съзнание, освен „откровена лъжа“? И наистина, няма друг начин, по който може да се нарече подобна наглост!

Това е управлението на Борисов: Манипулации, лъжи и нищоправене. Да не говорим за десетките милиарди заеми. И загубата на стратегически енергийни проекти като АЕЦ „Белене“ и Южен поток.

Но търпението на народа се изчерпа. И краят на тази власт, която през последното десетилетие все се връщаше отново и отново като някакво кошмарно Дежавю, е съвсем близък. Финалът на ЍБодигарда ще е може би през октомври. Защото тогава се очаква да излязат резултатите от разследването на Държавния департамент по КТБ-гейт. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. ГОСПОДИ БОЖЕ НАШ ТИ КОЙТО СИ НА НЕБЕТО ПОМОГНИ НИ НА НАС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИЗБАВИ НИ ОТ САТАНАТА БОРИСОВ ГЕРБ ГОСПОДИ ДА Е СВЯТО ИМЕТО ТИ ВИЖДАШ СТРАДАНИЕТО НИ ОТ БОРИСОВ СПАСИ НИ ГОСПОДИ МОЛИМ ТЕ

 2. ЕДНОЛИЧНО ТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА С НАДЕЖДА ЗА НОВ МАНДАТ ТОЙ САМ СИ ПОЧЕСВА ЕГОТО СЕГА ИЗПРАТИ МЛАДЕЖИ ОТ ГЕРБ С НАДЕЖДАТА ДА ПРОБИЯТ СЛЕД ЗАВРЪЩАНЕТО СИ. А ТОЙ САМИЯ СЕ Е ПОКРИЛ В МИША ДУПКА И ЕДИНСТВЕНИТЕ МУ НЕ ЧАК ТОЛКОВА ЧЕСТИ ИЗЯВИ СА ПО МЕДИИТЕ ЗАЩОТО НЯМА ОБРАТНА ВРЪЗКА ОТ КОЯТО СЕ СТРАХУВА СТРАХУВА СЕ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБО
  ГОСПОД НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ ТОЙ Е МНОГО ДАЛЕЧЕ САМО НИЕ ОБИДЕНЕНИ С МИТИНГИ БУН РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ СЕ СПАСИМ . БЪЛГАРИНО САБУДИ СЕ ОТ СВОЯ ЛЕТАРГИЧЕН СЪН.ЗАОТО ОТДАВНА СМЕ НА ДЪНОТО НА БЕЗДНАТА ЗА КОЯТО ТОВА ОЛИГОФРАНИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО Е СЛЯПО ВЪСТАНИЕ ТОВА Е ДУМАТА КОЯТО ПЛАШИ БОЙКО И ТОЙ БЯГА ОТ НЕЯ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН

 3. И покрай срива на ГЕРБ и очакващата ги „гибел“ започвам да си мисля , 90% съм склонен да предполагам, че са убили проф. Божидар Димитров.
  Има отгласи, че партията му(която някои наричат „Професорската партия“ поради многото професори от най-различни области на науката членуващи в нея и в ръковоството и) набира главоломно одобрение сред обществеността.
  И това вече ще е началото на края на ГЕРБ.
  Затова съм сигурен, че го елиминираха.
  А и някак много удобно скалъпено ми се струва, че уж проф. Димитров бил желал да го кремират. За да не искат близките аутопсия и да се разкрие истинската причина за смъртта му.

 4. Глупости на търкалета! Всички знаем, че дори да падне правителството, накрая простият народ пак ще го издигне на власт. Тоя филм вече сме го гледали!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *