Владимир Прохватилов: Пандемията Остава Завинаги! Finintern и Big Pharma подготвят цифрови Нашийници за Хората

4

На 10 декември 2020 г. прессекретарят на председателя на Европейския съвет Баренд Лейтс заяви, че на срещата на върха на ЕС е решено на гражданите на ЕС да се издават сертификати при ваксиниране срещу COVID-19: „Европейският съюз няма да е в безопасност, докато не се ваксинира целия свят. Затова ЕС и страните в него ще помагат ваксините срещу коронавирус да стигнат всички точки на планетата. Европейския съюз ще издава сертификат на всеки гражданин на съюза, който се ваксинира”, раздел II, COVID-19, т. 7 – бел. пр.).

Регионалният директор на Световната здравна организация (СЗО) Ханс Клуге пък вчера заяви, че масовата ваксинация е „глобално обществено благо“. Като най-ефективни той изброи ваксините на Pfizer и Moderna, както и британската ваксина на AstraZeneca и университета „Оксфорд“.

Контролираният от американския инвестиционен фонд телевизионен канал CNBC рекламира тези ваксини като безопасни и високоефективни в борбата с COVID-19. Но трябва да отбележим, че всички присъдружни собственици на телевизия CNBC – най-големите световни инвестиционни фондове Vanguard Group, Fidelity, Black Rock, както и финансови гиганти като Morgan Stanley Investment Management, са акционери на Pfizer, Moderna и на англо-шведската компания AstraZeneca.

Глобалният фармацевтичен пазар е пример за олигополистичен пазар. Най-големите играчи – 10-те най-големи фармацевтични компании, обединени в мафиотски картел, наречен Big Pharma – имат изключително голямо влияние. Те притежават общ пазарен дял, който надхвърля две трети от общия фармацевтичен пазар на цялата планета.

Тези десет най-големи фармацевтични корпорации в света (под условното име Big Pharma) – а именно Pfizer, Roche, Novartis, Merck, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, AbbVie, Sanofi, Bristol-Myers Squibb, AstraZeneca – се управляват от американските инвестиционни фондове Vanguard Group и Fide, които оперират с десетки трилиони долари.

Нататък връзките вече стават сложни и силно преплетени. Vanguard Group и други американски фондове контролират, например, Microsoft чрез дялово участие, а Black Rock е стратегически партньор на Бил Гейтс, който в момента се изявява като глобален фронтмен на ваксинацията. Вече категорично се доказа, че Бил Гейтс контролира СЗО и то изкъсо.

През последните години лидерите на Big Pharma започнаха да губят господстващото си положение на световния пазар. За периода 2011-2014 г. годишните приходи на една от фирмите им Pfizer намаляха от 57,7 на 45,7 млрд. долара, следвани от Novartis – чийто приходи за същия период спаднаха от 51,9 на 47,1 млрд. долара, Merck – от 41.3 на 36 млрд. долара, Sanofi – от 39,9 до 36,4 млрд. долара и т.н.

През 2014 г. компанията Evaluate Pharma публикува аналитичен доклад, който сочи, че в най-близко бъдеще Big Pharma ще бъде изправена пред главоломно нарастваща конкуренция от страна на биотехнологични компании и до 2020 г. всички фирми на западната Big Pharma ще изпаднат от ТОП-10 на най-печелившите фармацефтични компании в света. Разпределението на пазарните дялове също ще се промени. Преди шест години беше предсказано, че до 2020 г. оборотите на Novartis, Roche, Sanofi, Pfizer, GlaxoSmithKline, Merck, Johnson & Johnson, Eli Lilly и AstraZeneca ще се сринат с над десет пъти.

Авторът Владимир Прохватилов е политически анализатор и топ военен експерт

Анализаторите на Evaluate Pharma прогнозираха още, че между 2013 и 2020 г. само четири световни компании ще увеличат приходите си, но с не повече от 8 %. И нито една от тях не е представител на консорциума от западни фармацефтични фирми Big Pharma. Тоест – 2020 г. трябваше да е годината, в която Big Pharma фалира.

Планираната и стартирана в началото на 2020 г. от лидерите на Big Pharma операция по коронавируса, обаче обърна пазарната тенденция. Планирана и организирана, но не и поръчана от тях. Но така или иначе в рамките на последната 1 година под знака на фалшивата Ковид-Пандемия, лидерите на световната фармацевтична индустрия Big Pharma отново са на върха. Нещо повече, сега те отново доминират световните пазари.

Именно по тази причина Big Pharma и западните медии, които я обслужват, разпалват страха от коронавируса. За цялата 2020 г. общият брой заболели от коронавируса възлиза на 1% от населението на света, а смъртността е едва 2,2% от общия брой на заразените. Това са обичайните показатели и за сезонната ТОРС (тежък остър респираторен синдром). Тази истина се игнорира и спестява от медиите. Вместо това се насажда с нищо обоснован страх у населението. За да накарат хората да се ваксинират със съмнителни, неизследвани и непроверени ваксини, им внушават ирационален страх от някакъв „непознат“, митичен коронавирус, като крайната цел е подчинение на масите.

Кой обаче е поръчителят на фалшивата пандемия от коронавирус?!

Европейският съюз, САЩ и троцкисткото крило на китайската ККП са само проводник за „плодотворната  дебютна идея“ на Фондация Рокфелер, с чиито пари в Харвардския университет беше разработена „Пътна карта за устойчивост на пандемията“, представена през април 2020 г. Това е своеобразен оперативен план на международния финансов интернационал за затваряне на хора под предлога „за тяхна собствена  безопасност“ в „камера за временно задържане“, която, както отбелязва професор Валентин Катасонов, „може да се окаже постоянна“.

Каква е крайната цел на този амбициозен план, наречен The Great Reset (Голямото преустройство) от основателя и дългогодишен лидер на Световния икономически форум в Давос Клаус Шваб?

През юли 2020 г. излезе книгата му „Covid-19: The Great Reset”, написана в съавторство с френския футуролог Тиери Малре. В книгата си – програмен документ на глобалното господство- Клас Шваб предлага програма за глобална диктатура в интерес на транснационалните корпорации.

Този проект бе обявен за първи път през 2016 г. под името „Глобална инициатива за преустройство” (Global Redesign Initiative). Програмата му е зачената в някоя от закритите зали за срещи между глобални милиардери на Световния икономически форум в Давос. А шефът на форума се явява само нейн говорител и публично лице на милиардерски клуб, който дълги години работи за трансформиране на акционерния капитализъм в капитализъм на „заинтересованите страни”, т.е. създаване на система, при която глобалните корпорации, в допълнение към строго икономическите дейности, активно ще се намесват в политиката и обществените проблеми на света. Докато в един момент не изместят напълно държавите.

В книгата си Шваб „прогнозира“ (или знае), че връщане към предковидния свят няма да има : „Много хора питат: кога ще се върнем към нормалния си начин на живот?  Краткият отговор е никога“, пише Шваб. Той призовава политиците да не разхлабват ограниченията, да не вдигат карантината, независимо с колко силна съпротива от страна на своите народи се сблъскат. Според Шваб да се съмняваме в ползите от изолацията е самоубийство и форма на социален дарвинизъм. Той вижда пандемията като невероятен „прозорец от възможности“ за пълна трансформация и неолиберализация на света – нещо, за което лобира Световният икономически форум и командващите го милиардери-глобалисти.

Това „Голямо преустройство“, на което сме свидетели днес, макар и скрито зад една фалшива пандемия, е прозрачно за мислещия човек: То всъщност е световна война за глобално изземване на власт и собственост и прехвърлянето им към тесен кръг финансови олигарси. Шваб не крие факта, че в неговия задаващ се „чудесен нов свят“ няма място за национални държави : „Ако демокрацията и глобализацията се задълбочат и обхванат цялата планета, тогава няма да има място за националната държава под каквато и да е форма“.

За да превърнете планетата в глобален цифров концентрационен лагер, имате нужда от подходящи за това инструменти. И глобалистите вече си ги изработват. В момента Световният икономически форум – Давос и Фондация „Рокфелер“ активно популяризират глобалния цифров паспорт за пътуване CommonPass: те искат цифровият паспорт да стане задължителен за преминаване на всеки граничен пункт. А в близко бъдеще ще е необходимото условие за да ви допуснат на концерт, футболен мач, в ресторант и на каквото и да е друго обществено място или събитие. Това също е част от плана за „Голямото глобално преустройство“.

Пътната карта на Рокфелер включва цялостно тестване, проследяване на контактите на заразените от коронавируса, включително и безсимптомните, като за целта ще се използват мобилни приложения, които изпращат предупреждения до нарушителите. Включва и въвеждането на имунни паспорти.

Тестова площадка за тези цифрови нашийници (имунни паспорти) може да стане Великобритания. По поръчка на правителството на Борис Джонсън, един от привържениците на Голямото преустройство (The Great Reset), се разработва телефонно приложение, което ще  разрешава на хората, които са с отрицателен тест за COVID-19, да посещават различни обществени места, включително училища и ресторанти. Според „Дейли Мейл“ две британски кибер-фирми са получили държавни поръчки за разработване на това приложение. Договорите предвиждат създаването на възможност, чрез която човек получава QR-код на смартфона си. Той трябва да бъде свързан с цифров паспорт, който „Дейли Мейл“ нарича „паспорт на свободата“ (freedom passport).

След тест за COVID-19 информацията за човека ще се актуализира в център за проверка и когато той иска да отиде в някакво заведение, ще може да представи своя QR код като доказателство, че не е заразен. Собствениците на това заведение пък ще имат не просто правото, а задължението да откажат достъп на онези, които нямат такива доказателства.

Цифрови „нашийници“ ще носят и пътуващите граждани. За тази цел Световният икономически форум и Фондация „Рокфелер“ стартираха „Обща мрежа за доверие” (Common Trust Network).

Предполага се, че имунните паспорти ще бъдат въведени след приключването на стартиралата вчера масова ваксинация. Тъй като всички ваксини, включително и тези срещу коронавируса, действат за ограничен период от време, ваксинациите и получаването на имунни паспорти ще се превърнат в постоянен атрибут от живота ни. Нещо, което изцяло кореспондира с концепцията на апологетите на „чудния нов свят“ – Клаус Шваб, Бил Гейтс и спотайващият се зад гърба им глобален неолиберален елит. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. Питам се има ли някой нормален човек в света ,който да се противопостави на тази идиотия родена от куп болни мозъци?

 2. Ляв руснак коментира Бил Гейц и фондация „Рокфелер“ и аз как….. трябва да му вярвам!?!?

 3. Absolutely NEW update of captchas recognition package „XEvil 5.0“:

  Captcha solution of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, MailRu, SolveMedia, Hydra,
  and more than 12000 another size-types of captchas,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 5.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, SERP Parser, GSA SER, RankerX, ZennoPoster, Scrapebox, Senuke, FaucetCollector and more than 100 of other software.

  Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.

  FREE DEMO AVAILABLE!

  Good luck ;)
  P.S. A Huge Discount -30% for XEvil full version until 15 Jan is AVAILABLE! :)

  XEvil.Net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *