Вихра захапа Ирина: И на Тупарев ще роди дете, само за да спечели ВИП Брадър! Виж Тук:

Ирина ВихраДвете жени на тв продуцента Иван Христов – бившата Вихра Петрова и настоящата Ирина Тенчева отново са във война, но Ирина все още не знае.

Иван  бе женен за Вихра, но по време на брака им най-добрата й приятелка Ирина си го хареса, преспа с него и й го отмъкна. След което Иван и Ирина се разведоха и се ожениха, а Тенчева побърза да му роди дете, за да скрепи брака им.

Дълго време замесените в класически любовен триъгълник дами си вадиха кирливите ризи из медиите, но накрая се кротнаха.

Но туширането на страстите между двете съперници се оказа затишие пред буря.

Вихра нито е забравила, нито е простила предателството и сега публично размазва отново съперницата си по повод участието й във ВИП Брадър.

От името на някой си Радослав Стоянов в блога на Вихра излезе следния пост:

„Ирина се оказа най-мразеният съквартирант, участвал някога в това шоу. Дълго търсих положителни коментари за представянето й и открих само един. И то този: Щом Ирина харесва толкова много Нико Тупарев, като нищо ще му роди и на него едно дете и ще се прегърнат, заживявайки щастливо и още по-богато. А ремаркетата от другите бракове ще си ги води със себе си. Новите й мъже са свикнали да се грижат за тях.

Да. Това е доброто, а за лошото не искам да пиша.

Ирина грознаТо блика от всеки неин поглед, от всяка лицемерна реакция. „Дотолкова се е вживяла в ролата си на майка на къщата, че задминава ролята на Цецка, като майка на нацията“ – цитира се друг читателски коментар.

Бих я посъветвал да се завърти около Пищова, пише още Радослав. Богат, известен, добър в леглото  и ще става президент. Съответно тя пък ще получи ролята на Първа дама. Всъщност дама ли казах? Объркал съм се“.

Ирина ядосана„Ирина Тенчева  търси  слава. След като обиколи телевизиите да обяснява колко добра майка е, аз също бих попитал това, което попита Миглена: Ти нямаше ли малко дете?! Добрата майка е на пълен работен ден и не оставя невръстно отроче, за да показва прелести и да ръси мъдрости два месеца извън къщи!“

Ирина не е чела блога на Вихра, но като излезе от Къщата, със сигурност ще захапе съпурничката си и ще я глозга до кокал. От доброта, не от друго!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *