Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Виктор Орбан Бие Камбаната: ПРЕДСТОИ НИ ИЗТРЕБЛЕНИЕ! САЩ са НЕНОРМАЛНИ! Превръщат ЕС и Света в ИНДИАНСКИ РЕЗЕРВАТ! Виж Тук:

Виктор Орбан„Изключително ненормално и абсолютно недемократично е, при свободно избрани парламент и правителство, някой отвън да ни казва какво трябва и какво не трябва да правим, както и какви решения да вземем. 

При такива условия, като в индиански резерват, ние живяхме цели 8 години- по време на двата мандата на отиващия си американски президент Барак Обама“.

Това заяви премиерът на Унгария Виктор Орбан, на пресконференция със своя колега от Сърбия, Александър Вучич.

Виктор Орбан, който е известен с твърдата си и безкомпромисна защита на интересите на своята страна, сподели надеждите си, че новата политика на Владимир Путин и Доналд Тръмп, ще прекрати безпрецедентния диктат на Вашингтон над държавите в Европа и света.

Такива остри заявления и смели действия на политици от Унгария, Чехия, Словакия, Австрия, Сърбия и Италия, показват недвусмислено, че жалките оправдания на нашия премиер Борисов, в стил „всички вдигаха ръчичка за подкрепа, и аз вдигах“, са неадекватни.

За двата си министър-председателски мандата, Бойко Борисов нито веднъж не събра смелост да защити националните интереси на България. Нито веднъж не посмя да изпълни исканията на българския народ. Въпреки, че това е негово Главно задължение като премиер.

Вместо това Той назначаваше „калинки“ на отговорни държавни постове като Вътрешно министерство и това на отбраната. От сутрин до вечер ни заливаше със скудоумни брътвежи от типа: „Българите са „лош човешки мат*риял“. И най-съвестно изпълняваше нарежданията на Запада, които доведоха до унищожаване на икономиката и редуциране на хората в България.

Какъв ръководител на държава може да е човек, който казва: „Нека началниците в Брюксел се разберат, пък ние ще изпълняваме“!?

И, естествено, народът го изхвърли от министерския съвет, а съвсем скоро ще го изрита и от политиката.

И сега най- важното за тези, които ще дойдат след него, е да разберат, че в политиката си, трябва да следват думите на смели и решителни лидери като Орбан, а не на посредствени и корумпирани шарлатани като шефа на ЕК Жан Клод Юнкер.

orban_putin2

Да разберат, че е ненормално и неестествено някой друг (независимо дали Вашингтон или Брюксел), да ни държат на дистанционно управление, още повече, ако това „управление“ има единствената цел да унищожи българския етнос и държавата България.

На всички е ясно, че през изминалите 27 години Запада изобщо нямаше за цел да демократизира и вдига икономиките на присъединените към ЕС Източноевропейски страни. Напротив! Запада гледаше на нас като на колонии. И единствената му цел бе да ни забива все повече в някакво прокрустово ложе от псевдо европейски „ценности“- посредством които да ни обработи и лиши от национална идентичност, че да сме му по-удобни за манипулация и безсъвестно ограбване.

ЗАПАДА ПОКАЗА НА СВЕТА, ЧЕ НЕ Е ЗАБРАВИЛ НИЩО ОТ МЕТОДИТЕ, С КОИТО УНИЩОЖАВАШЕ ИНДИАНЦИТЕ В ДИВИЯ ЗАПАД! Както и всички останали народи от земите на „Великите географски открития“ – (така западняците наричат безсъвестното унищожение и ограбване на цели новооткирити континенти през 14-ти и 15-ти век- б.р.)

Източно-европейските държави, всъщност станаха НОВИТЕ ИНДИАНЦИ, които трябваше да бъдат унищожени до корен и принесени в жертва пред олтара на неистовата жажда за пари и власт на глобалните олигарси и банкери от Вашингтон и Брюксел.

Нещо повече. Наднационалните олигархични кръгове поискаха да превърнат целия свят в ИНДИАНСКИ РЕЗЕРВАТ и постепенно да изпратят всички ни във „Вечните ловни полета“.

boilo_vinetu

А ако се питате каква е причината за тези им действия, то ето отговора: Защото 7 милиарда роби са им прекалено много!

Само че народите се противопоставиха на този план за поробване и редуциране на населението на планетата.

И начело на битката срещу старите напъни на новата западна олигархия, застана отново страната на Богатирите, Великата Русия.

Именно мощната славянска страна, ползвайки само лоста на истината и надеждата за по-добро бъдеще,  преобърна и започна да громи цялата тиранско-деспотска и олигархично-колониална Западна система.

И „Индианците“ победиха Дивия запад.

Човечеството не може да бъде унищожено, защото мечтите му за свобода и човешка солидарност са безсмъртни!

Ето защо при всички адови и зверски напъни на тъмните сили в човешката история, страната, символизираща устрема на народите към свободата – Великата и древна Русия – така и не бе унищожена! Впрочем това е невъзможно да се случи! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Виктор Орбан Бие Камбаната: ПРЕДСТОИ НИ ИЗТРЕБЛЕНИЕ! САЩ са НЕНОРМАЛНИ! Превръщат ЕС и Света в ИНДИАНСКИ РЕЗЕРВАТ! Виж Тук:

 1. Цеци Отговор

  23.11.2016 в 8:41

  Защо нямате дати на статиите ?

 2. Дано Отговор

  23.11.2016 в 19:17

  То си е така, но дано нещо се промени

 3. Анонимен Отговор

  24.11.2016 в 11:30

  Всъщност и САЩ започнаха всички войни заради защитата на местните. А, че Русия е велика е вярно, но че Русия е славянска може и да се спори. В състава ѝ има славяни, така е коректно.А що се отнася до САЩ, някой трябва да противостои за баланс, разбира се. Да не забравяме, че народите са като хората – егоизмът е в повече и за това ги има световните престъпници, ламтеещи за власт и пари. Не всички богати в историята са били егоисти и са се борили за прогреса на всички. И последно САЩ скоро ще направят 3 века, а Русия не е древна. България е древна. Не го забравяйте!

  • Анонимен Отговор

   27.12.2017 в 19:18

   А защо си анонимен?Какво те мъчи?

 4. sim_sim 13 Отговор

  24.11.2016 в 12:46

  Малко повече патетично ми идва.Не се съмнявам в имперските интереси на САЩ принципно съм русофил. Но в престараването си да не излъчват новини от Русия нашите меди ни накараха отново да я мислим за обетована страна. Дай боже да е така и поне едни хора да живеят в душевен мир защото нямаме информация за материалното им благосъстояние.

 5. Анонимен 2 Отговор

  31.12.2016 в 6:33

  Западът не е виновен за това, че е на запад, както черните, че са черни, а белите, че са бели. За всички злини и неправди е виновна системата, принципите и законите. Робовладелческият строй, феодализмът и капитализмът, са три различни форми на една робска система. Така наречената свобода при капитализма е свобода на силния да прави каквото си пожелае със слабия. Колкото повече „свобода“, по-малко справедливост.
  В джунглата има неограничена свобода, но никаква справедливост. Там силният изяжда слабия. В едно човешко общество са необходими принципи и закони. Те обаче трябва да са справедливи, да не допускат алчни мошеници да стават милионери и милиардери, а работното население да тъне в мизерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *