Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Виктория Нюланд: Украйна има БиоЛаборатории. Унищожаваме ги, за да не попаднат в ръцете на руснаците

Заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд каза, че в Украйна има съоръжения за биологични изследвания, а Киев и Вашингтон сега се опитвали да предотвратят натрупаните там материали да попаднат в ръцете на руските сили.

По време на днешно изслушване в Сената, Нюланд беше попитана дали в Украйна има химически или биологични оръжия.

„Украйна има съоръжения за биологични изследвания. Ние сме загрижени, че руските сили може да поемат контрола над тях, затова в момента съвместно с украинците работим да предотвратим попадането на тези изследователски материали в ръцете на руските сили“, каза Нюланд.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Припомняме, че вчера Руското министерство на отбраната публикува документи, от които стана ясно, че САЩ са похарчили повече от 200 милиона долара за създаването и работата на 30 биологични лаборатории в Украйна. И през цялото време тези лаборатории са работили като част от американската военно- биологична програма. Разполагайки с тези факти, уличаващи САЩ във военно-биологични престъпления в Украйна, Руската федерация ще стартира консултативен механизъм по световната Конвенция за забрана на биологичните и токсични оръжия (BTWC), каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

По повод руското разкритие с документи за финансираните от САЩ биологични лаборатории в Украйна, говорителят на китайското външно министерство Джао Лизкиан призова САЩ да изяснят дейностите си по биологична милитаризация вътре в страната и в чужбина, добавяйки, че Китай разполага с информация за 336 американски военно-биологични лаборатории, разположени в 20 държави, предимно граничещи с Китай и Русия.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за Виктория Нюланд: Украйна има БиоЛаборатории. Унищожаваме ги, за да не попаднат в ръцете на руснаците

 1. trifon14.. Отговор

  09.03.2022 в 18:34

  Всичко американско в Украйна ще излезе наяве ! – и химическо оръжие и биологично оръжие !!!!… И изведнъж ще се окаже , чр руснаците правилно са започнали войната !!!

 2. Иванов Отговор

  09.03.2022 в 18:57

  Известен трик в криминалогията – унищожавай всичко за да няма следи/улики за твоето съучастие.

 3. Анонимен Отговор

  09.03.2022 в 19:36

  НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

 4. VII или Ви Ай Ай Отговор

  09.03.2022 в 20:13

  Заловените украински военни признаха пред РИА Новости, че специално са поставяли „Град“-ове близо до жилищни сгради в Донбас.
  „Аз се присъединих към армията, за да спечеля пари, но не за да се бия. Защото нашите лоши президенти Зеленски и Порошенко унищожиха Украйна докрай. Влязох в армията, за да спечеля поне някоя стотинка за вкъщи“, разказа старши сержанта от въоръжените сили на Украйна Владимир Йовенко, служил във военната част 0501.
  По думите му още на 18 февруари командирът на батареята му наредил да зареди БМ-21 „Град“ с пълен боекомплект. На 21 февруари военните получили заповед да се изнесат от Чугуев.
  „Пристигнахме в град Дергачи (предградие на Харков ), поставихме машините на десет метра от къщите“, каза Йовенко.
  Алишер Кайдаров, шофьор на товарач от същото звено, допълни: „Паркирахме автомобили зад жилищните сгради, скрихме се зад тях, за да открием огън“.
  На 24 февруари край село Тишки обаче те срещнаха колона от руски танкове. Украинските военни решиха да се предадат, влязоха в преговори и предадоха превозните средства с цялото въоръжение.
  „Казахме, че не искаме кръвопролития, не искаме убийства. Нямаме нужда от това“, каза Кайдаров и добави, че няма да се бие с братския народ на Русия.
  Той се обърна към военнослужещите от украинската армия: „Момчета, предайте оръжията си! Никой не се нуждае от това, тази война“.
  Русия планира да се извърши „демилитаризация и денацификация на Украйна“, да бъдат изправени пред съда всички военни престъпници, отговорни за „кървавите престъпления срещу цивилни“ в Донбас .
  Според Министерството на отбраната въоръжените сили нанасят удари само по военната инфраструктура и украинските войски

 5. Колев Отговор

  09.03.2022 в 23:52

  Всички безобразия на англосаксонците да излязат на бял свят, даже и някакъв международен съд да ги осъди, у нас ще останат хиляди ортодоксални близачи на евроатлантическите отрови. Слушам нашенци да говорят в студиото на Колев, прехвърлям родните медии и ми се повдига.Ние не може да се сравняваме с поляците, с румънците и с коя да е страна в Европа, когато говорим за Русия.Както сме поели заслужаваме дъното на ада.

 6. Любо 12 Отговор

  10.03.2022 в 1:34

  „Радикалната ционистка секта Хабад има намерение да се пресели в оскубаната до крайУкрайна от САЩ. Там тя възнамерява да създаде за себе си “Града на хълма“, предвиждайки разбира се да унищожи местното население…
  …На 6 май 2014 година в медия-проекта «Киев-еврейски» зам. Главата на Днепропетровск Б. Филатов прави сензационно признание:

  „…какво да правим с онези, които искрено желаят смъртта на моята страна? С въздухарските руски идиоти, искрено неразбиращи, защо ние сме готови да ги избием? С подлите руски журналисти, за които дори езикът не мръдва, та да ги наречеш хора? С цялата тая нечиста пасмина? Утре ще настъпи нов ден и ще изгрее Слънцето. А какво ще прави цялата тази нечистотия? А ние сме длъжни да направим нова държава- „Град на Хълма“-един нов Цион, нова земя обетована.“

  Така украинският олигарх И.Коломойский, с устата на свой помощник, озвучава крайната си цел, която е на и днепропетровския Хабад- създаването на територията на Украйна на нова държава!
  Но, кой му е обещал новата обетована земя? Да не би Бог?

  Впрочем, „обетована земя“ вече има. И това е Израел. Така че друга такава няма и не може да има.

  Следователно, от Украйна искат да направят обетована земя Хабад от Днепропетровск и олигархът Коломойский, който сега финансира и оглавява (а не шефът на СБУ В.Наливайченко) фашистката наказателна операция в Донецка и Луганска области.

  Нещо повече, на празника Пурим на 16 март 2014 год., когато в Крим се провежда референдум за статуса на автономната република (датата не е избрана случайно, а с цел да се удари колкото се може по-силно по еврейската секта на украинския Хабад), равинът на Днепропетровск Шмуель Каминецкий заявява:

  „Ние живеем заедно с украинците вече 1 000 години. И Украйна е наша земя. Днес ще четем естера, както сме го чели преди хиляди години. И именно днес това четене има особено значение. Именно днес новият Аман, нашият общ с украинците враг, стои съвсем близо.

  Забавно е споменаването за украинците, с които евреите живеят заедно вече 1000 години. Но, омесването с Аман означава много.
  Кой е този нов Аман?
  В широк смисъл, това е Русия и руският народ, а по-точно олицетворява президентът на Руската Федерация В.В.Путин, намесвайки в плановете на Хабад Любавич по възстановяването на новата Хазария или по думите на Б.Филатова, новият Цион в Украйна.

  Загубата на Крим болно удари плана на И.Коломойский и неговите покровители в САЩ, начело на най-голямата и влиятелна общност на Хабад в Ню Йорк. А още по-болезнен се оказа процесът на отделяне на Донецката и Луганската републики, скед който несъмнено ще последва и целия югоизточен район на Украйна.
  Невзрачната колиба «град на Хълма» – т.е. новият Йерусалим започна да се разкапва още строителите му да не са започнали градежа.
  Защо?
  Защото се използват лъжи и предателства, жертвопринасяйки обикновените хора в Украйна. И с невиждана за XXI век жестокост, разбишкайки твърде много хора.

  Сега строителите на нова Хазария стоварват цялата си ненавист против Русия и руския народ, против В.В.Путин и неговата команда, назовавайки президента на Русия нов Аман. Така те обаче особено подчертават неговия патриотизъм и разбиране на огромната опасност от плановете на И.Коломойский и украинския Хабад.

  Но, още по-важно за разбирането на дълбоките причини на киевската революция на И.Коломойский е признанието на равина Ш.Каминецкий за хилядолетната история на съвместното съжителство на територията на Украйна.

  На пръв поглед изглежда, че равинът не познава или не знае историческите факти за възникването на Киевска Рус и народа който я населява. Но Ш.Каминецкий говори за съвсем други исторически събития, а именно за Хазарския каганат.

  В IХ век Хазария заема огромна за тези времена територия- от Астрахан и Каспийско море до Днепър, включително Крим, с форпост на север Белая Вежа, от което и произлиза названието Беловежска пуща, където се преселват през Х век бягащите след разгрома на Хазария евреите.

  И ето сега, става дума за възраждането на нова Хазария, център на която да е Днепропетровск. Съдейки по всичко Украйна е била длъжна да стане донор за « града на Хълма» – новия Йерусалим. Т.е. формацията Хабад Любавич е възнамерявала да се пресели от Ню Йорк в Украйна, да направи Днепропетровск столица на Хазария, като по този начин наруши естествения ход на историята.

  Та нали именно в Йерусалим, в държавата Израел трябва да бъде възстановен Третият Храм с престол за Йерусалимския цар, за чиято поява така жадуват и чието пришествие така очакват евреите по цял свят?!

  Но, общността Хабад Любавич има свой възглед на историческата перспектива. Та нали Менахем Мендл Шнеерсон, последният раби на Хабад Любавич, умрял в Ню Йорк през 1994 год. е признан за мошиах, който ще бъде възкресен в определен момент.

  При това, в Днепропетровск вече е създаден храм за М.М.Шнеерсон, където той ще се възкачи на своя престол. И това е центърът на Хабад «Менора», най-големият комплекс в Европа.

  И така, членовете на Хабад Любавич вече не чакат пришествието на мошиаха в Израел, а възнамеряват да си направят свой Израел- „град на Хълма“/Цион/ на украинска земя, възраждайки Хазария. Та нали те не помнят Израел? А съдейки по всичко не желаят да имат нещо общо с новата историческа Родина, с истинската Обетована Земя.

  В своята чудесна работа «Зигзагите на историята», академикът от Руската Академия на естествените науки Л.Н.Гумильов много точно предсказва събитията ставащи сега в Украйна.

  В началото на IX век в Хазария е извършен преврат. В резултат втори човек след кагана/княза, царя/ става евреят Обадия, син на дагестанския военачалник Булан, приел юдаизма.

  Събитията за които разкрива Л.Н.Гумильов следват така:

  1. Обстоятелства, при които е извършен този не толкова религиозен, колкото държавен преврат се прикриват с много измислици и легенди, с една цел, да се скрие от народа и историята истинските събития.

  Същото наблюдаваме сега и в Украйна, как от победата на майдана на 22 февруари 2014 година се възползват тези, които формираха народния гняв против президента В.Ф.Янукович и неговата корумпирана клика. Всички, които призоваваха народа на Украйна към въстание, към активни действия против милицията и спец-поделението «Беркут», при това оцапвайки с кръв защитниците на майдана, с «небесната сотня» на В.Ф.Янукович, превзеха властта по правото на победителя.

  Но, що за победители са те ?

  Без съмнение, всички те са от Хабад-Любавич и за това имат огромна подкрепа от США и Евросоъюза.

  Може да се каже, че революцията на Хабад победи в Украйне, но целите и бяха скити дълбоко в недрата на новата власт. И само благодарение на мълниеносната кримска операция нещата започнаха да се проясняват за много хора небезразлични към съдбата на украинския народ.

  Тези цели са създаване на украинска територия на нова Хазария, на град на баира, на хабадския Ерусалим, с трон за М.М.Шнеерсон.

  2. Казват- Обадия е бил човек интелигентен. И с връзки сред еврейската диаспора. За «мъдреците израелски» той не е жалил сребро и злато. Само и само да се съгласят и да приемат ситуацията в Итил.
  И ако съпоставим с този факт общоизвестното „знание“, че за политически преврат са нужни пари и организация, то е очевидно с какви сили е бил свързан Обадия.
  От смяната на властта печелят не само хазарите и хазарските евреи, а и придошлите евреи, еврейската общност като цяло. Като е така, значи те са и организаторите на преврата, запазвайки легитимен вид на станалото. Това обяснява защо всички държавни длъжности са разпределени между евреи, при което самият Обадия приема титлата «пех» (бек), на арабски «малик» означава цар.
  Т.е. той оглавява управлението при жив/ каган/, но който е под стража! И се пуска да се появи пред народа веднъж в годината. Естествено по строг контрол.

  Без съмнение, украинският олигарх И.Коломойский, който сега претендира за титлата цар на нова Хазария, ръководи киевската власт, заставяйки я да изпълнява заповедите на Хабад, а по-точно на неговата нюйоркска част, имаща огромно влияние над администрацията на президента на САЩ.

  А президентът, А.Турчинов, А.Яценюк, А.Аваков и В.Наливайченко са само колективен «номинален каганат» на служба при И.Коломойский. Той разпределя ролите и назначава свои представители на държавни длъжности. Безусловно, парите и политическото влияние на Хабад Любавич са помогнали не само за стъкмяването на майдана, но и на преобръщането на Украйна по плана на богатите евреи, които отдавна кроят планове за преселение от краха на САЩ и надвисналата война в Близкия Изток.

  Редовите еврейските общини ( за разлика от Хабад) за сега само губят от „съседството“ си с това чудовище в международната политика, защото бизнесът им страда от „умелите“ действия на МВФ и ЕЦБ, насочени към преразпределяне сферите на влияние в украинската икономика.

  В края на краищата, печелят олигарсите. Но всички те отдавна са членове на Хабад Любавич и изрядно са вложили пари и влияние в майдана.

  3. През 20-те години на IX век новият ред в Хазария побеждава напълно, с незначителни териториални загуби подчинява езическия каганат. Кримската Хетия е православна държава, страна отпаднла от Хазария и присъединила се към Византия.
  Присъединяването на Крим към Русия бе предизвикано от огромното влияние на този полуостров върху цяла Украйна, върху всички украинци.
  Освен важното геостратегическо значение на Крим за целия Черноморски регион и даже за Близкия Изток, е трудно да се преоцени ситуацията от строителите на нова Хазария във Вашингтон и Днепропетровск. Те едва ли са се смирили, че са били надхитрени от президента на РФ В.В.Путин.

  Мълниеносната операция по заемането от «вежливите хора» на ключовите точки за управление не остави никакви шансове на киевската хунта на И.Коломойский и ръководството на Хабад. Със загубата на Крим трябваше да се примирят русофобите както в Украйна, така и в САЩ. Но в отговор бе разлюляно противостоенето между двата светогледа в «незалежната». Отношението към Русия и руския народ стана лакмус за десетки милиони хора, населяващи Украйна. При това тези, които считат себе си за руснаци, разбраха целите на киевската хунта и замитингуваха против нея. Онези, които считат себе си за баш украинци, ненавиждащи Русия и руския народ, сега защитават фашизма/национализма на новата власт.
  Даже напук на себе си!
  Заложници на украинската ситуация станаха не тези, които се съпротивиха на възраждането на Хазария, а онези, които я приветстваха.
  Резултат на това ценностно противостояние е гражданската война.

  4. Превратът, жертва на който става родовата аристокрация на всички етноси, влизащи в Хазарския каганат и сродила се с тюркската династия, предизвиква гражданска война, в която на страната на въстаниците застават маджарите, а на страната на юдеите наети за пари печенеги. Тази война е безпощадна, защото според вавилонския Талмуд «неюдеите, правещи зло на юдеите, причиняват същото и на Господ, оскърбявайки го по този начин и заслужават смърт».
  Поголовното изтребление на всички хора от другата страна на фронта е отглас от дълбока древност.
  Обадия възражда забравената древност.
  Киевската хунта отправя за югоизточна Украйна военни съединения от западните области и десантната бригада от Днепропетровск.
  Но, има малко доверие към своите граждани, защото знае, че армията няма да стреля срещу своя народ.
  За това в тила на военните части И.Коломойский поставя бандитите на «Десния сектор» на Д.Ярош- член на Хабад. Там са насочени и собствените му щурмови отреди, наети ката, както и «Десния сектор» за пари, при това съвсем не малки.
  Естествено, че заплащането на наказателните операции не поема върху себе си олигарха И.Коломойский, а подчиненото му правителство на А.Яценюка. Т.е. АТО се провежда с народни пари, против самия народ.
  Подобно вероломство е напълно в стила на Хабад, който с цялата си жестокост затрива волеизявлението на украинците желаещи само едно- свобода.
  Свобода от антинародната власт в Киев, свобода от диктата на олигарсите на Хабад, свобода от опиянените от личната си безнаказаност майдански лумпени, убиващи за пари стари и млади, жени и деца.
  Тази кръвожадност на опустошени нехора, подгрявана от човеконенавистната пропаганда на Хабад, причини страшната трагедия в Одеса на 2 май. Бяха живо подпалени и разстреляни над сто одесити в Дома на профсъюзите. Бандитите хладнокръвно изливаха на главите им напалм иго подпалваха, а след това се снимаха на фона на мятащите се по коридорите живи факли… Ужасът на убийствата бе епилог на фашизма на И.Коломойский.
  След него Украйна стана друга.
  И сега, онези, които споделят радостта на подпалвачите заради гибелъа на изгорените хора, вече как да бъдат граждани на свободна страна?! Та те се превърнаха в роби на Хабад.

  5. После тази война, началото и краят на която не могат да бъдат точно датирани, защото тя продължава под много друго форми, Хазария измени своя облик.
  От системна цялост тя се превърна в противоестествено съчетание на аморфна маса поданици с господарска класа, чужда на народа по кръв и религия.
  Да се нарича феодализъм получилата се ситуация няма качествата му. А и може ли етносоциална химера да принадлежи към каквато и да било формация? Действително, след 2 май 2014 година Украйна загуби своята държавност в този вид, в който тя бе до момента, даже с антинародната власт в Киев.
  Защото изгорените одесити, принесени на олтара на Хабад, а също разстрелът на милиционерите в Мариупол, на 9 май 2014 година за отказа им да стрелят по мирните граждани, празнуващи Денят на Победата, окончателно унищожиха както самото название «Украйна», така и украинската култура, която стана олицетворение на ужаса от фашизма, изникнал от насилствената украинизация на населението.
  Не е учудващо, че след провеждането на референдума за независимост в Донецка и Луганск- области, чиито резултати станаха изненада за много аналитици, опълченците на «Новроссия» започнаха да провеждат операции за тотално унищожение на фашистките щурмови отреди на И.Коломойский. Борбата за свобода, подкрепяна от милиони хора в Украйна, вече не спира на границите на Донбас, а се движи на Запад, в Киев. Разбирайки това, И.Коломойский започна да източва стратегическите запаси от нефт на Украйна и да ги продава в страните от Евросъюза.
  Първият транш от кредита на МВФ не отиде за плащане на руския газ, което киевската хунта вече не може да обясни с антируска риторика, а бе поделен между върхушката на днепропетровския Хабад и украинските олигарси.
  Аморфното образование Украйна се е запътило към залеза си, предавайки съдбата си в ръцете на Новоросия. И така, опитите за възраждане на нова Хазария в Украйна се провалиха напълно и стана очевидно, че връщане към миналото не може да стане, даже дори киевската власт да падне и избяга след режима на В.Ф.Янукович в друга, западна страна.
  Евреите на Хабад създават в Киев отреди за самоотбрана, но не за защита на марионетната хунта на И.Коломойский, а за създаване коридори за бягство и печелене на време за прехвърляне на запад на натрупаните богатства.
  Наказателните отреди на фашизираните лумпени още продължават операциите си против независим Донбас, стреляйки и в гърба на киевските солдати и добивайки своите ранени. Но тази ярост вече не е толкова опасна, както преди.
  Рубикон е преминат и опълчението на свободните републики справедливо правят планове за поход към Киев и Днепропетровск, за да добият във фашистското логово окончателно предателите и поробителите на свободния народ на вече Новоросия.
  Паметта за жертвите в Одеса няма да позволи на полковете народно опълчение да се спрат на границата на Донбас, а ще ги поведе по-нататък, приемайки в своите редове все повече от онези, които „няма да забравят и няма да простят“.
  Падането на режима на И.Коломойский и Хабад вече не е зад баира, а какво по-нататък?
  На какви условия ще се основе новата държавност от победителите над днепропетровския и киевски фашизъм?
  Това е най-главният въпрос, който трябва да бъде решен днес, защото без идейна основа протестът против сегашното устройство на властта в Киев ще изглежда като замяна на едно ръководство с друго.
  На каква основа ще трябва да се базира икономиката на Новорусия, кой ще бъде основен притежател собственост, включително на земята и недрата?
  При това трябва да се има пред вид че състоянието в западните и източните области се отличава съществено, както по отношение собствеността, така и нагласата към колективизация на труда.
  Затова е необходимо да се изработи принцип, съгласно който стратегическите предприятия да станат собственост на народа, т.е. държавата да предаде земята за безсрочно ползване за земеделие и строителство на тези, които ще я стопанисват, а не на посредници.
  Недрата да не могат да бъдат предавани за частно управление, за чуждестранни концесии и артели на гражданите, а да са държавна собственост. Политическата система трябва да бъде изменена и да се премине в изборни органи на властта не по партийни списъци, а по окръзи, градове и области със създаването на Върховна Рада, като представителен орган на всички слоеве на населението на Новорусия.
  Тези и много други въпроси на държавното устройство е нужно да решат незабавно за да може целият народ на Украйна да разбере крайните цели на Новорусия.
  А те да бъдат огласени от вожда на антихазарската народна революция! „

  • dakotabg Отговор

   10.03.2022 в 7:46

   Браво и благодаря!

 7. Хохлите Отговор

  10.03.2022 в 8:31

  Ето къде се произвеждат и изпитват вирусите !
  . . . .
  В заповедта, получена от Министерството на здравеопазването на Украйна, на ръководствата на лабораториите е наредено да унищожат всички изследователски материали и самите вируси и другите патогени още в деня на началото на руската специална операция.
  . . . .
  На 25 февруари всички те докладваха за свършената работа и безвъзвратното унищожаване на патогените на дифтерия, салмонелоза, антракс, чума и други смъртоносни болести.

 8. Хохлите Отговор

  10.03.2022 в 8:32

  Китайското външно министерство призова САЩ да публикуват данни за военните биолаборатории в Украйна.
  . . . .
  На територията на Украйна работят 26 американски лаборатории и други подобни съоръжения.
  САЩ контролират 336 лаборатории в 30 страни.

 9. Хохлите Отговор

  10.03.2022 в 8:32

  Американски тюлени ли охраняват американската биологична лаборатория във военна болница София (ВМА) ?
  . . . . . .
  Те тВа е въпросЪТ .

 10. ЕБАНджията Кирчо Отговор

  10.03.2022 в 8:33

  Grindr Кирчо дава грешни държавни пари за закупуване на фуражна пшеница, която не става за производство на хляб !
  . . . .
  А това е хвърляне прах в очите – вижте ние вземаме мерки .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *