Венета пак изгони Тишо! Иска развод!

0

Венета ТишоВенета Райкова  се реши и окончателно слага край на брака си с Тишо.

От доста време съжителството между двамата е в криза, отношенията им са на приливи и отливи, а креватните занимания са сведени до нула.

От персонала на ресторанта на Тишо издават, че той често оставал да нощува в кабинета си, даже бил пренесъл там половината си гардероб. Още от лятото се заговори, че брачният съюз няма да го бъде, но Райкова направи доста компромиси заради сина им Патрик. Освен това искаше да изглежда за пред хората, че има стабилно семейство, но накрая не можа да изтърпи.

Причината е млада любовница, с която съпругът й кръшкал и не виждал нищо нередно в постъпката си. Щом жена му не му доставяла наслади в леглото, той смятал, че е логично да си ги търси някъде другаде. Освен това повтарял, че Райкова е широко скроена и ще го разбере.

Няма такава жена, която да е скроена така, че да приема изневерите на половинката си като нещо нормално и женкарят Тишо би трябвало да го знае. Той веднъж вече беше отлъчен от семейството и не присъства на раждането на сина си. Сега е на път отново да изхвърчи и причината не е толкова, че има гадже, а че му подарил същия парфюм, който дари и на Венета.

Това е само капката, която преляла чашата и тв водещата му показала вратата. На нея й писнало да се примирява с изневерите му и да се прави на щастлива само заради хората.

Сега Венета Райкова е решила да обърне нова страница в живота си и е започнала да пише втората си книга след успеха на първата. Даже си призна пред Гала, че семейният й живот куца и е решила да се отдаде на писане и преосмисляне на всичко, случило се досега.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *