Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Велислава Дърева: Това е той Боко – Отвратителна Мутра!

Беше Гергьовден. 2006 или 2007. С един приятел и скъпата му майка, достолепна, изтънчена дама, се озовахме близо до официалните лица благодарение на моята журналистическа карта. По някое време се появи кметът на София, наобиколен от мутроидни типове. „На всички тия шъ им го навра през панталоните“, изсумтя кметът Борисов злостно и заканително по адрес на президент, премиер, депутати и министри. Достолепната старица промълви потресена: „Деца, изведете ме оттук! Този, ако му падне власт, ще съсипе България!“. Седнахме в близко кафененце. За щастие милата дама не доживя да види как нейната прогноза се сбъдна безпогрешно.

След свидетелствата на рекетирания Илчовски пред парламентарната комисия, остана ли някой, който да се чуди защо един български бизнесмен се спасява в Сърбия, друг в Дубай, трети и четвърти в Румъния, пети и десети – някъде другаде. Навсякъде другаде. Никой не иска да бъде обект в гнусен, назидателен, мръснишки порно клип с насилие, заснет от надзирател в затвора за да може с него Борисов да сплашва непокорни и несговорчиви бизнесмени.

Това е Боко – отвратителна мутра, която разбира и политиката, и бизнеса, и правосъдието, и всичко в тоя свят като сексуално насилие с цел подчиняване на опонента (конкурента). Когато преди години написах тази диагноза, мнозина ми казаха, че си въобразявам. Е, сега видяха грозната истина. Тя със сигурност е още по-грозна. Това е само началото, само леко открехване на завесата. А вече се носи ужасяваща мафиотска смрад.

Тези свидетелства ще продължат. Натрупани са тонове ярост и гняв. И никакви Стъкита, Гешевци, тролове и хейтъри няма да спрат лавината на отмъщението. Това е то, истинското срутище. Нали се сещате какво му мислят на Боко рекетираните и ограбените българи. Със или без видеоклипове… Skandalno.net

Велислава Дърева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Велислава Дърева: Това е той Боко – Отвратителна Мутра!

 1. Анонимен Отговор

  09.05.2021 в 0:14

  А ДАНО СИ ТРЪГНЕ ИЗНАСИЛВАН КЪМ НЕБЕСНАТА ВИС СЛЕД КАТО ПЛАТИ ГРЕХОВЕТЕ СИ И ОПЪРЛЕН КАТО КОЛЕДНА СВИНЯ ЗАТУЙ ЧЕ МНОГО ХОРА СЕ САМОЗАПАЛИХА ОТ ОТЧАЯНИЕ И БЕДНОСТ ПРИ НЕГОВОТО МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ АМИН

 2. Васил Отговор

  09.05.2021 в 18:57

  През годините си във властта, Винету е натрупал тоолкова грехове, че за да ги изплати, трябва да се прероди ИЛЯДО пъти!

 3. Колев Отговор

  09.05.2021 в 19:44

  Какво да коментираме, толкова отвратителен тип, с толкова ниска обща, политическа и езикова култура, с бандитска закваса и с невероятен нарцицизъм, България не е имала. И не е виновен този сикаджия, не е виновна и неговата фалшива набожност, както и манията му да лъже. Виновен е само и единствено народът, със своето безхаберие, с мерака си да краде и да си присвоява чужди блага. Виновна е и цялата интелигенция, която няма как да не го е оценила, но е мълчала робски и покорно.

 4. Колев Отговор

  09.05.2021 в 20:18

  Единственото нещо, без да се нахвърляме със злоба, макар и много заслужена,е този човек да бъде изправен на съд , да се извадят на бял свят всичките му престъпления. Трябва да има съд и за нашето робско търпением,за нашата журналистика,и съдебни власти, които бяха съучастници в този прокобен танц с простащината и продажността. Трябва да започне един очистителен процес за оздравяване на обществото и националния ни дом. Да се сложи краай на концесиите, на чуждия банков сектор, на чуждите търговски вериги, на всичко което ни загробва. Нямало пари за образование, за здраве, за пенсии. НЯМАШЕ УМ И ЖЕЛАНИЕ.

 5. Гост Отговор

  13.05.2021 в 22:30

  Мястото на този е в болницата към затвора в Ловеч. Вече няма да се появява на тв екрана и да дразни хората. Но трябва да се ликвидира гейберастията, която е пуснала дълбоки корени в обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *