Велизар Енчев: Колко Сребърника взеха Йончева и Христов за да Предадат Нинова и БСП?!

4

КОЛКО СА СРЕБЪРНИЦИТЕ ЗА ТОВА БИБЛЕЙСКО ПРЕДАТЕЛСТВО? Вчера евродепутатът от БСП Иво Христов даде пространно радио-интервю, преливащо от лъжи и целенасочени внушения, преследващи прекалено видима цел – Корнелия Нинова! Всъщност не би трябвало да сме изненадани, защото в последния месец той и Елена Йончева водят открита, безпринципна и много мръсна война срещу лидера на БСП. И я водят съвсем целенасочено и съзнателно точно в разгара на предизборната кампания! Атакуват Нинова с пълното съзнание, че тази война подкопава доверието в партията, която ги изпрати в Европарламента.

Какви са фактите? На 5 февруари, без да представи никакви доказателства, Йончева заяви пред БТВ нещо чудовищно: „Нинова не подкрепя президента Радев за нов мандат, защото има договорка с Бойко Борисов“… Но веднага след това Йончева уточни: „…това са мои предположения, основани на факти“. Но Йончева не изнесе нито един факт! Защото такива факти нито е имало, нито ги има, нито ще ги има.

Защо Йончева така смело изрече лъжата за колаборация между БСП и ГЕРБ, но страхливо затаи фактите? Трябва да си сляп, за да не виждаш, че Йончева е минала на другия бряг и с пламенната си реторика срещу лидера на БСП, обслужва ГЕРБ. Защо е сменила лагера, с какви мотиви, под чие давление, държат ли я с някакви компромати и има ли зависимости? Само можем да гадаем дали Елена Йончева не е притисната от властта да й сътрудничи покрай делото срещу нея за източването на КТБ. Делото продължава. Поне за мен кукловодите работят в Министерски съвет и в централата на ПЕС в Брюксел. Борисов с години си мечтаеше и се опитваше да вземе главата на непримиримия си враг Нинова. А с оглед на предстоящите военни маневри срещу Русия от наша територия, за същото вече настояват и шефовете му от американското посолство. Които открай време никак не са щастливи от наличието в българската политика на русофилска и анти-глобалистка партия, каквато е БСП. И даже с оглед на предстоящия проект „Три морета“, янките вече я считат за опасна. И плащат на поразия на леви и десни партии, и притискат, и подкупват, и вербуват вътрешни и външни кадри на Столетницата да дискредитират БСП, такава, каквато е под ръководството на Нинова. И шефът на европейските социалисти Станишев мечтае да се върне на бял кон на „Позитано“ и да заеме мястото на непримиримата с политиките на идентичността Нинова.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ

Дописвайки сценария на Йончева, вчера колегата й Иво Христов продължи войната срещу Нинова с нова атака и заби поредния пирон на лъжата право в сърцето не само на лидерката, но и на цялата партия. В радио-интервю, също без да приведе нито един факт, той с лекота изрече това: „Някой подведе г-жа Нинова, че си струва да жертва президента Радев, срещу обещание да управлява с ДПС. Но хората очакват ревизия на системата, част от която е ДПС. И се отдръпнаха от БСП…“. Христов завършва безумното си интервю с изсмукан от пръстите извод, който разсмива: „БСП допусна да е заложник на други партии: В тактически план – на ДПС, а в идеологически – на националистите“… Това последното го каза с явното желание да се хареса на брюкселската джендария.

Ако има капчица морал и санитарна доза достойнство, след тези думи Христов има два изхода: Или незабавно да изнесе фактите за горните потресаващи свои твърдения, или да понесе клеймото на клеветник!

Всъщност на изборите на 4 април хората се отдръпнаха от БСП и заради оклеветяващата кампанията откъм Брюксел, водена от двамата социалистически евродепутати Йончева и Христов, пратени от шефа си Станишев. А истината крещи: БСП беше заложник на ДПС, но не при Нинова, а при Сергей Станишев! Станишев се целуваше с Местан на „Орлов мост“, Станишев издигна Пеевски за шеф на ДАНС, Станишев избяга в Брюксел, след като обслужи ДПС, компрометира БСП и подари властта на ГЕРБ. Йончева и Христов обвиняват Нинова в „национализъм“, защото каза НЕ на Истанбулската конвенция и решително подкрепи общата позиция на 43-то Народно събрание за безкомпромисно водене на преговорите с Република Северна Македония. Апропо, именно Йончева и Христов гласуваха текстове в резолюции на ЕП, обслужващи македонистките претенции към България. Даже пoдкрeпихa рeзoлюция, oпрeдeляща Eврocъюзa кaтo „зoнa нa cвoбoдa зa ЛГБТ“ и зa вcички прoизвoдни видoвe, cкрити в aбрeвиaтурaтa нa джeндър-aктивиcти. И вместо да замълчат или поне да дадат смислено обяснение за водената братоубийствена война, тия новоизпечени глобалисти – Йончева и Христов продължават офанзивата срещу собствената си партия с непонятна стръв. Дали двамата брюкселски сенатори съзнават, че играят ужасната роля на Брут, пронизващ своя Цезар в Сената? Но защо ли задавам наивни въпроси? Измяната, подлостта и коварството са извечни феномени. Отровният им кинжал поразява тежко набелязаните жертви, понякога фатално. Само едно не е ясно: Колко са сребърниците за това библейско предателство? Skandalno.net

Велизар Енчев, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Храни куче да те лае,но накрая една жопка по гърбината и вън от портата!

  2. Не знам защо ВЕ, нарича това за което намеква Ив.Хр. пирони и лъжи. Ами, ако той знае нещо повече от него. Ако има достоверни източници, които на този етап не може да съобщи, а ги казва ката догадки и те за това изглеждат, като „лъжи“. Ами, ами, ами, ако се появят още факти и твърдения в тази насока, Велизар ще се извини ли, или ще каже, че политиката е мръсна работа. Нека в тази сложна (най-сложна за последните 20г.) политическа ситуация, анализаторите да не говорят с категорични изявления и обвинения. Ще поживеем и ще видим!

  3. Не мога да проумея – вие от „Скандално“ веднъж предствяте Иво Христов като безкомпромисен антиглобалист, антинатовец и пр., а веднъж предател, копаещ гроб на Нинова. Същото се отнася и за Елена Йончева. Моля, определете се.

    • Има двама Иво Христовци. Единият беше шеф на президентската канцелария и в момента е евродепутат. Него визира Велизар Енчев. А другият е проф. Иво Христов- депутат от БСП. А относно Елена Йончева, ние коментираме това, което виждаме. Във времето хората се променят, демонстрират различно поведение. Няма как да наречеш някой предател, ако все още не те е предал. Нали така?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *