Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Васил Божков: С помощта на Борисов, Пеевски стана монополист в контрабандата с цигари. А в съдружие с Домусчиев – и на забранени вещества!

По повод вчерашните закани на Кирил Домусчиев, че ще съди Васил Божков, днес хазартният бос отново написа кратък коментар във Фейсбук:

„С помощта на Борисов, Шиши установи монопол в контрабандата с цигари. А заедно с Киро Домусчиев добиха опит и в контрабандата на забранени вещества. Сега Пеевски се е настървил да влезе в контрабандата с антики. Инструментът му Гешев, под контрола на Иван Мирински, разграбва колекцията ми, събирана 30 години. Събирал съм я за България. По разработените си вече контрабандни канали Шиши се опитва да влезе и в търговията с антики. Най-едрият „благотворител“ се опитва да лиши българите и от световното културно наследство, което планирах да изложа в най-модерния частен музей на Балканите. Пеевски се провали при първият си опит за контрабанда – с ритона, но имам информация, че продължава да опитва. Но имам новина за Шиши и слугата му Гешев – всяко от престъпленията им, рано или късно ще получат #възмездие“, гласи посланието на Васил Божков в социалната мрежа. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Васил Божков: С помощта на Борисов, Пеевски стана монополист в контрабандата с цигари. А в съдружие с Домусчиев – и на забранени вещества!

 1. Анонимен Отговор

  26.08.2020 в 22:53

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ ВАСИЛ БОЖКОВ ДЕРЗАЙ НАРОДА Е С ТЕБ

 2. До другарят Председател на Общинския Парламент – Враца
  До Другарят Кмет Калин Каменов на Враца
  ИСКАНЬЕ
  от Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ, ул. Райна Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца
  Драги Другари, налага се да теглим и другаруваме заедно колата на Враца паланка – ОБЩИНА и в тази посока да споделя няколко факти дето трябва да се решат от целокупния парламент на Врачанската община.
  Въ Кралство Швеция имах възможност да гледам едно Американско САЩ Тв – предаване „ 60 минути“, където се обсъждаха проблемите на обществото и си спомням, че водачът на телевизията, който беше така на възраст направи едно особено предаване където започна да обяснява, „ЧЕ ТОЙ НЕ ЖЕЛАЕ НЕГОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДЖОРЖ БУШ МЛАДШИ ДА ПРАВИ ГРЕШКИ В ИЗГОВОРЪТ НА НЯКОЛКО ДУМИ, КАТО ОБЯСНЯВАШЕ ПРЕД ЦЕЛОКУПНИЯ САЩ НАРОД, ЗА ДУМИТЕ И ПРОИЗНАСЯНЕТО ИМ, КОЙТО ПРЕЗИДЕНТА ГРЕШИ“ ще пи представя и снимки от това предаване. Възползвам се от начина на представяне и желанието на телевизионния водещ да помогне на „НЕГОВИЯ, НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ“, както каза тогава той… Та излизайки от тези негови думи, Аз съм решил да изляза с тезата „ВРАЧАНСКИТЕ МУЗОВИРЕ, ДА НЕ ГОВОРЯТ ТАЙНО ЗАД ГЪРБА НА КМЕТА КАЛИН КОМЕНОВ, ЧЕ ИМАЛ ТРИ ЧЕТИРИ АПАРТАМЬОНТА В НОВИТЕ ХУБАВИ БЛОКОВИ, А ДА МУ КАЖЕМ ТЕЗИ НЕЩА, ДЕТО СЕ ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МУ И СЕ ПРАВИ ВРАЧАНСКИ МУЗУВИРЪК, ДА СЕ ИЗЯСНИ ОТ ВАС ВРАЧАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ВСИТЕ ДРУГАРИЦИ, И ДА СЕ КАЖЕ ИМА ЛИ ИЛИ НЯМА ДРУГАРЯТ КМЕТ КАЛИН КАМЕНОВ ЛИЧНИ АПАРТАМЬОНТА ИЛИ ЛИ ГИ Е ПРЕХВЪРЛИЛ НА БАЛДЪЗАТА, ШУРАНАЙКАТА, БАДЖАНАКА, КАКТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СЕ ОПРАВДАВАШЕ С ТЪЩАТА, ЧЕ МУ ДАВАЛА ПАРИТЕ И ТОЙ КАТО ДОБЪР КЪЩОВНИК ОБУЧИЛ СЕ НА ИКОНОМИКА ВЪВ ФИВТИЗ СЕ ЗАМОГНАЛ ЗА СЕДМИЯ СИ АПАРТАМЬОНТ С АСАНСЬОР И ХЕЛИКОПТЕРНА ПРЛОЩАДКА ЗА ИЗЛИТАНЕ НА САЩ САМОЛЕТИ …
  Направи ми впечатление, че другарят Кмет Калин Каменов изплака пред мегафон-хаджията който си пее за парите на кмето ПО ПРОТЕСТИТЕ и общинарите под прозореца на балконо кметски, и било лошо, че се плашели децата му, както онази докторица от протеста в Ситняково – СОФИЯНСКО, която наду газта на колата си, за да премаже протестиращите се, който и потрошиха с ръце СТЪКЛАТА на колата, а някой крещеше – ДЕЦА ИМА ВЪТРЕ, А ВЪН ТЯ ГАЗИ ХОРАТА ! Малко мръснишки ми изглежда тази история и сравнения, но да успокоим кмета Калин Каменов с невръстните му дечица и той да си каже колко апартамьонта има, и ако има да освободи държавния, да не му плащаме за хитрините ! Има нуждаещи се за това место и един от тях е Ангел Сириняков. Мир сред человеците !
  Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ – 25 авгъстако – 08- 2020 – Враца

 3. ВСИЧКО НА МАСАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ПРЕД СЪД, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА ВЪРНАТ ОГРАБЕНОТО ОТ ЗАТВОРА–––––– МИЛОСТ НИКО МУ –––––– ОТ ЦАР ДО ПРЕЗИДЕНТ, ВСИЧКО ЩЕ СЕЧЕМ ! ––––––––- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *