Васил Божков в обръщение към Народа: Да се обединим и да Изринем Хунтата от Властта! Бъдете Смели! (С ВИДЕО)

2

Преди минути бизнесменът Васил Божков публикува във фейсбук профила си видео обръщение, в което призовава народа да се обедини, надигне и изрине управляващата мафия ГЕРБ от властта. „Единственият правилен начин е да се обединим. Единственото правилно действие е да се надигнем и да свалим Хунтата. Времето за бездействие свърши. Бъдете смели!“, каза Божков.

Целия текст на обръщението към народа и видеото към него Вижте Тук:

„Аз съм Васил Божков. 30 години правя бизнес в България. Имах железен принцип – никога не се поддавах на рекет и изнудване. 2014 година наруших този принцип.

Поддадох се на изнудване от управляващата хунта. Всички видяхте какво се случи.

Сега съм обявен за престъпник. Престъпник, защото най-накрая казах „НЕ“.

Моята огромна вина е, че не направих това по-рано. Поддадох се, защото исках да запазя бизнеса, граден 30 години, хилядите работни места и да не разрушавам съдбите на хората свързани с работата ми.
С това си действие подпомогнах разрастването на тумора, който унищожава държавата ни.

Хората са тези, които създават благата. Хората са тези, които избират управниците си. Но когато тези управници не изпълняват функциите си, хората са тези, които са длъжни да се вдигнат и да ги сменят.

Държавата – това сме всички ние, а не няколко човека, претендиращи, че са държавата.

Българският бизнес създава работни места, строи магистрали и пълни хазната. Политиците само грабят, защото не могат да създават.

Единственият правилен начин е да направим това, което сме длъжни. Единственият правилен начин е да се обединим. Единственото правилно действие – да се надигнем и да ги сменим. Времето за бездействие свърши. #БъдетеСмели!“

източник

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/dCRpZOGlPWU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ако до сега не е бил престъпник, току що стана, Всички политици …
    За сега целите ни съвпадат.

  2. Това което говори и пише е много хубаво. Но трябва лидери , истински , които да поведат масата. Да бъдат коректни , на които народа повярва. Трудно е това , но не е невъзможно. Време е . В противен случай България просто няма да я има.

Comments are closed.