Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Валери Симеонов подава оставка? Вижте истината за скандала, който тресе България!

ДПС поиска оставката на Валери Симеонов!

Е, още не съвсем официално, а засега в интервюта и подмятания по телевизиите.

Искаме националистите да не са във властта! Това не е европейска практика и е недопосумо. Така и е в Германия, и в Холандия  и в Австрия.  В Холандия също. Този тип партии са в опозиция и не могат да диктуват политиката на една държава.

Симеонов говори и действа с езика  на омразата,  заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев по bTV. Затова ние искаме да  подаде оставка, защото създава политическо напрежение, краен е и в изказванията и в действията си.

Официални изявления, в които има думи като  „кучки“, „хлебарки“, „маймуни“ и с тях се наричат и заклеймяват  други етноси в България не  обединяват, а разединятат българския народ. Това слово е слово на разделението, на напрежението и на разрухата“, допълни Цонев. И добави, че ако на част от българските на  ГЕРБ и Бойко Борисов му харесва такъв вид  изцепки и приказки , нека да управлява с тях, но националистите в момента предизвикват много неприятни и мрачни чувства у 500 000 български граждани.

Тези чувства се нагнетяват, стига се до крайности, народът се разделя етнически и българите се настройват един срещу друг.

Цонев се закани, че ДПС ще алармира  всички европейски институции. Не може да говориш така за цели малцинства и да им поставяш обидни квалификации. Над 20% на населението на България е  от други етноси, каза човекът на Доган.

Напразни са надеждите Цоневи, че ще свали Валери. Колкото и да му иска оставката, няма да получи нищо.

При каквито и европейски институции да тича, те докато се задействат, правителството ще си е изкарало мандата, ако изобщо го изкара.

Дори искането за оставката на Симеонов да бъде депозирано официално в парламента, срещу него ще гласуват ГЕРБ, единни, како винаги. И ПФ, разбира се.

И навярно никой не си мисли, че Борисов  толкова много държи на Валери и го смята за незаменим. Напротив. Вождът никога няма да забрави как Симеонов го направи за смях преди по-малко от година и с какви думи го нарече. Отмъщение ще има и то ще е гръмовно.

Но в момента патрЕотът му е необходим. Той като гръмоотвод събира негативизма на българите, с рязкото си и хулиганско на моменти държание успява да измести фокуса от истинския виновник за дереджето българско и за всички неудачи на правителството.

Ще си го кътка, ще го използва като клапан, който изпуска парата на народното недоволство, ще го остави да му върши черната работа пред медиите и в народното събрание, а когато вече стане излишен и започне да вреди на неговия имидж, просто ще го ритне.

Ще го изхвърли с такъв шут, че чак държавата ще разклати, а народът ще си отдъхне.

И Борисов ще остане чист като сълза, герой, който наказва лошите!

Макар че, ако трябва да си ходят лошите, Бащицата  трябва пръв да поведе хорото.

С бяла кърпа и гега с нанизани суджуци и летнички от магистрали на нея!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Валери Симеонов подава оставка? Вижте истината за скандала, който тресе България!

 1. Анонимен Отговор

  18.10.2017 в 20:05

  ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ТОЗИ ЗАСПАЛ НАРОД СА БОКЛУК ДО БОКЛУКА НЯМА КОЙ ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ГИ ИЗХВЪРЛИ ДО ЕДИН УНИЩОЖИХА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА И Я ПРЕВЪРНАХА В НАТОВСКА БАЗА

 2. анна Отговор

  19.10.2017 в 13:46

  Проф. Минеков призовава за обединение на мислещите хора в България

  Проф. Минеков призовава за обединение на мислещите хора в България

  Проф. Минеков призовава за обединение на мислещите хора в България

  on: октомври 19, 2017
   Отпечатване Email

  „Обединение на мислещите, способните, инициативните, разколебаните, мразещите. Единение от личности, граждански организации, партии и милионите отказали се от надежда. Нужен е компромис към онези, които намразихме, нужни са нови лица“, пише в обръщение към българите известният скулптор.

  Ето го и посланието:


  Скъпи приятели, по-скоро скъпи сънародници,

  Мълча си тези дни, а гледам шумно е. Мълчанието е злато. Докарвам някой лев с благодарност към дарилата ме чужбина, хладилникът е в благоденствие, почтен данъкоплатец съм, бих бил щастлив. Би трябвало да съм доволен, би трябвало да съм мълчалив. През ден получавам покани за партийно съпричастие, всеки ден ме даряват с предупреждение, че политиката е гнусно дело.

  Вероятно ще ви изненадам с моето съждение. Вероятно е да бъдете презрени от мен във вашето битово мълчание. Вероятно е вашата съвест да е достигнала самотата от прикритото нещастие на нашето битие. Вероятно се чувствате обречени в нещастието на разума и подтиснатия интелект. Вероятно е интимното признание и дори покаяние пред победилата ви простотия, несправедливост и политическа перверзия. Предполагам вашето отчаяние, вашите съвети към децата, вашето гневно примирение.
  Бих желал да знам, какви са мечтите ви за нашето бъдеще ? Какво очаквате за вашите синове и дъщери предпочели родината ? Добре ли ги възпитахте ? Как насърчихте детето си за да остане до вас ? Каква е ползата днес от морал, възпитание, образованост и почтеност ? Какъв е смисълът да бъдете гражданин в общество на случайно замогнали се партийни скотове носещи наследството на едно престъпно минало ?
  Наследниците на една азиатска диктатура превърнахме в величия, свободата дарихме на демократично създадени свине, хабилитирани огнеборни маркучи, доносници, суджуци, криминални обръчи и бюрокрация от кръвосмучещи кумски паразити.
  Парламент заченат в перверзията на закупени с изборни пари и кайма социопати и продажна, евтина бедност. Администрация вярна на всеки овластен кретен даващ гаранции за прехрана, наследена зависимост при случайното си оцеляване интелект. Нищета, корупция, продажни медии, провинциални падишаси и лендлордове, корумпирано правораздаване и индивиди доведени до неолитна простотия с единствено желание за покрив и битов просперитет. Подритвани полушенгенски европейци с дъх на чесън, цървули и блато…
  Един вярващ свещеник ми казва – „ Синко, небето е близо, дъното няма граници. Небето е за малцина, дъното за безпросветните.“
  Впрочем, как виждате вашето щастие ? Как изглежда вашето бъдеще? Небето или дъното ?
  Роби натъжени от свободата си. Разумът е победен и подчинен от примитива. Глас няма, личност няма, недоволният е неизвестен. Престъпникът превърнахме във феодал. Да, прав е бил Ботев, скотове сме, лежим и хъркаме в тинята на нашето недоволство.
  Не натъжен, не отвратен, отчаян съм.

  Все пак лечение има, вероятно се досещате, желаете го, мечтаете те го. Ще ви предложа име, заглавие мечтаейки за вашето съгласие:
  „ОБЕДИНЕНА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ“
  Обединение на мислещите, способните, инициативните, разколебаните, мразещите. Единение от личности, граждански организации, партии и милионите отказали се от надежда. Нужен е компромис към онези, които намразихме, нужни са нови лица. Забравете различията, срещу вас е съюзила се криминална асоциация, парламент от диктаторски реликти, съюз на доносници и обикновени крадци.
  А павета по площадите достатъчно има – жълти, черни, руси и чепати.
  Хора има.
  Съвест има.
  И омраза.
  Време е. Дъното не може да бъде безкрайно.

  ВМ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *