Валери Симеонов започва масово да ни…лекува! Кой го предложи за здравен министър? Още за гаврите с народа виж тук:

1

Вицепремиерът Валери Симеонов е бил една от номинациите на ГЕРБ  за здравен министър!

Над името му се умувало доста и той получил предложението, обаче отказал. „Вярно е, че имаше предложение да стана министър на здравеопазването. Колегите бяха преценили, че за този пост е нужен човек със здрави нерви, какъвто съм аз, обаче не се съгласих, тъй като имам достатъчно друга работа, призна борецът с шума и бабите по границата.

От ГЕРБ решиха да предложат мястото на нас, коалиционните партньори, обаче ние се отказахме от тази чест и ги оставихме да дадат свое предложение и да излъчат свой човек. Доказали сме, че работим добре заедно и сме достатъчно споени. Ще подкрепим човека,  когото предложи ГЕРБ. Лично за мен е важно новия здравен министър да продължи това, което започна предшественикът му. Да бори корупцията в болниците, защото тя е на всички нива и там много се краде.

Затова е нужна здрава ръка и голяма политическа воля да се разбие схемата, по която се точи касата и държавата, удари се в гърдите Симеонов.

Явно бургаският бос е доста хитър и избяга от капана, който му беше подготвен. Да станеш министър на здравеопазването и едновременно да се казваш Валери Симеонов, е доста опасна игра и сигурна пързалка за политическо сгромолясване.  А на телевизионера отдавна му търсят цаката. Сега му пуснаха кукичката, но шаранът не захапа. Ако беше се хванал, след няколко месеца щеше да е политически труп. Защото да тръгнеш срещу бялата мафия като слон в стъкларски магазин, означава да скочиш от мост в тъмното без бънджи.

Хитрецът Валери се измъкна този път. Той явно съзнава, че министерското кресло е всъщност понижение и може да не е вицепремиер. Длъжност, която толкова му харесва!

Самият факт обаче, че е бил предложен , показва три неща.

Първото е, че здравен министър може да стане всеки. Я да го забършеш от бензиностанция, я да го намериш на каре белот, я да се хванеш на бас за бутилка уиски.

Ама не разбирал от медицина?

Че защо е нужно да разбира?

Важното е да стои в министерството и да не пречи на далаверите!

Второто е, че на ГЕРБ не му пука за здравеопазването. Слагат се всякакви пионки за министри не с цел да оправят системата, а да я дозабатачат. Защото колкото повече намалява населението, толкова по-добре за бюджета и за НОИ!

И третото някой е вдигнал мерника на Симеонов.

А това е единствената добра новина!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ЩОМ ПОСТА СЕ ПРЕДЛАГА И НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ОТ ТОВА СЛЕДВА ЧЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НИКОГА НЯМА ДА Е НАРЕД ЦЯЛ ПАРЛАМЕНТ МИЖИТУРКИ И БЕЗДАРНИЦИ СЕ ДЪРЖАТ ЗА КРЕСЛАТА А НАРОДА ГИНЕ СТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗРИТВАМЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ ЗА НАРОДА А САМО ЗА СЕБЕ СИ И ВЪНШНИ ЧУЖДИ ИЗГОДИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ГЕРБ НАТО ЕС САЩ ВСИЧКИ ТИРАНИ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *