Валери ляга под ножа, ще маха белезите от Николета

Николета сърдитаНиколета Лозанова и Валери Божинов, на които предстои бурен и зрелищен развод, ще трябва да заличават сантименталните татуировките от вътрешната част на ръцете си, където непредвидливо се изографисаха.
Двамата са си нарисували инициалите от имената на другия в знак на вечна любов, която съвсем не се оказа вечна. Двойката си направи татусите малко след като Николета роди и двамата сключиха граждански брак,  обаче вероятно всеки сега ще опита да ги заличи, след като сложат фаталния подпис под документите  по разтрогването на брака.

Идеята се пръкнала  първо в главата на Николета, те не искала повече да има нищо общо с мъжа, който я изостави и сега проучва как да премахне първите букви от двете имена на почти екссъпруга си от китката си.

Валери също не иска нищо по тялото му да му напомня за невярната му жена и обмислял да си нарисува нещо отгоре върху инициалите й. Той е готов да се подложи дори на процедура по пълно изличаване на буквите или да сложи там някаква друга татуировка.  Какво в крайна сметка ще направи всеки един, за се отърве напълно от спомена за другия, предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *