Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бясна Глутница Соросоиди СДАВИ ДО КРЪВ Леденото Хоро на Йордановден! Ето Защо:

Хорото на Йордановден отново доведе до истерия соросоидните медии и платените неолиберални тролове в социалните мрежи. Родната (псевдо)либерална интелигенция изля гигабайти бой по мъжете в носии… и срещна подобаващ отпор от народа, който масово е на противоположно на тяхното мнение. И двете страни малко се интересуват от самия празник, важното е да има юмруци по врага. Ако си служим с възприятията на всяка от агитките за срещуположната, може да окачествим битката като „масовия прост български народ“ срещу „соросоидни неолиберални псевдо-интелектуалци“.

Защо представителите на тези две групи държат да се разгромят по всеки един повод, е интересна тема. Те хронично не се понасят. И защо родната (псевдо)либерална интелигенция на издръжката на Сорос толкова много мрази хорото на Йордановден? Нима основната ценност на либерализма не е толерантност към различното мислене и поведение? Нима не реагира със същите ярост и забрани, характерни за хуления от нея комунизъм? 

Друго хоро – това пред Народния театър, бе забранено не с директна заповед, а с жалби, доноси и пи-ар кампания преди нея. Тази менталност се различава от комунизма единствено по формата си, същата е по съдържание.

Но нека помислим защо все пак (псевдо)либералната интелигенция ненавижда хорото на Йордановден.

Може би мотивите ѝ са естетически? Подпийнали мъже определено са лоша гледка, а и батките често се бият в надпреварата за хвърления кръст. Ако водещи са тези мотиви обаче, интелигенцията трябва да не харесва и гей парадите. Нима полуголи мъже с жартиери и пера са красива гледка?

Нима по гей парадите не се употребяват леки и по-тежки „стимуланти“, подобни на алкохола? 

Да, но тя не клейми гей парадите, напротив – кланя им се, така както еснафът се кръсти пред иконата, за да не му замине имането.

А може би мотивите са религиозни? Тоест: (псевдо)либералите не харесват религиите, а Йордановден е религиозен празник – значи трябва да го громят. Или пък са против светския кич, в който се опорочава събитието? Наистина, хорото е светско изобретение, не църковно. Само че с изключителна жар същата (псевдо)интелигенция брани Хелоуин, не по-различен религиозно-светски маскарад. Ако не го празнува директно, тачи го стратегически:

„Оставете хората да си честват Хелоуин, щом ги радва. Лошо ли е да се радват?“. Но няма да чуете: „Оставате тия, които играят ледено хора, да го играят, щом ги радва“. 

Мъжете в носии за нея са „диваци“ „варвари“, гнуси се.

Може би наистина (псевдо)интелигенцията ни е много възвишена, „хай левъл“. Може би просто не харесва простаци да крещят „Убряяя“, „Ей-ей-ей-ей…“, „А, наздраве!“. Но нали не си въобразява, че да виеш с пълно гърло „Сикееен, сикен дистроййййй“ е различно? „Металика“, просто пример.

Съвременният либерализъм е идеен двигател на глобализацията. Затова вероятно родното „псевдо“ вижда в хорото пагубен израз на българския национализъм? Не, тук има един много тънък момент. „Псевдото“ не е против национализма, то громи точно определен вид български национализъм. Да сте чули нещо лошо от него за Съединението? Не, и не бива. Поощрява този празник – браво! Но да сте чули лошо за 3 март? Пак не бива, но сте чули – за 3 март то излива повече омраза, отколкото към Хитлер. То мрази и партизаните. Обаче въздига горяните. „Горяните първи в Източна Европа, много преди Пражка пролет и полската „Солидарност“…“, пише на плакатите ѝ. Мрази соца, обаче идеализира „развитата ни индустрия“ преди него. Вее Стамболов. 

„Псевдото“ не громи българския национализъм, а се дразни от определен негов вид. Точно както татуираните младежи търси опора в миналото, само че друга.

Каква? Имайте малко търпение.

Преди това принципно трябва да се изрече, че ако има либерали в тази държава, те трябва да се отнасят търпимо към хорото на Йордановден. Някакви мъже се организират веднъж в годината, на никого не пречат, насила никого не карат, не замърсяват околната среда, носят си отговорност ще се разболеят ли… Тъй както уважава мюсюлмански, будистки и всякакви атеистични порядки по света, либерализмът следва да ги уважи и тях. Нали толерантност към различните изповядва? Дори трябва да сподели с батките „общите празници и обичаи“, както пише в един либерален учебник за турското владичество. Но тя воюва с хорото, това е един от многото примери, поради които е „псевдо“.

А сега към същността. Българската (псевдо) либерална интелигенция не громи какви да е празници, символи или дати, а само такива, които свързват България с Русия. Почита други, които произлизат от англосасконския свят, който е враг на Русия. Звучи невероятно, но само за хора, които не се взират в детайлите. Колко да е невероятно?: 

Да живее 6 септември, който се случва въпреки Русия – Долу 3 март, който е заради нея; Да на паметник на Рейгън – Не на руско знаме на Шипка: Да на папата – Не на патриарха; Да на Хелоуин – Не на православните празници; Турското робство не е робство – Комунизмът е робство; Пашите са рязали глави, но такова е било времето – Червената армия е окупаторска, времето няма значение; Сталин е сатрап като Хитлер – Чърчил не е; За бомбата над Хирошима Труман е имал уважителни причини – За мора в Украйна Сталин е нямал; Много е лошо Путин да бие хората по митинги – 40 изпепелени тела в Одеса сме ги забравили обаче; Не сме славяни, нямаме родство с руснаците – На 24 май сме славяни, език сме дали на „простите мужици“. Език, който в крайна сметка същата интелигенция поангличанва.

Ами Коледа? Всякакви елхи може да има из центъра на София, само не и руска.

България има преобладаващо положителна обща история с Русия, изповядват общо източно православие, сходен език. Това са основните пунктове на близост между двете държави. (Псевдо)интелигенцията неистово се бори срещу тях. Хорото на Йордановден, появило се въпреки менторството ѝ, е в културното пространство на тази близост. И затова е войната срещу него. То наистина е светска измислица, но подсили православния празник. Освен това то няма препратки към Рейгън, Чърчил и Стамболов, а директно към времената преди Освобождението, донесено от Русия. Макар и бутафорни, религиозността и препратките са раждане на народностен мит. Те са съзнание за повече православие и сюжети от подтисничеството, завършило със „Здраствуйте братушки“. Подобни неща (псевдо)интелигенцита няма как да прости. Особено възникнали днес. Тя е тежко ранена.

За нея българинът трябва да бъде по-малко православен, защото православието е проект за въздигане на Кремъл. Турско робство не бива да е имало, защото от него ни е освободила Русия. Хелоуини, пълнени пуйки и гей паради може, защото са продукт на англосаксонския свят.

Именно затова е яростта към хорото. Естетики, хуманности и либерализми не играят. Хорото е избуяване на онова, което (псевдо)интелигенцията иска да изтръгне, но се случва напук на нея. Бори се с миналото, а получава юмрук от настоящето. Антирусизмът е онова, което неистово търси в историята.

Тя не се опитва да привнесе англосаксонския свят чрез Дикенс, Байрон, Твен, Гершуин… Защото в света на голямото би открила много общо с Толстой, Достоевски, Стравински…

Взира се в хорА, ръченици, потури – в дребното, където може да има разделение. Тази чалга е още една причина, поради която е „псевдо“.

Но защо тази интелигенция е толкова антируска? Команди ли й дава някой, че да постъпва така? Да! А командите раздават онези, които й плащат. И така си я отглеждат и възпитават вече 30 години. 

Донорите на българската псевдо-интелигенция водят чрез нея тук борба за културно влияние. Малко след краха на социализма България пое курс към НАТО и ЕС, но народът с част от политическия елит останаха изключително русофилски. А това е неприятно за новите ни англосаксонски другари. Културното проникване чрез приобщаване на интелигенция е стар метод на социално инженерство. 

То трябва да подмени историята на България там, където е в близост с Русия. Да направи българите по-малко религиозни, защото имат обща религия с Русия. В огромната си част американски финансирания, партньорства и грантове в областта на науката, изкуството и медиите са насочени към тази промяна, маскирани зад демократични, хуманни и естетически задокеански „правилни“ ценности. Днес се берат плодовете. За езика няма нужда да се полагат усилия, той така или иначе се променя.

Каквито и мантри да се леят официално, светът винаги е бил сблъсък на пресичащи се държавни интереси. Американци, руснаци, германци, англичани, иранци и т.н. се борят за своя. 

И воюват кой както може – тръби, ракети, пари, институции, културно проникване… Дори България си има свой интерес в Македония и опитва, успешно или не, да ограничи сръбските и гръцки влияния. 

На тази шахматна дъска англосаксонският интерес е по-малко русофилство сред българите, чийто институции поне формално вече са негов придатък. По-малкото русофилство може да се постигне само след изтръгване на традиции и корени, защото те, за добро или лошо, здраво са вплетени с Русия. В представите леденото хоро е корен и традиция, затова трябва да го няма. (Псевдо)интелигенцията – копой, го изпусна.

Русия също има своите интереси у нас. И също е водена от своя държавен интерес. Но не инвестира в българската интелигенция, така че същата да прокарва нейните интереси сред народа, както това правят у нас американците с техните НПО-фондации и други безбройни институти за влияние. Разликата е в това, че българския народ обича Русия безвъзмездно, а верни на САЩ са само онези родни мекерета, на които Вашингтон плаща за това с грантове. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Бясна Глутница Соросоиди СДАВИ ДО КРЪВ Леденото Хоро на Йордановден! Ето Защо:

 1. Иван Отговор

  08.01.2020 в 0:05

  Религията е Глобализъм, а третополовата измет са неговите йезуити, а Алчност е името на техния ЕВРЕЙСКИ бог. До сега само пророците имаха еврейски корени, сега излезе лицето му – Сорос. Вижте го добре, така изглежда, с кривите треперещи пръсти, с липсващото сърце и воднистите старчески очи и дълбоките торбички под тях. Какъв трябва да си, за да се кланяш на подобен изрод? Като него – ЗОМБИ!!!

 2. Миро Тодоров Отговор

  08.01.2020 в 13:51

  Не мога да повярвам, че може да има интелигентни българи, родолюбци и патриоти (поне така се квалифицират те самите), които да се изказват негативно или противно на осъществяването на това традиционно мъжко хоро. Това е концентрация на обществена енергия с огромен заряд – емоционален, психически и физически. Ако бледите англосаксонци или техните нежни поддръжници се притесняват за това, че студените води могат да увредят тестисите и патките на българските мъже и да намалят половата им активност и оплодителните им способности, да не се кахарят – това на се е случило през годините и сега няма да се случи. А на критикарите, ако не им стиска да го направят (да влезнат в ледените води, за да не си увредят топките, да не го правят, въпреки, че за тях е все едно – те и без това не им трябват. Трябва само да замълчат и да не си навират гагите, където не им е работа, че може да има и пляяяс…..!

  • Анонимен Отговор

   08.01.2020 в 15:15

   Англичаните забраниха Сорос в държавата си,защото бяха измамени и завлечени с много пари от него,мисля че и в щатите е забранен,а и в други държави.

 3. Въпреки пламъка, статията е ненужно щадяща „реномето“ и „престижа“ на неразумните юроди, посегнали за пореден път срещу българското и българите. Липсва поименен списък на гействащите и лесбийстващи субекти, за които всичко, свързано с фолклора и традициите /дори с наченките на нещо ново/,е мухлясало, неестетично, галфонско и … отдалечаващо ни от „европейските ценности“. За тези извратеняци нищо не означава божествената същност на хората и танците ни, те не се взират, те не усещат кодираните в тях космичски послания и вселенски измерения. Те гнусливо бърчат нос и истински ненавиждат българското племе, несъгласно с техните нравоучения. Изриват се от злоба, че не приемаме да заместим нашето с кан-кан, полки и мазурки, не щем да сме „лорд ъф да денс“ и да „танцуваме“ под звуците на банджо и цигулка. Че не наблягаме на мартини, шампанско и шартрьоз… И т.н.Измежду тези апостоли на соросоидната платена вяра най-много ме впечатлява естетстващият философ или философстващ естет – както искате, проф. Ив. Дичев.Който с отблъскваща отровна ненавист презира и отрича обичаите и нравите ни, българската история – с изключение разбира се на периода на турското робство. Този професор, чийто баща е автор на роман за Левски /“За свободата“/, на „Пътят към София“, филмиран от – о, ужас – съветски режисьор. Не знам какво му плащат, колко и откъде, но явно е много повече от скромните средства, необходими – както казваш Иван Славков, за една добра пура и чаша уиски.

 4. питам Отговор

  15.01.2020 в 22:42

  Защо всяка дума в заглавието е с главна буква – соросоидни моди, а пишете против сороса?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *