Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Българската диагноза: Управляващите – единни, Народът – Не. ЕТО КАК НИ УНИЩОЖАВА ХУНТАТА ГЕРБ! ВИДЕО:

В периода на 30-годишното разграбване и унищожение на държава и нация, наричан само от малцина заблудени маргинали „демокрация”, болшинството българи пострадаха – един загуби дом, друг пари, трети – близък човек, заради разбитото здравеопазване, четвърти – кауза, а пети дори – смисъла на живота си!… Настъпи истински погром на системата над хуманизма. Погром, при който всеки удар бе насочен индивидуално и оставаше като негатив за отделния човек. Защото нищо от частните трагедии, не се отразяваше в обществото като проблем на самото общество. Да, благодарение на медиите, тук -там се запалваше по някой скандал – убили баба за 5 лева, изгонили многодетна самотна майка на улицата посред зима… Но тия скандали скоропостижно угасваха само ден -два след разпалването им. Защото неолибералния капитализъм се страхува да покаже истинските последствия от системата си – милиони страдащи.

Спомняте ли си как навремето един човек спечели дело срещу „Топлофикация”?! Защо тази победа на малкия човек не стана основание всички пострадали от монополиста граждани да се възползват от частното дело?! Защото просто в България не става така. Законовата вратичка бе тихомълком и бързо затворена, за да може криминалното ограбване на народа да продължи безпрепятствено.

В корумпираната държава на ГЕРБ ако те връхлети проблем и за да го решиш, почнеш да чукаш по вратите на институциите, ще установиш, че навсякъде сякаш са си „плюли” в устата като продавачите на пазара – никой не сваля „цената”. Бездушно ти затръшват вратата под носа с някакво типово писъмце и те пращат за зелен хайвер, а ти върви да чукаш камъни! И преглъщаш пораженията и загубите си като самотен воин. Защото ти става ясно, че в Държавата на мафията ГЕРБ  е напълно безсмислено да водиш дела – както срещу частни лица, така и срещу държавата… колкото и справедлива и значима да е каузата ти.

Затова ГЕРБ си направиха ЗОДОВ – една подла и фашистка комисия, създадена от Борисов и шайката му като преграда срещу истината и справедливостта. ЗОДОВ е замислена и реализирана единствено и само с цел да препречи пътя на българския гражданин към Международния съд в Страсбург… макар че и там е една заблуда от „европейски” тип…

Срещу българския народ работи огромна местна еничарска армия – от назначената от САЩ колониална администрация – ГЕРБ, през съда и прокуратурата, до обслужващите властта медии.

ВИЖТЕ ДОБРЕ ТАЗИ ЖЕНА, ЗАЩОТО СЛЕДВА НЕЙНАТА ИСТОРИЯ: Инж. Милка Караджова насред руините на овъгления си и незаконно съборен от община Габрово дом

Инж. Милка Караджова насред руините на овъгления си и незаконно съборен от община Габрово дом.

Елитът предаде народа си и на обикновения българин му останаха само социалните мрежи, като фейсбук – който също става все по- контролиран от неолибералното статукво и все по-малко социален. Но именно там сподели проблемът си инж. Милка Караджова, която от 7 години търпи безчинствата на гербаджийската общинска хунта в Габрово и пази дома си като горяща свещица от ледения вятър. Къщата на Милка е строена от родителите й през миналия век. Какво ли не я е сполетяло за последните 7 г. тази жена?! Два палежа, събаряне на етаж, а наскоро общината събаря и временния покрив на имота от найлони и мрежа. Днес инж. Караджова живее под открито небе и води люта, героична битка с ГЕРБ и подопечната й олигархия, която си е харесала мястото на Караджова и прави всичко възможно да срути законната й къща. ВИЖ ВИДЕОТО:

Само като види човек снимките и видеозаписите, и му става ясно какъв е проблемът: Местен гербаджийски строител и олигарх вдигнал наскоро само на 50 см. от наследствената й къща жилищен блок. Нещо, което е напълно незаконно. И сега е впрегнал цялата администрация, съда и прокуратурата в Габрово да съборят законната наследствена къща на Караджова, за да прикрият следите от нарушението му. Защото неговият строеж (блок) е напълно незаконен.

Разрушената от Община Габрово къща на инж. Милка Тодорова, дни преди да бъде и подпалена за първи път… а сетне и още веднъж…

Освен това, със събарянето ще удовлетворят желанието на олигарха на властта, да облагороди района с фонтанчета и градинки, та белким по-бързо разпродаде апартаментите. Човекът е толкова влиятелен, че Общинската власт в Габрово бърза да удовлетвори престъпните му желания с цената на всичко. Действа бързо, брутално и безчовечно по фашистки. Вижте снимките на Караджова, и ги съпоставете със „схемата” на общинската служба. Тогава всичко ще ви стане ясно.

ТОВА ВИДЕО Е ЗАСНЕТО ОТ ПОТЪРПЕВШАТА ИНЖ. МИЛКА КАРАДЖОВА И НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ! ЕТО КАК ДЕЙСТВА ХУНТАТА ГЕРБ!

Но, да се върнем от частното към общото. Защото проблемът не е само на Караджова, и не е само в Габрово. Така неолибералната власт на ГЕРБ действа в цяла България. Унищожава българите един по един – поваля честните и почтени хора на земята и ги рита с нацисткия си ботуш мръсно и злобно… защото не сме единни срещу тази кафява чума, благовидно зовяща се „евроатлантизъм“! Управляващите я центрове в Брюксел и Вашингтон добре познават манталитета ни, и се възползват от него. Затова така лесно ни повалят и побеждават – правят го поединично! Не че изпълнителните им тукашни слуги не са също българи, т.е. неспособни на съпричастност с ближния. Но тях ги обединява и солидаризира грантовата изгода. И това тяхно фалшиво герберско „единство” е проникнало навсякъде, отровило е институциите до степен, че вече нямаме държава, а отделният гражданин е безсилен да се защити. Skandalno.net

И В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ПУБЛИКУВАМЕ СХЕМАТА НА „ДРИЙМ ТИЙМЪТ“ В ОБЩИНА – ГАБРОВО! Пояснение: Момчил Дончев е брат на Томислав Дончев (бивш кмет на Габрово и вицепремиер). Тази шуробаджанашка хунта пали и събаря къщи… унищожава съдби, водена от безпределната си алчност и цинизъм.


Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Българската диагноза: Управляващите – единни, Народът – Не. ЕТО КАК НИ УНИЩОЖАВА ХУНТАТА ГЕРБ! ВИДЕО:

 1. Анонименп Отговор

  22.09.2019 в 22:45

  В МАФИЯ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИМА И ЖЕРТВИ САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ВРЪЗУМЯТ ТЕ СА И СТРАХЛИВИ

 2. ЛаРа Отговор

  23.09.2019 в 14:25

  ГЕРБАДЖИЯ = АЛЧЕН, КОРУМПИРАН, БЕЗКРУПОЛЕН, БЕЗСЪВЕСТЕН, БЕЗЧОВЕЧЕН, МАФИОТ !!! ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ??? НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ ! ДА СЛОЖИМ КРАЯ НА ГЕРБАДЖИЙСКАТА МАФИЯ !!!

 3. фафи Отговор

  26.09.2019 в 16:52

  Ами от кога казвам че теребе КАЛАШНИКОВ да играе??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *