БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ГЕРБ! 86 % ОТ БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ БОЙКО БОРИСОВ!, съобщиха Социологически Агенции! Народния Гняв – Клокочещ Вулкан, който Скоро ще Изригне! Виж Тук:

24

Протести февруари 2013Кабинетът „Борисов 1“ беше свален от спонтанни масови протести на българските граждани през февруари 2013 г. Това беше народна революция,  и ако Борисов-2 не се оттегли от властта, със сигурност ще дочака нов Ден на Гнева, който ще е по-страшен и от Апокалипсиса!

Хронологията разкрива, че Борисов и ГЕРБ дойдоха на власт на вълната на народното недоволство от неадекватната политика на тройната коалиция – НДСВ, БСП и ДПС. И гражданите, и бизнеса  искаха възстановяване на промишлеността и селското стопанство, възстановяване на  икономическите, политически и културни връзки с Русия и излаз на огромния руски пазар.

Искаха ново начало!

Вместо това, българите дочакаха жесток клиентелистки грабеж на останалото все още народно богатство и нов, още по-голям разгром на българската икономика, който я хвърли в нокаут. Дочакаха и един омагьосан кръг от заплетени и още по-безсмислени думи и фрази, произнасяни с повод и без повод от Борисов, всяка от които отричаше предходната. За „фразите“ на  сивя кардинал Цветанов пък изобщо няма да споменаваме, защото само Цветанов разбира какви ги плещи Цветанов.

Борисов и ЦветановОще тогава стана ясно, че не сме избрали нужните  хора, които да спасят страната, но прословутата българска толерантност  ни нашепваше, че ако дуото Борисов – Цветанов не може да говори, понеже единият е бодигард, а другият физкултурник, то поне професиите им може да  са ги научили да действат.

И уви, те двамата действаха, но в ущърб на нашите национални интереси и против желанията на суверена на властта – българския народ.

Примери в това отношение – колкото искате:

Борисов, в началото на първия си мандат говореше колко жизнено необходими са ни Южен поток и АЕЦ „Белене“. Само след  няколко месеца, получил заповед от Вашингтонските господари, ръководителят на партията и държавата, се изтъпани на подготвяната за АЕЦ „Белене“  площадка, само че малко встрани от нея, където не се виждаха подготвителните строежи, а само кал… и започна гръмогласно да ни убеждава, че Белене е един гьол, в който са потънали много милиарди, а Южен поток ще е пари, хвърлени на вятъра, които  няма да се върнат никога. Нищо, че руската страна предложи да построи и двата огромни енергийни проекта изцяло за своя сметка, а ние да се издължаваме постепенно, когато започнем да печелим от евтините ток и газ.

Това поведение на премиера беше национално предателство, заради което Борисов още тогава трябваше да подаде оставка.

По простата причина, че вместо ние да бъдем енергиен разпределителен център за цяла Европа, да построим атомна електростанция и да печелим милиарди само от това, сега Турция ще бъде център, Турция и Румъния ще строят атомни централи, а ние ще купуваме скъп ток и газ от тях. Без да споменаваме, че националната ни сигурност щеше да бъде гарантирана, понеже  Русия щеше да бъде пряко заинтересована да запази своите инвестиции у нас.

Турски потокНо да дадем на Турция да печели, а ние да губим, защото Борисов  е голям приятел на Ердоган, не беше достатъчно за българския владетел.

Трябваше да се затворят блоковете на основно ремонтираната АЕЦ „Козлодуй“, чиято безопасност, по оценки на специалисти, няма равна в цяла Европа и света. Цената на тока, естествено хвръкна нагоре!

Трябваше, като за капак, да се развъдят  някакви „възобновяеми енергийни източници“, които приличаха по-скоро на Дон Кихотовски вятърни мелници. Трябваше да цъфнат по българските земеделски земи разните фотоволтаици, в които по признанието на бившата приятелка на Борисов, Цветелина Бориславова, тя щяла да инвестира своя дял от СИ Банк.

И как няма да инвестира като за всички тези ВЕИ-та  бяха отделени огромни средства от държавния бюджет,  и тока, произвеждан от тях, е изкупуван от държавата задължително и на невероятно космически високи цени. Затова цената на ел. енергията за бита и бизнеса непрекъснато скачаше с невиждани за която и да е държава, темпове. В това време, обикновените българи мизерстват и се чудят как да платят поне тока, защото за другите данъци пари не остават. Но управляващите антибългари  живеещи в друг свят – на охолство и разврат, пращаха на бедните и разорени  хора,  нови Хищници:  Частни фирми, наречени съдии-изпълнители, които в тандем с мутренски групировки, побързаха да смъкнат и кожата от гърба им.

А редом с тях ВЕИ – котараците се облизваха доволно и щастливо.

Следващото Борисово антибългарско решение бе назначаването на Росен Плевнелиев за президент. Казвам „назначаване“, защото всички видяхме как на последните президентски избори депутати от ГЕРБ влизаха и излизаха от залата на ЦИК, където се обработваха резултатите, как мъкнеха чували с бюлетини и т.н.

И професор Людмил Георгиев, преподавател в Софийския университет по социална, етническа и политическа психология, от години обяснява, че ГЕРБ не е партия, а машина за фалшифициране на избори. Но няма кой да го чуе!

Да споменаваме ли за многобройните калинки, които премиерът назначаваше, без да имат никаква компетентност, но трябваше да притежават едно важно качество – безпрекословно послушание. Такива като Румяна Желева, която се провали в Европейската комисия, а Борисов я направи външен министър,  Дянков, малката пица,  докарал  икономиката до колапс…, та чак до днешните калинки Кунева, Митов , Бъчварова, Ненчев, Лукарски, нито един от които няма знания и опит да изпълнява възложената му правителствена функция.

Но калинките са по-малкото зло.

Огромният ущърб на България бе нанесен в началото на втория мандат на кабинета Борисов с изтеглянето на 30 милиарда заем.

Заем 30 милиардаПонеже страната няма икономика, или трябва да се разтури цялата бюджетна сфера – образование, здравеопазване, силови министерства, парламент и правителство, или да се вземат заеми. Които ще заробят още повече държавата. И ще ги плащаме всички.

Последва замяната на блестящия дипломат Ирина Бокова, чиято кандидатура правителството на ГЕРБ първо подкрепи, а после Борисов се отметна от нея, предлагайки неизбираемата Кристалина Георгиева, само защото така са му наредили от Вашингтон и Брюксел.

Оказваме се в ситуация, в която българските граждани от години искат оставката на втория кабинет Борисов.  Интернет форуми, сайтове и улични протести се задъхват от гнева на България, която иска Борисов и ГЕРБ вън от властта.  Дори търпението на западните властелини преля, и едно от най-авторитетните списания в света – американското „Форбс“ нарече Борисов „дълбоко посредствен и тъпоумен интригант, който трябва веднага да подаде оставка!

А социологическо проучване от края на миналата седмица посочи, че 86 % от българите не одобряват своя премиер! Същото казва и социалната мрежа, в която всяка новина, критикуваща еправлението на ГЕРБ и Борисов се споделя, харесва, коментира и подкрепя от стотици хиляди българи всеки ден. А публикациите в подкрепа на управлението не събират и 5 лайк-а. Дотук с демагогията и фалшифицирането на социологическите агенции как видите ли Борисов бил най-харесвания от българите политик! Оставка!

Само че оставките по нашите балкански ширини не се дават, а се вземат. От народа! И българите, също като гърците,  пак ще трябва да излязат на улицата, за да се изпълни искането на „Гласът народен, понеже е глас Божий“! Иначе ще ни залее мигрантската вълна, която Борисов е договорил да влезе и остане в България след президентските избори. Skandalno.net

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

24 КОМЕНТАРИ

 1. Вярно е написано, но народа е наркотизиран и изпаднал в дълбока абстиненция. Те го докараха до това състояние упишлено. Няма кой да чуе.

 2. Очаквайте грандиозна фалшификация на изборите – както ще ги изфалшифицират в САЩ, така и у нас ше се случи тази демонична измама. Не вярвайте на изборните резултати, вярвайте на гласа си, с който ще извикате по площадите „Оставка!“

 3. Хубаво е,че 100% от тези мразещите са толкова глупави ,че или не гласуват или незнаят за какво гласуват и после са,им виновни някакви конспираций.место да хейтите и да мразите осъзнайте се и приемете истината за себеси.някой от вас да е вицдал инттелигентен успешен РЕАЛИЗИРАН човек който да върви и да мрази и да ругае?
  П.с.извинявам се за пунктоация и правипис.

  • Славейко, остави ти пунктоацията и правописа, ами… „конспираций“ не се пише така. Така изписват тази думичка само неграмотните ГЕРБаджийски тролове! Ти трол ли си и за интелигентен ли се имаш? Защото, като те четат хората, едва ли остават с такова впечатление от теб!!! :)

 4. Издържах до „блестящия дипломат Ирина Бокова“. И си мисля: До къде стигнахме – едната ППО – БСП, бивша БКП и другата ППО ГЕРБ (ППО = Първична Партийна Организация – и двете върло комунистически, да се карат коя от тех да управлява (разбирай: Да краде) България. А Народът да го духа…

  • Правете ралика между комунисти и комунистически използвачи. Гербажиите са най-долната прослойка на комунистите, вечните нагаждачи, използвачи или натискали се, но неприети за комунисти. Вижте, Боко, Цвъки, Цецка, Костов, Инджев, Евгени Михайлов, Плевнелиев, Луджев, Стоян Ганев … Общото на тези нагаждачи с комунизма е блюдолизачеството и тогава и сега. Докато обикновените хора – комунисти работеха тези си уреждаха службици, де рабфаг, де секретар на окр. комитет на Комсомола, де преподавател … Дойде „демокрацията“ и същите тия, пак уредили се, ни плашат с комунизма?

  • Хуго, а БСП какви са!?! Гергов, Гущеров, Добрев, Овчаров, Гуцански, Нинова….все червени олигарси станали милионери чрез кражби и чрез безскрупулна експлоатация на пролетариата.

 5. Истината е една! 86% от Българите са ограничени хорица които все някой им е виновен, а всъщност не разбират, че за всичко са си виновни те. Като си тъп и ограничен или си псевдо мутра, или прост работник, няма как да просперираш. А по-голяма част от нормалните избягаха.

  • Да ти еба майката. Какво значи прост работник. А ти си сигурно умна офис курва в панталон. Ти за по умен ли се имаш от отрудения човечец дето цял живот носи на гърба си такива духалитети като теб?

 6. Бойко и Цветанов са за затвор, Гоце също. Г-н Македонски си прави пропагандата, хързулвайки четящия с опорните точки на „Петата колона“ докато плюе по настоящите крадци, удобно пропускайки предходните. Авторът умишлено ви спестява милиардите, които ще плащат децата и внуците ни за сметка реализацията на големия Член на гоце и путя…

 7. Не ви ли е ясно, скъпи хора,че в България няма да се оправим! Една огромна промяна трябва- в собствения ни манталитет. Трябва цялата страна да гласува,че не избира никоя партия! Когато няма избрани партии идва на власт временен кабинет и той може да бъде прекратен когато някои експерти в нашата страна заемат овакантените постове! За да оправят това,което вече прилича на непоправимо!

 8. Някой спомня ли си историята от снимката?!
  Аз ще ви припомния- тя е от началото на 2014 когато ГЕРБ падна от власт.
  А спомняте ли си няколко месеца по късно какво стана?
  Ще ви припомня-българският народ пак ги избра на парлементарните избори !!!!

 9. cqlata vlast e v tqh i garanciq ama garanciq na 100 procenta 6te gledat da fal6ivicirat vota na horata dano ne stane ta nai nakakraq si otide taq smet

 10. Едно е да не харесваш някой, друго е да го мразиш. Омразата е деградивно чувство. Ако наистина 86% от хората са деградивни тежко и на България!

  • Верче, ако някой те изнасили или осакати физически- недей го мрази! Напротив – прости му и пак му дай да те изнасили. Ти си малоумна платена идиотка.

   И не ме мрази за това, че те обидих, щото омразата е деградивно чувство. Хайде, със здраве!

   • Не мога да мразя, още по-вече нещастни хорица, жал ми е за тях!Ни най-малко не се чувствам обидена! Може да ме обиди само значим за мен човек. Желая ви здраве и поне малко любов в сърцето! Злобата наистина разболява хората. Цинизма ме дразни и затова го отминавам и забравям! И още нещо – живота на човек е отражение на мислите му!

 11. Защо обвинявате един истински мъж който три пъти чука цял народ.Някой да се похвали с жена си или тя с него???Някаде по света да има държава да се управлява от пожарникар???Е ХАК ДА НИ Е

  • СЪГЛАСЕН СЪМ С АДАША(СЪИМЕНЯКА)МИ,КОИ СА ТЕЗИ 19% ИЗРОДИ,КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ И СЛЕД ТОВА ТЪРСЯТ ВИНОВНИТЕ?! ВСЕКИ НАРОД Е КУХ ТОЛКОВА,КОЛКОТО СА КУХИ УПРАВНИЦИТЕ МУ!

 12. dobrudja moje da bade otnovo zlatna ako dobrich izhvarli vsichki kadruvali zaedno sas furerkata plevenskata selianka detelina nikolova ti srina razprodade i okrade dobrich izmori i prokudi grajdanite zaedno s mediite i mafiata na dobrich i ciganite

 13. nie balgarskia narod ne iskame poveche da sme upravliavani ot mafiotskata partia gerb izbrana ot ciganite i lajepatriotite nie balgarskia narod izbrahme i izbirame vseki den general radev da jivee general radev iskame prezidentska republika iskame drujba s bratska rusia revolucia da izhvarlim mafiata gerb

 14. НЕЗАМЕНИМ ЛИ Е БОЙКО МАФИОТА Я ДА ПРОВЕРИМ САМО ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО И НЯМА ДА СПРЕМ ДОКАТО НЕ ГО СВАЛИМ ТОЙ УНИЩОЖАВА НАРОДА И РОДИНАТА НИ СЪС ВСЯКО СВОЕ ДЕЙСТВИЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *