Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА, ГЕРБ СДАВА ВЛАСТТА! Икономиката е в Рецесия, в Хазната Няма Пукнат Лев!

Ако някой бе казал предварително, че двете седмици след изборите ще са по-драматични от самия местен вот, едва ли щяхме да му повярваме. Но сега точно това се случва. Дъжд от огън и жупел се стоварва върху българите сега, но той не е следствие от инсценираните разпри между ГЕРБ и “Демократична България”. Това е сценарий за заблуда на електората, за пари и за оцеляването на ГЕРБ във властта.

Ако България беше нормална държава, след тая пародия на избори, която отново изстреля на върха партията на Борисов, площадите на мига трябваше да се изпълнят с бесни и озверели тълпи. И не срещу прокурора Гешев. Камъните и заплахите на протестиращите трябваше да са срещу Борисов. Защото падне ли той, шансът за реформа в правосъдната ни система ще е много по-голям.

Днес се навършват точно 14 дни от балотажите. Ето какво се случи през тези 14 мига на следизборен мор, ако условно разхвърлим злощастните новини ден по ден:

Ден първи: Болничният е окастрен. Няма да се плаща първия ден при болест.

Ден втори: Пенсионната система гръмна, стълбовете й се чупят, пари няма и няма и да има.

Ден трети: Владислав Горанов призова общините да вдигат местните данъци с колкото могат – повече. На четвъртия същият Горанов действа мащабно – подписва таен договор с осемте най-богати държави в ЕС за авиационен еко данък, вследствие на който самолетните билети ще поскъпнат с между 20 и 60 евро. От бедните членки на ЕС е подписала само България.

Следва ден на майстора, тоест на Боил Банов – ВКС постанови, че е профукал на халос 750 000 лв. покрайл Ларгото и сега му иска неустойка.

Шестият и седмият ден са почивни, касите не работят. Но отдел “Личен състав” на мафията ГЕРБ е във вихъра си – Дани Каназирева безсрамно е назначена за областен управител на Пловдив, а на Сотир Цацаров му се търси трудоустрояване в КПКОНПИ.

Понеделник, тоест ден осми: 220 млн. лв. поеха в посока морската акватория и по-точно към частното пристанище на Ахмед Доган.

Вторник – Росен Желязков съобщи, че затъващото БДЖ няма да изплува поне до 2026 г.

В сряда пък колежката му Марияна Николова заяви, че България приема закон, облекчаващ правилата за наемане на работници от трети страни. Тоест, ГЕРБ са решили да ни докарат афганци и малийци да подбиват и без това евтиния трудов пазар у нас.

На 11-ия и 12-ия ден няма разтърстващи новини, всичко е постарому – Иван Гешев стана главен прокурор, а милиони продължават да изтичат на границата към фирма, дезинфекцираща вместо държавната БАБХ.

Утре е ден тринадесети, какво ли предстои? Виж, за 14-ия се знае – следва воден режим в Перник, скъпо наследство от ГЕРБ и отмъщение на властта заради избора на червен кмет.

Обективността изисква да се отчетат и 2 на брой добри намерения – вдигането на минималната пенсия на 250 лв. и новото увеличаване на учителските заплати. Но са трохи на фона на вакханалията.

Дори само случващото се в пенсионната система ако вземем, налице е апокалиптичен скандал, който изисква не просто Борисов да падне, но и да преосмислим целия преход… като го зачеркнем!

Много умувахме около пустия му 10-ти ноември тези дни, нали? Но като всяка година, пак нищо не измислихме, понеже като народ мозъкът ни стига, колкото ГЕРБ да продължават да ни грабят?! Като един истински „бащица на нацията“, Борисов вероятно ще се опита да омекоти удара на лавинообразния икономически крах, който всеки момент ще се стовари сцялата си сила върху главите на хората. И според традицията 90% от обещаното от него с ръка на сърце, няма се случи, а другите 10% свършено той ще си ги закичи като венец на загрижен за нацията син на Тодор Живков. Макар и незаконен.

Следизборната сеч на властта не е изненадваща, местният вот задържаше секирата във въздуха. По-голяма част от предстоящото дране на кожи идва по линия на бюджет 2020. Далновидно Горанов изчака изборите и оповестята си едва сега. Но две неща са интересни – интензитета на икономическия погром и че въпреки този погром, няма кой да поведе хората. Но кой ли пък да ги поведе? Синдикатите ли? Как да стане това, след като лидерите им са се набутали в бордовете на печеливши дружества, покровителствани от държавата? Та тия храненици на Борисов ли да вдигнат ръка срещу него?!

Местните избори просто са били бент, след който ГЕРБ смята да удави и без това нагълталото се вече с вода изоставено българско племе.

Текущият програмен период на ЕС приключва, а за следващия е рано. Пари от там Борисов не чака. Индустрията е в рецесия, икономиката не произвежда. ГЕРБ няма откъде да взима повече пари, освен от гърба на българина – затова е целият погром. А пари му трябват неистово – да захранва с тях обръчите от верни фирми и олигарсите. Че спре ли да им е „полезен“ – пада от власт.

След изборите се случи още нещо знаменателно. Новият американски посланик Херо Мустафа се качи в джипа на Борисов и стана част от рекламния му разгул.

На слизане той така я награби в прегръдките си, че камерите почти запечатаха насилие. “Гушкането” на Борисов е най-коментираната тема вече 5 дни, макар същността на тази проява да беше друга – не той, а Мустафа го гушна. Появата на американската посланичка там бе с едничката цел да покаже, че САЩ продължават да са плътно зад гърба на Борисов. Каквото и да прави той във вътрешен план, е очевидно че във външен, където са интересите на американците, е изпълнителен.

Янките са доволни. Защото само приютен в скута на Мустафа Борисов има сили да забърква поразиите, които виждаме. Истината е, че не от българите, а от САЩ зависят властта на Борисов и ГЕРБ. А ако някой все още вярва, че в държава от НАТО и ЕС, Путин има решавашата дума, значи е умен, красив и също толкова видиотен гражданин на България. Защото тия умни и красиви са такива точно толкова, колкото Бойко Борисов е гражданин за европейско развитие. Сиреч никак.

Чужд аналитичен институт прогнозира наскоро предсрочни избори през 2020 г. Като нищо Борисов ще ги предизвика отново… и пак ще ги спечели. Защото когато дереш кожата на човек, той се разделя не само с нея, но и с разсъдъка, инстинктите и чувствата си. И се превръща просто в едно тяло за употреба. Диктатора на САЩ у нас ще го свали само отприщилото се икономическо торнадо, срив и крах с епицентър Запада! Значи Борисов ще падне съвсем скоро. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА, ГЕРБ СДАВА ВЛАСТТА! Икономиката е в Рецесия, в Хазната Няма Пукнат Лев!

  1. Анонименп Отговор

    17.11.2019 в 3:21

    НАТО ЕС САЩ СОРОС МАФИЯ ГЕРБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  2. Безпартиен Отговор

    17.11.2019 в 17:07

    Мафията не пада лесно, така че не храня никакви надежди. Русия… Русия не е същата, която знаем и на която се уповавахме… На ход са световните процеси, които ще ни отвеят нанякъде към нещо по-добро…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *