България е толкова безлична и безгръбначна, че дори „Ислямска държава“ не я смята за враг!

6

знамена„Ислямска държава” направи разширен списък със страните, които ще атакува в своята „свещена“  война срещу неверниците в света.

Джихадистите пуснаха ново заплашително видео, в което са отбелязани държавите, които ще бъдат атакувани. Разтревожени публикации веднага се появиха в медиите на засегнатите държави, които допълнително се появяват в наказателния списък. Сред тях са Малта и Тайван.

Дали е пропуск на терористите, или ние сме последната дупка на кавала в света, не е ясно, но в разширения списък влизат всичките ви съседни държави и всички от Балканския полуостров, само ние отсъстваме. Пълен шок за света и за съседите е, че  във видеото са показани флаговете на Гърция, Македония, Румъния, Сърбия,  Косово, Словения, Хърватия,  Молдова, Чехия, но нас ни няма.

Толкова ли сме незначителни?! Или е вярна информацията, че под диктовката на САЩ дълго време тайно сме снабдявали ИДИЛ с произведени у нас автомати и други оръжия, с които „децата на джихада“ продължават да сеят смърт не само из Близкия Изток, но и в Европа? Да не говорим за доказаната информация, че цялата пасмина от ИДИЛ пуши български цигари, произведени в „Булгартабак“. Това е въпрос, който би трябвало да се анализира и да се намери точния му отговор, защото така цялата ни страна и националният ни авторитет са заложени на карта и останалите страни гледат на нас със сериозно подозрение.

Ислямска държава

В пропагандния клип се казва,  че „съществува коалиция от демони, в която на първо място се нареждат Иран, Турция и Русия“.  Там са поставени и  САЩ, Великобритания, Франция и Германия. Нас ни няма нито като врагове, нито като приятели. България е едно бяло петно на картата на света.

А може би наистина сме си едно петно без собствена позиция и нищо друго? Нищо че все още не отговаряме на логото на клипа : „Ние се прекланяме само пред Аллах…”

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Не е тайна, че САЩ снабдява ИДИЛ с оръжие, произведено в България и го прави през България. И е логично джихадистите да гледат на нас не като на врагове, а като на партньори! Кво се учудвате пък вие! Ние сме съюзници на Ислямска държава.

  2. Божее…Ето тъпотията на Бъшгария е на лице!Вместо да се радвате вие започнахте вече ,,България е толкова безгръбначна и безлична ,че дори Ислямската държава не я смята за враг!“…Божее и после се чудите!!!Що за глупост?!?!?!?!?!?

    • Абе моме Svetlana Petrova, като не си чела статията, що коментираш. Ти прочете ли вътре, че не ни смятат ислямистите за врагове щото ги снабдяваме с оръжие. То бива безмозъчна тъпотия, ама твойто на нищо не прилича.

    • Петрова, не се шашкай! Ние сме обречени отдавна…имаме си ЛАПАЧИ на постовете и няма начин до 15 години да не ни довършат – започнало е още от 1956 г. и досега не е спирало. Не се панирай! Джихадистите знаят, че с такива управници нямаме бъдеще и ще ни довършат сами, за какво да ни нападат, като ние и армия нямаме нито оправия от тия? Та те гледат Парламентарен контрол, чещат си брадите и възхитено казват: – Абе ние трепем куп свят, с оръжие, но тия там само с едно законче и изтрепаха цяла държава и повечето и народ бе? Тия там са по-добри от нас! … След, което цъкат възхитено вдигнали портретите на нашите политици като на видни пълководци. Цял свят се чуди на нас – как така от един интелигентен народ се превърнахме в умиращ народ и държава? Не е само от ГМО-то да знаеш, и от ядовете е… А тук, ядове много. За какво да ни нападат, ние в мирно време сме към гробищата, ти да ни нападат ли? Че с такива управляващи и общинари, нема оправия бе?

  3. А парите кой ги дава? Нали САЩ ги финансира? Логично е и те да не присъстват в този списък. Да не би ние да сме следващите?

  4. niakoga predi 30 godini imahme edno
    predavane balgarskata nacia nacia tehniceska sled kato mojem da snabdiavame djihadististite sas orajie cigari i narkotici kakvo ni struva da tragnem po patia na botev i levski da organizirame revolucionni komiteti vcialata strana i da svalim pravitelstvoto na borisov 3 naroda i bez tova ne gi e izbiral vsicki znaem ce se samoizbraha gerb unistoji balgaria umori 3 miliona ot nas prokudi inteligenciata ciganizira balgaria ograbi ia a ostanalite ste vkara skoro v groba

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *