България е в нова Национална Катастрофа!

4

След 18 години членство в НАТО България е в нова национална катастрофа.

За 18 години членство в НАТО давахме по една вноска на година – 1 милиард долара, или общо – 18 милиарда. Отделно: 4 американски бази, всяка от които трябваше да ни плаща такса от по 250 милиона на година – пропуснати ползи, равняващи се на 1 милиард годишно. По 18 години – прави още едни 18 милиарда. Два милиарда дадохме за самолетите на бандита от Банкя. Парите отдавна са дадени – самолети няма да има. Два милиарда – откраднати. По заповед на САЩ (НАТО) през 90-те опростихме на Ирак едни дължими 2 милиарда. По заповед на САЩ унищожихме наследените от соц-а – оръжия, техника, военна инфраструктура и боеприпаси за около 60 милиарда. Хиляди самолети, вертолети, танкове, бронемашини, автомобили, складове, казарми…

Или, за 18 години дадохме на НАТО – 100 милиарда!

Остана ни военна техника за около 5-6 милиарда. Какво получихме в замяна – нова Национална Катастрофа.

Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и местни и вносни бандити. Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация. България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.

Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно. Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа. Приватизацията беше разграбване на създаденото от четири-пет поколения българи национално богатство – изразяващо се в милиарди и милиарди левове. Днес България е колония, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.

Досега България излизаше от всички войни с национални катастрофи. Сега влиза в новата голяма война с национална катастрофа. Което означава, че от нея ще излезе без държава. Спадът в икономиката и жизнения ни стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура на населението, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградацията на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали. Днес България е колония.

България е колония, окупирана от глобалната англо-саксонска – ционистка мафия, която ни набута и във войната в Украйна, окупирана от същата мафия, съставена от политически и професионални терористи. Това е замисленият от тях геноцид на православието и славянщинатаНе американци, англичани, французи и ционисти умират в бой, а славянските православни народи се самоунищожават. Точно според предписанията на глобалния план. Сега разбирате ли какво се случва в Българя през последните 33 години и защо?

Авторът: Красимир Иванов Иванджийски – публицист, редактор, журналист, един от доайените на съвременната българска и европейска журналистика и политическа мисъл, познат в Европа и извън нея от пет десетилетия.Красимир Иванджийски е издател и главен редактор на „Строго секретно“ във вестникарска и интернет версия от 1994 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Има ли наказани лица, участвали с решения, за да стигнем предишните национални катастрофи? НЕ! Тъпакът се учи и повтаря едно и също, докато се научи. Отмъщението срещу такива трябва да е толкова жестоко, че всеки да потрепери, когато се сети, а не да умират под бял чаршаф и в дълбоки старини.

  2. И само Иванджийски ли повтаря тия убийствени факти.Костадинов редовно повтаря тези факти в парламента, където обикновено говори пред празна зала, или пред заровените в телефончетата си кратуни. Картината е направо страшна, но народът е АТРОФИРАЛ и посреща всяка нова мизериия с животинско безхаберие. След всички безобразия, натрупани в последните месеци от правителството наредено от Радев, вече очакваме да ни използуват и като територия за военни действия. Един куп наши анализатори бият камбаната на наближаващата трагедия, която ще бъде и край на държавата, но мълчанието е престъпно, и позорно.

    • Г-н Колев, подкрепям ви в това, че отбелязвате, че „правителството“ беше наредено от Радев, с една малка забележка,че това не беше правителство, а шайка мошеници, но всеки път, когато се спомене за тях трябва да се подчертава ролята на Радев в тяхното появяване и окопаване в българската политика и да се казва високо и ясно, че Радев извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

  3. НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НИЕ НАРОДА ОБИЧАМЕ И ВОВЕКИ ЩЕ ОБИЧАМЕ БРАТСКА ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *