Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

България е в нова Национална Катастрофа! Ако не искаме да Изчезнем, трябва да Отсечем Клона, на който Западът ни Беси!

Отново ни спуснаха някакви избори. И отново пълна неадекватност.

Играят си на опции и алтернативи, за да „оправят и те България“… Въпреки че България е в нова национална катастрофа, причинена именно от тях – слугите на колонизатора ни САЩ. Сбирщина от национални предатели и търгаши, които кой знае защо, ние продължаваме да наричаме „български политици“.

Предизборните им обещания и декларирани управленски приоритети нямат нищо общо с реалностите. Те са извън времето и пространството.

България е в нова национална катастрофа. Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Казано накратко – България е американска колония.

На върха на спуснатата ни от Вашитгтон мафиотска управлянска пирамида у нас се докопаха неграмотни простаци и селски бандити – изцяло по плана на колонизатора.

И само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация.

България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.

И  съвсем резонно стигнахме до днешния момент, когато властта и обществото са напълно пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции и всичко е злокачествено болно.

Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа.

Приватизацията беше разграбване на създаденото от четири – пет поколения българи национално богатство- милиарди и милиарди левове.

След 1989 г. се извърши систематично унищожаване на страната, отслабена бе българската държавност, обедня огромна част от българите и днес наблюдаваме стремително задълбочаваща се социална диференциация.

Днес България вече е жалка и напълно разграбена колония, която не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на сумоунищожение. Само стратегическата й територия е все още важна за янките, затова и те си построиха тук 4 военни бази и продължават да ни „ощастливяват“ с присъствието и вмешателството си.

От всички войни досега Българя излизаше с национални катастрофи. Сега влиза в нова голяма война с национална катастрофа. Което означава, че от нея ще излезе без държава.

Спадът в икономиката и жизнения стандарт у нас е само елемент от задаващата се тотална криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията, деградацията и деградацията на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност и патриотизъм, сриваната отвън национална култура, липсата на обединяващи национални идеали. За всичко това се работи в посока да бъде доунищожено. По въпроса работят хиляди регистрирани тук, но спонсорирани отвън неправителствени организации, в които неуморно се трудят десетки хиляди родни национални предатели и агенти.

Негативните процеси достигнаха критична граница, след която стават необратими.

Мащабът на кризата доведе България до най-бедната, зависима и уязвима европейска страна.

Но в общоприетата формулировка „България е в нова национална катастрофа“ има противоречие, защото се оказа, че България всъщност въобще не е преминала през етапа на националното изграждане. Това е много важно, за да се разбере случващото се.

Ще поясним:

Под нация разбираме съвкупност от хора, които доброволно следват определени духовни ценности и произтичащите от тях норми на поведение. Нацията се строи на базата на по-простото национално обединение – народът. Когато народът е в процес на по-висшето национално строителство, той въвлича в своя състав другите разнородни елементи (етнически малцинства) с техните  духовни ценности и норми на поведение, със своя език и култура.

Така, след завършване на преходния период на националното изграждане, главен инструмент на националното строителство стават социалните, културните и национално изграждащи институти – училищата, университетите, театрите, музеите, печатът, книгоиздаването, радиото и телевизията. С тяхна помощ се разпространяват, поддържат и утвърждават единните национални духовни ценности в една страна.

След 1990 г. България обаче не можа да се изкачи от равнището на народонаселение до равнището на „национална държава“. Заради това не може да се говори за „национална катастрофа“, тъй като българската нация изобщо не беше формирана. 45-те години социализъм бяха недостатъчни за завършването на този процес, а преди това изобщо или прекалено малко се е работило по въпроса.

България не успя да мине етапа на националното си изграждане. България се оказа една нереализирана нация. А началото на нейния край бе поставено през 90-те години на миналия век, когато държавата от защитник на народа беше преобразувана в унищожител на своите граждани, т.е. в оръдие на колониалния геноцид. Това е жестоката истина за случващото се с територията насред Балканите.

Но какво е България?

Днес България е разграбена, раздърпана и унищожена колония, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.

Кои са основните признаци, при чието наличие някоя държава се определя като колония:

1. Външната й политика се контролира напълно от чужда държава? Да.

2. Политическа несамостоятелност на колонията? Да.

3. Ключовите длъжности се утвърждават само с разрешение на метрополията (в случая Вашингтон)? Да.

4. Географска обособеност на колонията и нейна отдалеченост от метрополията? Да.

5. Налагане на колонията на заробващи икономически договори от страна на метрополията? Да.

6. Финансова зависимост на колонията от метрополията? МВФ и Световната банка държат страната ни и са основни финансови инструменти на САЩ, чрез които последната колонизира слаби държави по целия свят.

7. Статутът на българските аборигени е винаги по-нисък от статута на пратениците на метрополията САЩ? Да.

8. Насаждане сред аборигените на чужда култура, религия и език? Да.

9. Включване на колонията във военни съюзи на метрополията и участие във военни конфликти на страната на метрополията? Да.

10. Дали сме колония или не? Да, на 100 %.

Това променя изцяло фундаменталната постановка на въпроса „какво да се прави“ и означава само едно нещо – ако не искаме да изчезнем, трябва да отсечем клона, на който ни бесят.

Единственото спасение на България – като несъстояла се държава и нация, е да се хване за единствената все още възможна опция – да се хвърли на отчаяна класическа антиколониална и национално-освободителна борба, съобразена с новите условия.

Това се отнася, в една или друга степен, и за по-голямата част от планетата. Голямата картина е, че 99 % от хората по света са срещу 1-ия % паразитираща глобална мафия и местните й лакеи. Ако те ни победят, историята на човека, като биологичен вид, ще стигне до своя край в небивала катастрофа.

А онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка, грешат.

Добре дошли в най-голямата битка в историята на човечеството, в която така или иначе участвате, защото сте участници в самия живот и сте на кръстопътя на тази битка. Пътят ще бъде много, много дълъг и тежък. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за България е в нова Национална Катастрофа! Ако не искаме да Изчезнем, трябва да Отсечем Клона, на който Западът ни Беси!

 1. Валентин Ангелов Отговор

  21.07.2021 в 21:09

  Да това е така .Но защо не се обединяваме и сформираме отряди , за да изчистим всичката тази гмеж ???? Това е пътят , да се събираме и избием всички Изроди.

 2. 1959 Отговор

  21.07.2021 в 22:24

  За да се води една война й трябва ЛИДЕР, ВОДАЧ или партия!Примери Ал Македонски ,римските императори,Кастро,Сталин,Ленин в ново време ВВ Путин,Орбан,Си Дзин Пин .Бед този важен елемент народът или армията не тръгва и не отива на никъде.Сега в България имаме крадци, лицемери, предатели и всякакви нищожества от които нищо добро не чакайте.

 3. Колев Отговор

  22.07.2021 в 22:36

  Статията е една есенция за цялата ни трагедия, за която за съжаление едва ли и една трета си дават сметка. След като свикнахме с този селски бандит, след като около него се накиприха стотици неморални лапачи, след като интелигенцията робски мълчи, за какви водачи иде реч. Недъгавите и болни старци не знаят дали ще се събудят всеки ден, младежите нехаят и се готвят да напуснат страната. Няма да изброявам имена, но и Христос да слезе на земята и Левски, никой няма да го последва, отъпяването ни е необратимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *